31 augusti


usch vad jag mådde dåligt igår kväll :S och inatt hade jag feber.. tur älsklingen var hemma så jag kunde vila hela kvällen :)
älsklingen kommer hem tidigt idag, lr ja typ när som helst, så jag har precis gjort potatis gratäng, dennis sover, har plockat undan lite och ja nu fattas bara rikke :) får se om vi kör en runda till malmö i eftermiddag bara för att gör ngt tsm när han för en gång skull är ledig !

nu blir det lite mtv innan det är dags för mat :)

blää för denna förkylning !!


jag är så trött på att vara förkyld !
dennis vill inte riktigt heller försvinna, trodde det var på god väg för ngn dag sedan man ikke ! suck !

helgen blev inte riktigt som det var tänkt, vi skulle ju till björkaloge i lördags, och ja vi var där men inte så länge ! vrf har jag förträngt ! men vi förfesta hos niclas, rikards jobbekompis ! där var ganska mkt folk, men roligt hade vi :D sen begav vi oss till björka och ja sen hemåt igen. sov inte speciellt länge igår, är ju van vid att gå upp vid 9 tiden när dennis är hemma så jag ringde mamma då och sa hon kunde komma hem med dennis igen, saknade honom :) hehe ! annars blev det bara en slape dag, på kvällen åkte vi och åt glass med elina, therese och jimmy :) lr ja det blev inte så mkt glass, de var för kallt men men ;D

idag har jag varit hos kiropraktorn igen, och idag har jag fått riktigt ont i huvudet :S har försökt vila lite, men går inte så bra när man har en liten pojke som inte vill som sin mamma ;) men älsklingen kommer hem tidigt idag så då får han umgås lite med sin son så jag kan vila :)



förkylda

mm de är vi, men som sagt vem är inte de just nu när vädret ändrar som det gör ?
men tråkigt vi ska bli det nu, vi skulle ju åkt till elmia ikväll för att ställa ut lastbilen, men de blev inte för vi ville hellre till bakken med min familj, men så blev de också inställt, så bestämde vi oss för att åka till björkaloge imoren kväll, och dennis skulle vara hos sin mormor.. men så har både vi och mormor blivit förkylda :/ men dennis har blivit lite bättre iaf och de är det viktigaste :) och jag brukar inte vara sjuk lr ja förkyld så länge så jag hoppas verkligen vi mår bättre imoren :) ;)

natten gick mkt bättre, dennis sov och jag sov riktigt gott !! idag har jag träningsvärk känns de som, och hellre vakna med de än ont i nacken och stel som en pinne ;D ska dit igen på måndag som sagt och de längtar jag faktiskt till fast de gjorde så fruktansvärt ont!! men vill man inte vara sne så får man stå ut ;) hehe...
johanna-japp de är på regementet min kiropraktor håller till :)

men nu dags för blöjbyte, sen blir det mys i soffan det mesta av dagen, för mig iaf :P dennis är inte så road av att ligga stilla i soffan med mig :P ha en fortsatt trevlig dag gott folk :)


jag saknar ibland denna stora magen.... dagen innan dennis kom såg man ut så här ;D
<3


kiropraktor


inatt blev dennis helt plötsligt jätte förkyld och hostig. så vid 2 inatt fick jag sitta upp och sova med honom :/ stackars liten ! tycker inte om när han inte mår bra...mitt lilla hjärta <3

vi fick ändå åka in till ystad idag, jag skulle till kiropraktorn och apoteket. usch och fy vad han hade mkt att fixa till i min kropp... :S så ska dit redan på måndag igen ! men nu mår man redan mkt bättre, lite ont i huvudet men de är ju för spänningarna har släppt.

men nu ska jag och dennis lägga oss i soffan kolla lite tv innan det är dags för kvällsmat!!


hej

 
nu ska vi åka till kiropraktorn och apoteket.

hemma igen..


efter en lång dag är vi nu hemma igen :)
körde hem till denise och saga imorse för att kolla till saga när denise skulle duscha men saga sköte sig själv och sov.. efter de blev det frukost på bertils och vidare till gärarp till jenny och malwina :) fikade lite och barnen busade massor så tack ni mammor som läser min blogg för en mkt trevlig dag :).. efter de blev det en runda till ystad till elgiganten och babyproffsen.. denise handla som vanligt haha ;D sen hem till dom en liten runda för att de barnen lite mat och nu är som sagt hemma !! hoppas pappa rikke snart kommer hem, jag är hungrig !! :P

imoren kiropraktorn, gud vad jag längtar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu umgås lite med dennis innan det är dags för lilla barnet att sova !! tjoooheeej :)


Hehe två stycken ville ja skulle fortsät...

jag får tänka på saken om jag ska avsluta min blogg lr inte. Har iaf varit på mamma barn fika, jätte mysigt :) nu ska vi åka till ystad med denise och saga ! Hejdå :)


1a pris :D


då var vallåkra helgen över och vi hade sol detta året när de var lastbils utställningen så najs :D
vår morgon böjrade vid 6 tiden då vi begav oss uppåt, möte upp bengtsson i lund och sen var de bara plattan i mattan dit :P dennis sov frpn de vi körde hemifrån till vi typ var framme, han är inte riktigt van vid att gå upp kl 5 :P väl upp tvättade rikke av bilen lite snabbt, sen var de bara börja puttsa, jag pallade inte först men sen så var de tråkigt bara sitta och vara "arbetsledare" så jag började vaxa hytten och riktigt snygg blev den ;)
sen vid 11 så öppnade dom, mamma och pappa kom, tog med denins på en runda så vi också kunde gå en runda ensama :) iaf agen gick fort och vi hade trevligt, fick tjatta med min alla killarna till prisutdelningen och när vi typ är framme så säger dom i högtalarna, -RIKARDS ÅKERI YSTAD, RIKARD LENNARTSSON HAR VI HAN HÄR ? rikard fattade typ inte, jag bara SPRING :P och upp på scenen med gräddbulle i hela munnen säger han som snackar -HAN HAR NOG PRECIS ÄTIT KORV :P haha !! iaf fick en pokal, han fattade nog itne vrf men när han läste så fick han ju svaret, - Skåne Truck Show 2010 1:a pris Skåpbil :)
sen när vi skulle gå tillbaka till bilen för att han skulle bli fotograferad så kommer det fram en gubbe till mig, de var tur du hjälpe att puttsa i morse ;) haha !

ajaa vi hade en trevlig dag och vi deckade alla 3 vid 22 tiden !! så vi var nog riktigt trötta hehe !!

igår söndag, fixade vi i trädgården och efter de var vi och handlade, lagade mat och resten av kvällen blev det mys i soffan...myspys :)

 <3 ÄLSKAR MIN FAMILJ <3



orkar inte...

orkar inte skriva ngt egentligen, men ngt lite kan man väl skriva.

helgen !
lördag-kollade hus och sen lite shopping, mannen min var snäll och köpte lite till mig <3 sen kvällen 30års fest hos tommy, mkt trevligt :) dennis sov hos mormor och morfar.
söndag-firade dennis att han blivit 6månader.

idag-träffade denise och anna i ystad +barn vi gick och fikade och sedan gick vi en runda på stan, sen hem till denise och där har vi varit hela dagen och kvällen :) mkt trevligt !

håller på med maten nu och dennis ska snart sova så nu blir det inte mer skrivande... tjooohej :)


Hipp hipp hurra idag är det DENNIS 6månade...

20100812368 (MMS)

Hipp hipp hurra idag är det DENNIS 6månadersdag :D älskar dig gullunge <3


sötast av alla barn är dennis :D


åååh my fotade en jäääättttte fin bild på dennis i tisdags ! var bara tvungen att lägga ut den här också :)



älskar dig underbara dennis :)


12 augusti

lite bättre humör idag, rikke sa till mig sluta bry mig.. hmm ja jo de är ju lätt ! men men får väl göra som pappa rikke säger :P

idag ska vi på 6månaders kontroll med dennis ! :) ska bli spännande och se vad han nu väger och hur lång han är.. tror inte han väger så mkt mer än sist vi var där men längre har han blivit iaf, 74 har han redan växt ifrån i byxor iaf, i body passar 74 hur bra som helst..
annars händer det nog inte allt för mkt idag, kanske upp en runda till lolle senare om jag orkar ;) hehe.. på söndag blir det halvårs kalas för dennis :) så ska väl åka och handla det sista inför söndag.. men nu ska vi äta frukost :) ha en trevlig dag :)))

irriterad !


jag körde hem från therese och jimmy för dennis sov och jag själv kände mig trött. men när jag kom hem så ser jag ngt som jag verkligen blev sur för ! klart dom får köpa vad dom vill, men på dom 2,5åren jag har känt dom har dom ALDRIG snackat om ngn jävla 855 volvo.
här om dagen sa hon till mig, åååh jag har alltid velat ha en sådan bil.. jaha sedan när svarade jag typ !

HAR FOLK IGEN EGEN HJÄRNA ATT TÄNKA MED ? LR TYCKER DOM BARA OM ALLT SOM ALLA ANDRA HAR?
jag blir så trött, längtar tills vi ska flytta !




men nu ska jag göra dennis sällskap ! GODNATT !!


du <3



du är det bästa som hänt mamma&pappa..... vi älskar dig!!!


dennis !


snart blir vår lille påg 6månader... tiden verkligen bara springer iväg!!
han kan nu även sitta helt själv, och nu har han börjat fatta hur man går framåt i sin gåstol, så ja det händer vekligen nya saker hela tiden ! han blev ju även klippt i lördags, han accepterade de med... :) nog inte många bebisar som behöver gå till frisören när dom typ är 6mån ;)
vi är hos mamma&pappa, alltså dennis mormor&morfar ;D för dom ville se hur fin han blivit i håret, och så åt vi även frukost här... mums :) och nu sover lilla hjärtat efter massa bus med momme och moffe.. hehe..


älskar dig dennis <3


Dennis kollar på alla vi barn i bullerbyn ;D

20100805322 (MMS)

Dennis kollar på alla vi barn i bullerbyn ;D


10.08.04


idag blev vår lilla älskling fotograferad och han var så duktig så ! skrattade hela tiden !!! :) sen körde vi hem en runda till denise&saga och de var mkt trevligt ! länge sedan vi sågs ! alla barnen gör framsteg, kan ngt nytt varje gång man träffar dom :) så roligt ! dennis kan nästan sitta själv nu, han kan ju sitta men efter en stund så ramlar han åt sidan :P men de kommer !

annars så har vi inte gjort mkt idag, åt middag hos mamma då rikke är i sthlm, orkar inte stå och göra mat till mig själv. och när vi kom hem från mamma så tvättade jag bilen, de gjorde ja i måndags också men hade lite mistor då eftersom jag gjorde de vid 22 tiden och då börjar de blir mörkt och man ser inte riktigt :P men nu blev den riktigt fin så nu vågar man ju visa den ute bland folk igen :D haha !!

dennis sover redan, skönt med lite egen tid :) så min egna tid gick till att klicka hem lite kläder till dennis från hm :P orkar inte åka till ystad och handla de för de finns säkert inte de jag vill ha när jag väl har pallat mig dit så de är bättre att beställa de :)

men nu ska jag kolla lite tv innan det är dags för mig också att sova. sovgott gott folk :)

jag och min underbara häst LOLLE <3

jag älskar er, rikard&dennis <3


helgen :)

det har hänt en massa denna helgen, men de är skönt, gillat ha typ ha ngt att göra hela tiden så blir inte dagarna så låååååånga och tråkiga.

lördags började vi morgonen med att käka frulle och ladda inför en lååång dag med massa bilkörning. ( jag&nadja) sen upp till hästarna försöka få in joyan, det tog inte så låång tid som jag trodde de skulle ta men efter ca30min var pollen inne ;) sen började vår resa upp till munka ljungby. väl uppe gick det väldigt bra att ta ut henne, och väl inne i sin nya box började hon äta direkt så det kändes jätte skönt. var inte alls lika jobbigt att lämna henne denna gången som sist.
sen fick vi köra bort om till samantha för att typ låna hennes toa och såklart säga hej :) det är inte varje dag men träffar henne ju :) fick även ändrade planer den kvällen så vi kunde fortsätta vår lilla tripp vidare till susanne och erika i landskrona för att rida en liten runda.. de gick också jätte bra :) sen begav vi oss hemåt, trötta efter en lååång bil tur och älsklingen hade gjort pannkakor till oss, mums :) dennis var hur duktig som helst hela dagen, inte ett enda utbrott fast han åkte mkt bil den dagen... duktiga lilla älskling :) <3

söndags så fick vi börja med att flytta lolles saker från elina till bianca. shit vad jag har täcken :O pappa har nog rätt, att jaag har täcken till 10hästar.. :S haha ! sen på eftermiddagen så var vi och hämtade lolle och det gick bra att släppa ihop dom :) sen var de typ bara hem in i duschen och vidare på kalas. så ja de var vår helg... mkt trevlig faktiskt :) nu måndag igen, och jag har älsklingen hemma idag ! UNDERBART :)
men nu ska jag försöka få tag i min sega hovslagare SSUUUUCK ! tjoo !!


RSS 2.0