hästfolk!!!!!

suck vad jag ät trött på hästfolk!  allt detta fittande kan verkligen få mig att känna att jag inte ska ha fler hästar försen vi har vår egen gård ! ååååh mina nerver !!


nu till ngt mkt bättre, dennis kan snart sitta själv och han är verkligen över allt nu när han fått sin gåstol :) går man ut i köket så kommer han sakta men säkert efter en , fast baklänges hehe :P älskar den lilla människan så otroligt mkt ! <3

aja nu dags att packa ner alla saker som ska med idag, ska fixa med åsnorna.. joysan åker hem imoren ;( som om man inte hade nog med problem !!!

Dennis i sin gåstol :)

20100728223 (MMS)

Dennis i sin gåstol :)


gåstol !

vi har äntligen köpt en gåstol och dennis verkligen älskar det !! han fattar inte riktigt hur man går fram bara men ibland så lyckas han :P bakåt går bättre hehe.

har även fått min kusin nadja på besök, vet inte hur länge hon ska stanna men de är trevligt med lite sällskap och hjälp med dennis nu när mannen börjat jobba igen :/
dennis har även börjat få välling, han vägrade ta ersättningen, och jag kan ju inte bara de honom gröt hela tiden så de blev välling och det är mkt bättre ! han är mätt jätte länge och sover till halv11-11 så de är riktigt najs :)

han gillar inte alls sitt babygym mer, kan ligga där en liten stund sen blir han sur. han kan ju missa ngt när han ligger där hehe ! så ja gåstol är det bästa vi köpt till honom på länge :) <3



ullared & liseberg !!


tjoosan :)
nu är vi äntligen hemma igen efter en super trevlig liten mini semester som bjöd på en massa trevligheter:)
började i torsdags med att vi möte upp dom andra på volvo i sjöbo vid 8 tiden. (jenny,ranne,malwina,emelie,david,marlen&jocke) sedan begav vi oss uppåt mot ullared. stannade till och käkade frukost i hallandsåsen och sen vidare upp. väl uppe så var de typ bara börja leta efter en parkering, och till slut hade vi alla fått en parkering ! fick stå i kö för att få komma in, men det gick ganska fort så de var inga problem. där var ganska mkt folk, men jag tyckte ändå det gick helt okej att köra runder däär med barnvagn och en kundvagn.
iaf blev en hel del handlat den första rundan vi var där inne. vid 3 körde vi till campingen för att få våran stuga fick köa in där ockå men de var ganska lugnt. sen när vi hade grillat lite så åkte vi bussen tillbaka till affären och shoppade lite till, lr ja det blev en heldel till :P sen blev det pizza som jag fick on i magen av :S
fredags så tog vi lite sovmorgon, sen var de dags för städning av stugan och vidare en runda till i affären.. blev inte så mkt handlat då :P sen körde vi upp till göteborg till rikards kompis och åt godmat och hade en trevlig kväll, och sov sedan över där.
lördags så blev det också lite sovmorgon, får passa på när dennis också vill ha lite sovmorgon ;) fick jätte god frukost, ägg och bacon mm !! sen när vi packt in allt i bilen igen så körde vi en runda till stallet där mikaela rider.. jääätte fina hästar och där var även en liten bebis, såå sööt ;) dennis klappade på hästarna, han sa till mig han också ville ha en häst, men de tyckte inte hans pappa, tråkmåns :P
sen blev det liseberg på eftermiddagen med natta och fredde !! hade väldigt roligt och åkte en heldel karuseller :D så vi var väl hemma vid 3 inatt... helt sjukt vad trött jag var...men nu är man ganska utvilad :) dennis sov förresten hela vägen hem, :)))

men hinner inte berätta mer om vår lilla semester, måste fixa det sista innan rikard ska firas ikv :)


Glada dennis :) han har blivit en liten vi...

20100724187 (MMS)

Glada dennis :) han har blivit en liten vilding spottar och bankar med händerna på allt han kommer åt :p hehe.. Idag blir det liseberg hem ikväll ska vi bege oss hemåt! Saknar gucci, och allra mest sova i vår egen säng :)


En kväll i ullared, kundvagns rally :D nu ...

20100722180 (MMS)

En kväll i ullared, kundvagns rally :D nu blir det snart sängen efter en massa handlarnde idag :) godnatt!


Igår var jag natta, rikard och fredde och ...

20100718153-001 (MMS)

Igår var jag natta, rikard och fredde och kollade på bil och häst :) blev iaf bil köp så den ska vi hämta idag.. Ikväll blir det kiviks marknad så de ska bli trevligt :) men nu får jag hjälpa älsklingen att lasta mcn :) älskar mina underbara pojkar !


godddag :)

tjoosan :)
igår blev ju älsklingen tatuerad, mkt fint blev de :) längtar som tusan tills de är min tur ;D
efter de körde vi hem till mina föräldrar igen som hade dennis under tiden, och det blev grillning hos dom och sen orkade inte vi köra hem så stannade över natten ! :) är fortfarande kvar, dennis sover och rikke är med pappa och kollar på lillebrors bil som han krockade med i veckan, dumma unge ! suck !

får se vad dagen har att bjuda på, blir kanske kulla ikväll om vi orkar :) nu ska jag vila lite med min son ;)

Sitter nu hos tatueraren och idag är det r...

20100717114 (MMS)

Sitter nu hos tatueraren och idag är det rikard som blir tatuerad :) längtar tills det är min tur om någon vecka! Igår var jag på marknaden en runda med my, daniel och lille edin :) sen innan jag körde hem så körde jag ut en runda till jenny och dennis.. Där var lite folk och så spelade vi lite kubb och så klart vann jag natta och jenny :p aja får se vad som händer ikv, får väl köra och kolla till så lolle och veechio har vatten och mår bra :) men de gör dom nog, elina åkte ifrån dom igår :p hehe. Aja nu ska jag vara lite social.


16 juli

godmorgon :)

blev sjöbo marknad igår kväll med älsklingen, blev lite försenade så hann aldrig möta upp jenny och ranne tyvärr :/ men kanske hinner ta en runda på kivik innan det är dags för vår lilla semester till ullared ;D hehe ! rikard har semester HELA NÄSTA VECKA <3 det är den andra semestern vi har tsm sedan vi blev tillsammans, förra året var i januari när vi var och åkte skidor så det ska bli så himla skönt att ha honom hemma, tror även dennis tycker de :)
blev en ny body till dennis igår igen med text på, och 2 nalle puh tröjor, massa strumper till alla 3, krov :P, och godis :) träffade en hel del vänner man inte sätt på väldigt länge, catti var en av dom ! shiit vad jag saknar dom tiderna när vi bodde i äsperöd och inte var speciellt gammla och hade hästarna på samma ställe och bara busade massor med dom.. men men nu har vi blivit äldre och flyttat på olikahåll men helt klart minnena finns alltid kvar :) <3 träffade även jennika, de var också sjukt länge sedan jag såg henne !! men hon sa till mig vi vet vart vi har varandra, mkt rikigt !!! man vet vilka ens riktigt vänner är <3 :) :)
iaf jag hade en mkt trevlig kväll igår.. blev tyvärr inget karusell åkande med my men får ta igen de idag ;D älsklingen jobbar till sent ikv så får väll köra ner en runda själv till marknaden, träffar ju alltid ngn man känner !

nu dags för dennis att äta frulle :) tjjooo!!!


töntelilla&sjöbo marknad


då var det dags för marknaden, både tomelilla och sjöbo ska det hinnas gå på idag :) blir tomelilla med mamma och ikväll blir det sjöbo med älsklingen och några vänner :)

var ju och kollade på gården igår igen, man vill inte åka hem när man är där, och man kan se sina egna saker där så ja det känns verkligen som hemma ! men vi får väl se vad som händer, är 1par till som är intresserade så ja priset får väl avgöra det hela !!!

ganska skönt med lite svalare väder idag, kroppen behöver vila lite efter gårdagens stekning ;) hehe ! men brun och fin blir man iaf och de är det viktigaste! ska försöka få med mamma till badet imoren igen om vädret är fint :) men nu ska jag klä på lilleman så vi kan köra till töntelilla en runda :)

tjooo !

dennis 5 månader idag :)


ja tiden går fort, han är redan 5månader vår "lilla" bebis... :) <3

igår var jag och mamma och kollade på en gård som jag är helt kär i !! den är verkligen jätte fin! nu ska jag bara få rikke mannen att inse de också ;) men de blir nog inte så svårt för den är fräcsh ! ska dit och kolla på den idag igen :)

annars ska jag och dennis till badet, får väl dra dit själv ! alla andra ska till stranden, och jag gillar inte stranden så direkt :P men håller på att övertala mamma ;)

13 Juli


dennis fick spruta igår, han blev inte jätte ledsen faktiskt, och det kändes jätte skönt ! hatar när han har ont och är ledsen :( men han fick lite mat efteråt och sedan somnade han gott ivagnen :)
han fick lite feber när de var dags att lägga sig, och natten har varit sådär, man är inte van vid att vakna på natten hehe :P men han fick ligga mellan mamma och pappa och de gillade han nog för han somnade.. men vaknade ibland och var ledsen men fick nappen och somnade om.. så de var typ så natten var.

idag mår han bätte, lite feber men det är inget mn märker av på honom :) så ikväll ska jag och mamma köra och kolla på en gård, rikard är tyvärr på väg till sthlm så vi får kolla på den imoren igen tror jag det blev, men den är jätte fin så jag kan inte vänta tills imoren hehe !

nej nu ska jag och dennis kolla vidare på unga mödrar :) tjoo !!


prinsen <3




Fullständigt namn:

Nils DENNIS Örnskov Lennartsson
Familj: Mamma Camilla 23år, Pappa Rikard 28år, Hunden Gucci, 2 hästar Lolle och Joysan
Bor: En marklägenhet i Lövestad
Väger just nu: 7720g
Längd: 68 cm
Ögonfärg: Blå

Dennis entré till världen: Dennis föddes i vecka 39+6 på alla hjärtans dag efter nästan 13 timmars värkarbete.
Dennis första smeknamn: Bebben.
Dennis första kläder: Pyjamas med giraffer på.
Dennis vagn: En grå EmmaLjunga

Dennis humör: Han är väldigt nyfiken, gnäller faktiskt inte speciellt mkt, han accepterar läget som de är.
Dennis tycker om: Sitta hos mamma lr pappa, lr ngn annan. Tycker även om att stå upp och ha koll på läget, han kan inte missa ngt hehe.
Dennis tycker inte om: Att ligga själv för länge.
Så låter Dennis: Jollrar mkt. Speciellt när vi är hemma, så fort vi är borta så lyssnar han på allt annat.

Dennis äter:
Ersättning, gröt, frukt purer.
Dennis sover: Sover i sin egen säng bredvid mamma. Lägger sig vid 22 och sover till 6 får lite mat och somnar om till 9-10.
Dennis kan: Håller i sina leksaker, tar in ALLT i munnen, roar sig kortare stunder själv, sen tröttnar han.
Dennis liknar: sin PAPPA :)

Dennis favoritsak: Bamse badbok.
Napp, tumme eller snuttefilt: Napp, inte dom för bebisar utan dom för 18månader. Dennis har nog inte förstått att han bara är 5månader ;)
På dagarna gör Dennis: Äter, sover, bajsar, leker med sina händer, ligger i babygymmet. Är nästan iväg varje dag och gör ngt.

Så fick Dennis sitt namn:
Innan han föddes så viste vi ju inte om de var en pojke lr flicka. Men vi hade Dennis och Rasmus som killnamn, men att de just blev Dennis var nog för att både jag och Rikard var busiga när vi var små och då tyckte vi att det passade till vår Buse :)
Ska Denins döpas? Ja, det blev han den 9Maj 2010.
Ska Dennis få syskon? Ja absolut, en syster hade han nog velat ha ;)



förlovade :)


mm då har vi äntligen fått på våra ringar och det känns helt underbart :)
letat lääänge efter ringar men inte riktigt varit några som vi verkligen velat ha, men datum har funnits länge. men så för ngn vecka sedan så hittade vi ett par som vi gillade och i lördags kom dom !! <3

jag älskar dig rikard lennartsson <3



hääärliga soool!

goddag :)

puuuh vad de är vamt, men guuud vad jag älskar de :D
igår skulle vi kört till helsingborg med rikards mc, men dom stände tidigare än vi trodde så de blev ingen helsingborgs trip.. så vi var i sövestad underdagen och sen blev det för svettigt så vi bestämde oss för att bege oss till lövestad badet. riktigt härligt var de ! och lite brun blev man ;) sen på kvällen skulle vi kolla på 2 nya bilar, men ja så kunde inte han gubben när vi kunde och tvärtom så hela den kvällen blev liksom som den blev. skulle varit i ystad och grillat med jenny och ranne men de blev ju inget då vi inte viste när det blev bil kollande mm :s synd ! så vi fick körde hem och äta hos mina föräldrar ! blev grillat mums !! dennis somnade och vi körde och badade så stannade han hos mamma och pappa :) skönt med kvällsdop ! sen blev det sängen :)

idag blev det också badet, har varit där typ hela dagen.. najs, jobbat hårt på brännan denna helgen ;) nu är rikard och kollar på bil och jag har nyss duschat och dennis leker :) ska snart köra till sjöbo till jenny och grilla :) mkt grillat för oss denna helgen haha ;D

nej nu måste jag göra mig klar så vi typ kan åka när rikke kommer hem ! tjoo !!

badat och solat hela dagen :)


japps idag blev det en runda till st olof badet med heidi,marie,emelie och barnen :) har verkligen haft det jätte mysigt.. och solat har vi gjort... ( inte barnen såklart ) och lite brun har man nog blivit, röd iaf men de blir ju nog brunt sen ;) hehe.
dennis och astrid badade även lite, dom tyckte de var jätte mysigt ! lite nya bilder tog marie på oss, ska bli spännande och se hur dom blev :)

om ngn timme kommer hjärtat hem, om de inte blir alldeles för sent ska vi köra och stor handla, får fördriva våran fredag på ngn sätt ;) hehe. imorgon bitti ska vi köra till helsingborg med mcn och sen hämta en sak hehe ! söndag blir det nog grillning med jenny och dennis i sjöbo.. dom har precis köpt hus så de ska bli kul och se hur dom nu mera bor :)

och blir tyvärr inget tittande på gård på söndag, han som har gården är störd ! han vill inte sälja gården till MIG OCH RIKARD för han är ovän lr ja inte riktigt kommer överrens med rikard PAPPA :O hur stört är inte de liksom ! verkar ju verkligen inte om han vill bli av med gården ! men men, nu lägger inte vi ner mer tid på den, kommer dom sen och har ångrat sig så ska vi iaf inte ha de !! SUCK !

ajaa här kommer lite olika bilder :)

cooling ;)
bianca och dennis på falsterbo horse show :D
sötnosen sover ;)





bilder från idag på badet.. fick tyvärr ingen bild på heidi&melanie, glömde ta med min kamra så de blev med mobilen :/


Sötare unge får man leta länge efter! :) n...

20100707039 (MMS)

Sötare unge får man leta länge efter! :) nu ska vi sova, dennis sover iofs redan och jag ligger och smsar med älsklingen men strax somnar mamma också ;) älskar mina underbara pojkar <3


natten har varit kanon :D


har sovit rikitgt bra inatt !! dennis brukar vakna till ibland och vilja ha sin napp lr så, men inte inatt ;D han somnade vid 22 och vaknade inte försen 6 och ville ha lite mat, sen somnade han om till 9.15 UTAN att vakna till en enda gång och vilja ha nappen ! sååå stolt över honom, och skönt för hans mammas sömn ;) 
sen fick han lite gröt till frukost, och sen lekte han lite i gymmet som inte är så roligt i vanliga fall, men idag passade de.. och blev trött så nu sover han igen :) så nu tänkte jag gå ut med soopor och lite sånt.

hade verkligen skti trevligt i falsterbo med bianca och dennis ;) han var så snäll !! somnade när näst sista hästen gick huntingen, han som aldrig brukar somna i min famn längre gjorde de.. men han var trött sen, sov bara typ 30min samanlagt på hela dagen. jag hejade på anna hassö, min förre detta terräng tränare, innan olyckan ! hon är verkligen bäst !!!! men de blev bara en 5e plats för henne, men an 15st tycker jag de är bra :) efter de gick vi en liten runda till för att kolla läget sen begav vi oss hemåt..
dennis somnade i bilen när vi var i sjöbo och skulle ta ut honom ur bilen igen för att handla.. så han var nog ganska sliten efter morgon dagen.. blev inte så mkt handlat som jag hoppades på, blev ett par strumpor :S men men får handla på ullared om 2 veckor istället :D

idag blir det mamma/bebis fika hos anna :) ska bli trevligt :) sen får vi se vad vi hittar på.. skulle mer än gärna SOLA !! :P men tiden räcker inte alltid till hehe.. ajaa nu får jag göra lite nytta :)

falsterbo horse show!!


japp de är där jag bianca och lille dennis ska tillbringa får dag :D marlen skulle också varit med men har tyvärr blivit sjuk :(

men nu ska jag fixa det sista sen är de nog dags att köra :) ha en trevlig dag !!



härliga tisdag


då var denna dagen snart slut, och älsklingen kommer hem imoren :D

idag har jag och dennis varit en runda i ystad och träffade ett par vänner :) mkt trevligt ! vädret har även varit riktigt skönt idag tycker jag, man har kunnat vara ute liksom hehe :)
imorgon ska jag marlen och bianca till falsterbo och kolla på huntingen ! de är de roligaste med hela horse showen :P hehe.. och ska väl handla lite nya saker till hästarna, brukar vara ganska billiga saker där.. och hittar jag inte ngt intressant blir de lite nya hästsaker på ullared om 2veckor ;D

dennis vilar lite nu, och jag borde fixa den sista städningen men har ingen ork men men får fixa de innan älsklingen kommer hem iaf ;) men ska fixa till med header lite nu, har gjort en massa men får väl byta nu, har haft denna länge. skulle vilja byta bakgrundsfärg men kan inte, jävla skit är de :P men jag ska nog lära mig de ngn gång :D haha !


ha de bra alla :)

stranden :)


ja då var helegn över igen, fredags kväll var vi i ystaad och firade marika.. och i lördags så börja jag och dennis morgonen med att hämta elina för att sedan dra en runda till stranden, och lite färg fick man allt ;D sen hem och tog de lugnt sen när älsklingen kom hem körde vi till ystad och käkade och gick enr unda på festivalen :) jätte mysigt ! älskar verkligen när vi är iväg och gör ngt hela familjen <3
söndags så gjorde vi absolut ingenting på dagen, var bara hemma.. hade lite vattenkrig och dennis fick bada i sin pool som hans kära pappa även tog sönder, han blåste i för mkt luft så huvudet på poolen gick sönder, så får väl köpa en ny :P ajaa, sen blev de iaf kulla med vännerna, och dennis lilla kompis malwina ;D hade mkt trevligt och dennis tyckte också de var roligt, massa människor att kolla på och alla ville snacka och busa med honom så han var jätte glöad hela kvällen, inte för han brukar vara sur och gnällig men han är inte rädd för andra människor så han tyckte de var jätte roligt med all uppmärksamhet :P

idag har jag och dennis varit på stranden med marlen :) dennis gillar för tillfället inte åka bil, han blir jätte svettig i bilen så de är nog därför :/ men när vi kom ner på stranden fick han mat och somnade så hans mamma kunde sola lite ;D sen när han vakna busa vi lite sen begav vi oss hemåt igen, och nu tänkte vi gå och vila en stund, jääätte trött är jag och dennis börjar också bli de.. :) tjoooo !

har förretsen fått ny mobil av hjärtat :) han är världens bästa <3


2 Juli


sitter nu och kollar på unga mödrar, visa är verkligen hel pantade... medans andra är ganska vettiga! ajaa :P dennis sover, de har han typ gjort hela dagen, efter gröten imorse så somna han så jag hann duscha och lite sånt, och sen lekte han i gymmet, dags för mat igen och då somnade han igen :P trött påg !! hehe.

snart ska vi köra till ystad och möta upp mannen, som jag typ diskuterat med hela dagen, men ibland behövs de som sagt! ska fixa present till hans syster och hämta ut min nya mobil :)))) GILLAS ;D
nej inget vettigt att skriva,, tudelooo!!


1 juli :)


haft mkt att göra idag !
börja mrogonen med tvätta, sedan vidare till mamma, hämta upp henne sedan tomelilla fixa lite ärenden boka ny tid hos tatueraren ;) sen in och handla, vidare med bilen till besiktning, och sen hörby marknad :) blev mest nya saker till dennis, men de är så roligt att handla jag bara måste när jag ser ngt som han "vill" ha ;D sen hem till mammsen och käkade middag och hon passade dennis en stund medan jag var och red med bianca !! och nu sover han och de borde jag med så de blir bara ett snabbt litet inlägg får uppdatera mer imoren! nattinatti !!



dennis nya body och t-shirt :)


Puss på världens finaste prins <3

dsc00014 (MMS)

Puss på världens finaste prins <3


Mormor, mamma och dennis är på hörby markn...

dsc00010 (MMS)

Mormor, mamma och dennis är på hörby marknad :) dennis har fått en keps och ballong av sin mormor:)


Joysan igår när jag longerade henne :)

dsc04274 (MMS)

Joysan igår när jag longerade henne :)


RSS 2.0