bebis


här kommer en bild på lilla bebisen :)
<3



ultraljud+bm

idag var vi på vårt sista UL och bebis var 6% större än h*n skulle vara nu, hade låånga ben sa hon hehe! vi hade lätt kunnat se könet om vi ville sa hon men vi ville inte!
fick bra bilder på bebis ansikte, <3 vid födsel beräknas bebis att väga 3600g.

sen var vi hos BM och bebis hjärtljud ligger nu på 155 och mitt sfmått är på 31cm :)
men får uppdatera imoren, ska käka glass nu :D

massa julklappar


jadå var julafton avklarad, hade en jätte trevlig dag/kväll med familjen :) och fick en masssa julklappar.. och det fick bebis också hehe :P

mulla:
nya skor
tjock tröja
strumpor
2skålar
parfym
smink
presentkort
skiva
halsband av älsklingen <3
el visp
ljusstake
dusch saker
+ en massa annat :P

bebis:
mycket kläder
skor ( lacoste av jenny ;) )
strumpor
leksaker
babysitter
+ en massa annat... minns inte allt hehe !

men nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dags att åka till mamma igen, ikv blir det kanske en runda till tingvalla för att träffa lite folk, palla sitta hemma själv :S
aja de löser sig :)


julafton !

då blev det äntligen JULAFTON, som jag har längtat, ungefär som ett litet barn hehe!!! och vi fick en vit jul :D
nu ska vi snart köra hem om till elina sen blir det hem till våra föräldrar och bara ha mysigt !

GOD JUL allihopa :)


ännu mer snööö

ja idag är det ännu mer snöö.. jätte mysigt :D men  nu kan det ju faktiskt snart komma ett uppehåll, orkar inte sitta hemma och glo en dag till.. har ju varit ute och så men dom skottar inte här vid oss så det är skit mkt snö och gucci är för liten för att ta sig igenom de.. :S
blev väckt av älsklingen kvart över 3 inatt, han hade äntligen kommit till sjöbo från sthlm. men såklart hade saabens lås frusit så han kom inte in i den, så efter alla om och men så kunde han öppna bagageluckan och fick klättra in de hållet, vi trodde inte att den skulle starta men det gjorde den direkt :P duktig bil ! sen var det bara att bege sig till skurup och köra betor så jag har fortfarande inte träffat min älskling sedan i torsdags morgon :/ saknar honom massor !!!

ikväll ska vi till mina föräldrar eftersom lillebror fyller år, han blir hela 18år :P så nu sa mamma nu har hon inga småbarn längre hehe :P
men nu ska jag vila lite, har börjat få illamående igen :S mest på natten DRYGT !!


fick skotta fram passaten vet aldrig vad som händer .... :P:S


gjorde en liten jämförelse och vist är där lite skillnad :P ?


massa snööööö!!!

igår var jag med elina när hon klippte malte, och jo mkt sant när vi körde hem därifrån så började det snöa, och när vi kom till tomelilla snöade det som fan!! så vi köpte med pizza hem för klockan var ganska mkt, men det tog mer än en halv timme för mig att köra hem från tomelilla.. sjukt halt och man såg inget för det snöade.. men hem kom vi :) så jag och gucci käkade pizza kollade på bonde söker fru sen var det dags att sova för oss.
inatt har jag varit extremt kissenödig, har varit upp samanlagt 6 gånger från 23 igår kväll till 9 imorse när elina ringde och väckte mig.. sjukt jobbigt!! sen skulle jag och gucci gå ut och skotta bort lite snö på infarten, hmm kunde typ inte öppna dörren, men det gick till slut, men sen nästa problem var att stängde jag dörren så kom all snö in så jag hade lite att göra där ute haha ! men det blev bra till slut :D men vi är ändå innesnöade, ganska mysigt, saknas bara rikard :/ som är på väg till sthlm och som inte ens kommer hem idag utan imoren efter middag :(

så idag ska jag försöka städa lite när man ändå inte kan göra ngt annat.. tjingeling !!
baksidan !!

framsidan förre !   efter :P

gucci gillar snööö :D


16 december

inte orkat skriva på det tag, varit så mycket annat.
varit hos barnmorskan idag, och bebis hjärtslag ligger på 150slag/minuten fortfarande och mitt sf mått är nu uppe i hela 30cm så lite händer där hehe :)
älskar ljudet av bebis hjärtslag..ser framemot att se bebis den 28december då det är sista ultraljudet <3

snart kommer älsklingen hem, ska då steka hamburgare mums :) sen ska vi kolla på bonde söker get ska bli spännande och se vem dom väljer !
men nu ska jag hänga tvätt sen börja med maten. tjingeling :)

bebis mage vecka 31+2 :)


helgen....2 månader till BF idag <3

fredag skulle jag varit med rikard till ystad till hans syster men jag körde till elina istället som bjöd på mat och vi kollade på idol, ville helt klart calle skulle vinna, men vinnar låten är såååå bra... bara jag slipper se erik när han sjunger den haha ;D blev inte jätte sen kväll för mig och gucci..skönt ! inte för jag sov så bra i vilket fall som helst men iaf :)

lördag åkte jag med mamma till tomelilla och handlade lite mat och sen var vi på boan en runda, vi handlar alltid för mkt när vi är ute och handlat tillsammans haha :D men det blev några julklappar till :) så nu har vi bara typ 6st kvar av alla 20st om inte fler som vi ska byta med, men fattar inte hur det helt plötsligt kunde bli så många :P men det är roligt att köpa julklappar kan jag tycka, denna julen har jag sett fram emot :) sen åkte jag med mamma hem hjälpte henne slå in lite julklappar, sen hem duscha och sen åkte vi till jesper och bianca, dom bjöd på tacos, och sen kollade vi på en JÄÄTTE läskig film, så den natten som jag inte heller mycket :P haha..

söndag hade en liten sovmorgon, sen så körde vi och hämtade släp så vi kunde köpa julgran :) sen vidare till ystad med rikkes mamma och syster+pojkvän, vi hittade en jätte fin gran, både en till här inne och en som vi har ute.. så de är jätte mysigt ute och inne nu med massa belysning :D skönt att ha sin egen trädgård kan jag ju säga! sen körde vi och lämnade julgranar och sen hem med våra egna fixa lite med dom, och utomhus belysningen som vi har på huset :) sen körde vi till jenny och ranne en sväng och kollade på deras lilla dotter malwina som är sååå himla söt ! jag ville bara åka in till ystad och föda haha :D längtar så jävla mkt efter bebis !
bebis har busat massor hela helgen, så han/hon har väl också haft massa julkänslor ;)

idag måndag den 14 december betyder att det är 2 månader till BF och 2 veckor till det sista UL och jag räknar ner dagarna varje dag, min längtan är riktigt stor nu!
och inatt sov jag riktigt bra, somnade direkt efter toabesöken så de var jätte skönt :) nu håller jag på att pynta granen, får lite sådär, får inte riktigt rätt med ljusen men har hela dagen på mig så ska nog lyckas innan kvällens slut ;D
älsklingen körde även precis till jobbet, tråkigt, vi som hade så mysigt ! men men får ta igen det imoren när han kommer hem igen! <3<3

nej nu ska jag bli klar med granen men kommer nog en bild på den sen om jag blir nöjd någon gång haha ;D
ha en fortsatt bra dag :D


lördagen den 12 december


kvällen igår blev inte riktigt som planerat, skulle ju varit i ystad hos marika men jag körde hem till världens bästa elina istället! hon gjorde mat till oss, hemma gjord potatismos och biffar, riktigt GOTT :)
sen så la vi oss i soffan med vars sin data i knäet och kollade på idol och käkade godis! och gucci bet sönder maltes boll så nu får hon ge honom en ny i julklapp ;D men det känns bra hon börjar bli frisk igen, min lille vovvsing hehe! jag körde väl hem från henne vid 11 tiden, blev sängen direkt.. men har mått illa hela natten, de är däremot inge vidare, men mår helt klart bättre nu så ska snart köra hem till mamma och umgås lite med henne..
ikväll vet jag inte vad som händer får se.

man ha en bra dag alla läsare !

kväll

då var det kväll igen, idag har jag dammsugit bytat sängkläder, tvättat dom som var på innan sen har jag inte gjort mer faktiskt, har varit yr i skallen hela dagen :/ ser framemot tisdag när jag ska till doktorn och kolla upp de.. bebis har busat ruunder massor idag, jag älskar det! <3

ikväll ska vi till rikards syster marika och kolla på idol, och innan dess ska vi nog ut och käka middag, hoppas det iaf.. sen imorgon blir det jobb på förmiddagen sen har jag inget planerat, men det löser sig.
men ska duscha nu, tjingeling!

11 december


hatar att inte kunna sova på nättterna, men det kommer jag väl inte kunna göra försen bebis är ute, kroppen håller nog på att ställa in sig på att vara vaken det mesta av natten så får väl en bebis som inte vill sova på natten :P
igår fick jenny och rickard en liten flicka, gud vad jag är avundsjuk !! jag vill också ha vårt lilla barn i famnen nu.. men tiden går förhoppningsvis snabbt har ju typ 8 veckor kvar till bf.. men har en känsla av att bebis kommer för tidigt, typ i slutet av januari ! men vi får se !

idag blir det städning, sen kanske köra till systemet och handla åt min bror, vilket jag inte orkar egentligen, pallar inte sitta i bilen varje dag.. vill bara vara hemma och ta det LUGNT ! :S och ikväll blir det ystad till marika..
ajaa måste käka frulle nu, :)

hemma igen....

japps hemma igen efter ett besök hos barnmorskan och 2 timmars föräldragrupp.
bebis mår jätte bra, hjärslagen ligger fortfarande på 150slag/minuten och magen växer som den ska nu är det bara jag som ska bli bra.. har iaf inte magsår lr något sånt, skönt att höra! men ska till doktorn på tisdag och till barnmorskan på onsdag igen..

har precis varit ute och gått med gucci i regnet, blää vad tråkigt väder det är ! ligger i sängen igen och funderar på att sova en stund, kommer ändå inte kunna sova inatt som vanligt...ajaa har inget mer att skriva.


fick detta julkort av min systers äldsta son sebastian precis :)
<3


10 december

hinner inte skriva så mycket måste typ köra nu ska till barnmorskan sen ska jag på föräldragrupp, sista gången ! får se vad vi ska göra idag. får se om jag orkar egentligen mår inte riktigt bra, magen är helt cp så fort jag äter något får jag ont, vet inte riktigt vad som är fel, hoppas inte på magsår lr ngt sånt bara :S

får uppdatera senare.

JAG ÄLSKAR MIN RIKARD MER ÄN NÅGOT ANNAT, SKULLE KUNNA GÖRA ALLT FÖR ATT HAN SKULLE VARA HEMMA NU <3


onsdag kväll

hela dagen har jag typ haft illamående och yrsel inte alls roligt.. kanske beror på mitt låga blodvärde ? ajaa får se om de är bättre imorgon.
iaf så har jag jobbat ngn timme i eftermiddag, och sen så körde jag in till ystad igen och träffade elina, så körde vi och käkade plankstek på restaurangen vid hamnen, mums vad gott det var:D vi typ rullade därifrån men skulle ändå ner om till hemmakväll och ha lite godis med hem till bonde söker fru men det blev mer än lite godis, hela 1.1kg hade jag med mig hem :P fast elina skulle vara värre och hade 1,5kg haha.. så nu har vi godis ett par veckor! nu ligger jag i soffan kollar på bonde söker fru som sagt och sen blir det sängen, datan, gucci och en film ! imorgon är det föräldragrupp, sista gången tråkigt nog..och rikard hinner inte hem imoren heller :( men men så kan det vara.

ajaa ska kolla klart på bönderna nu, tjingeling :D

gucci myser med bebis ;D
 

massa godis :D


solig onsdag

härligt att vakna till solsken, man blir genast på mkt bättre humör. jag började städa direkt när jag rest mig från sängen, och har även startat en maskin tvätt nu ska jag bara ta den sista disken och dammsuga sen ser här hem trevligt ut igen :) har även laddat hem lite julmusik, det är såå mysigt med sådan musik..
så nu ligger jag i soffan med laptopen i knäet och kollar ut på det fina vädret, och har en bebis som nog dansar inne i magen till julmusiken... :)
annars händer det inte mycket idag, ska jobba lite i eftermiddag men annars inget. är riktigt sugen på att rida så får se om elina har tid att ta en liten runda nu snart !! :) men nu kallar disken och tvätten !
ha en trevlig dag :)

äntligen kväll

ja jag har verkligen längtat massor till att det skulle bli kväll så man snart kan gå och lägga sig och kanske sova nästa en hel natt iaf ? det återstår och se.
vattengympan var lite jobbig idag eftersom jag är såå trött, men det gick :) avslappningen är det bästa, bara ligga och flytta runder i mörkret med härlig musik, skulle vilja göra det varje dag! sista gången nästa vecka.. :(

snart kommer rikard hem, han har sallad med sig hem, avocado sallad MUMS ! det är det tråkigate med att inte bo i tomelilla, nu får jag inte min sallad som jag verkligen älskar när vi väl äter ute.. men men :)

tog en bild på magen när jag kom hem, och nu börjar den bli jääääätte rund :D men ändå inte så jätte stor vilket är skönt! jag älskar min mage som den är nu, men shiiit på måndag är det 2 månader till BF :D LÄNGTAR!!!!! vill ha vår bebis här nu, läängtar så efter att få pussa och krama på honom/henne...<3



nej nu ska jag diska innan hjärtat kommer hem, och gör det mest för att jag inte ska somna ;D
tjinngeling!!


stressad mulla, inte bra !

denna dagen har det blivit en del stress, inte bra ! jag får så ont i magen av de, lr ja jag tror det beror på stress, för igår tog jag det lugnt och hade inte bråttom till något ! men som idag har allt bara varit stress... men ska snacka med barnmorskan ikv om det är stress som gör så jag får sådana magknipp lr vad det är.
ska på vattengympa ikv och hoppas att det är annika som ska hålla i det :)

iaf dagen började som sagt med arbetsförmedlingen, sen vidare till äsperöd och fixa lite saker med lillebror sen körde vi till ystad sen hem till päronen igen och nu är jag och gucci äntligen hemma, ligger i sängen ska försöka vila en stund innan jag ska köra igen, vill inte ha ont i magen :(

älsklingen kommer hem idag, saknar honom! har ju faktiskt inte käkat upp alla kanelbullar som jag gjorde sent igår kväll ;D men är man en rastlös människa och inte kan sova på kvällen får man ju roa sig med ngt och igår kväll blev det kanelbullar!! haha !

neej nu måste jag sova lite, ha en trevlig kväll alla läsare :)


godmorgon tisdag

ussch vad jag hatar att gå upp tidigt, speciellt när man inte kan sova på nätterna så är det extra drygt och jobbigt. somna nog inte försen 2 inatt, och sen så kissa ett par gånger under natten och sen blir man uppringd av lillebror kl7, najs ;D haha neej men sen är det inte lönt att somna om när man ändå ska iväg typ nu? mm jag ska till arbetsförmedlingen ska vara där kl9, så borde nog sätta lite fart men är lite seg som vanligt ;D passaten får visa vad den går för sen istället haha :D
sen ska jag nog träffa elin en stund idag, det var sjukt länge sedan så det måste där bli tid till :) och ikväll är det näst sista gången på vattengympan, men ska nog fortsätta en runda till sen för det är såå mysigt !

nej frukosten kallar så uppdaterar senare :)


KÄRLEK i massor till RIKARD BEBIS GUCCI & LOLLE ;)

7 december

godkväll :D

sover inte bra på nätterna mer så imorse vid 7 somnade jag, jag som skulle gå upp tidigt idag för att hinna äta frukost och sånt innan jag skulle vara hos vetrinären kl 12. men jag vaknade kl 11 och fick väldigt bråttom, men vi hann till 12. gucci blev sövd och dom kollade hennes hals och jo gucci hade halsfluss, viste då inte att en hund kunde få de men jo gucci har de så nu är hon helt slut och sover bara..lilla vovve :(
efter vetrinär besöket så körde jag till tomelilla och fixade en massa julklappar, och de känns väldigt bra och jag är nöjd med mina köp :)
nu ligger jag och gucci bara på soffan och tar det lugnt, saknar rikard som tyvärr är i sthlm ikv :( snart kommer det ullared och de kan vi inte missa ;D hehe.


v.31 (30+0)

ojoj nu är det inte långt kvar, och tiden går alldeles för fort ibland, och fortfarande känns det så overkligt, vi ska bli mamma och pappa om någon månad, shiiit ! men vilken härlig känsla :) <3

igår köpte vi ny data den andra bärbara har varit sönder ett bra tag så det var lika bra.. och vi är mycket nöjda, lr ja msn vill den inte ladda hem :S konstigt ! men men...
ikväll blir det julbord på öja, ska väl bli trevligt... :) men nu ska jag kolla klart filmen sen ska jag ut till elina och rida lite i det fina vädret.. :)

ha en bra dag :)

Natti Natti :)

nu kallar sängen för mig och gucci, och bebis såklart ;D
älsklingen är i sthlm så är gucci snäll får hon också ligga i sängen inatt, hon tar med plats än man tror hehe!

sov gott :)


JAG ÄLSKAR MIN UNDERBARA RIKARD MER ÄN NÅGOT ANNAT !
ETT LIV UTAN HONOM FINNS INTE !
KÄRLEK !


torsdag

redan torsdag, dagarna går så fruktansvärt fort lr veckorna över lag går fort! jag längtar massor till julafton, brukar inte göra de så här mkt faktiskt men min syster kommer med sina barn och firar hos päronen så de är väl de med som ska bli mysigt :) jag och rikard ska inte fira jul tillsammans iår heller, börjar med det nästa år. nyår har vi inte riktigt besämmt hur vi ska fira, men jag vill inte åka på någon jätte stor fest, kommer vara den enda som är nykter och kommer bli trött snabbare än alla andra men på så sätt är det ju bra kan köra hem när jag vill :P
bebis var jätte busig igår när jag kollade på bonde söker fru, de gillas :) <3 sen så kom älsklingen hem och lagade mat, blev sent kvällsmat för oss men han är inte alltid så snabb med att komma hem men gott var det iaf!

idag har jag och umgåts lite med min lillebror, händer inte allt för ofta men han gjorde mig sällskap till tomelilla och sånt, men nu är jag och gucci hemma igen ska kolla på lite filmer som jag lånade av min mor så uppdaterar senare ;D


JAG ÄLSKAR DIG RIKARD !!

gråter

var finns off knappen för tårar ?..
är väl inne i en sådan period kan jag tänka mig..
men har iaf fått tvättat en del idag, diskat, lagat mat till mig och gucci, varit ute en runda med henne.. och fast jag haft ngt att göra har tårarna bara forsatt ut.. just nu är det lugnt, ska snart köra till tomelilla så det är nog bäst att det har avtagit lite..

bebis <3

kaaall onsdag

brrrrr vad det är kallt idag..men det är även bättre de än regn som bara är deprimerande!
sov helt okej inatt, kollade på klockan varje gång jag var uppe på toa, och inatt gick det iaf 2 timmar mellan varje besök på toa men fick då även sova lite längre än vanligt, men det måste vara vattengympan som gjorde man lite trött ;D

gud vad jag längtar till ul, vill se lilla bebben nu helst! vill även göra 3D/4D i malmö, men har en man som inte vill se ett "skelett" som han kallar det, men han jämför nog med den vanliga ul.. och så vill han absolut inte se könet, men vi får se har ju någon vecka kvar att övertala honom!! hehe !

idag ska jag tvätta IGEN, känns som grannen slänger in sin tvätt här också, jag tvättade liksom i lördags och nu är tvätt korgen överfull igen :O sen blir det lite jobb i eftermiddag, suck orkar inte det är såå tråkigt ! men men.
ajaa nu får jag göra lite nyta :)

tisdag

idag blir det en runda till ystad med elina, hade lite beslutsångest om vi skulle rida en runda men de får blir en annan dag. :)
igår var nog inte riktigt min dag, var lite sur och så men hade inte sovit ngt på natten så er det gick ut över ber jag om ursäkt för.. men man kan inte alltid vara glad :)
ikväll blir det vattengympa, ska bli såå härligt ! ni andra blivande mammor som inte börjat på de än, ni har något att se fram emot!!!! men nu måste jag klä på mig och gå ut med hunden innan jag ska köra till tomelilla och möta elina !

tjingeling !

RSS 2.0