Dennis tycker om sina nya leksaker <3

dsc03886 (MMS)

Dennis tycker om sina nya leksaker <3


Dennis gillar sina nya leksaker :) <3

dsc03890 (MMS)

Dennis gillar sina nya leksaker :) <3


magont och valborg.

idag skulle vi på föräldraträff, jag var där 1timme sen fick jag åka hem igen pga av VÄLDIGT ont i magen :( tråkigt! är alltid så trevligt att träffa alla mamsen! men men... sitter iaf hos min mamma nu för hon hjälpte mig lite med dennis innan när jag hade ont i magen. har blivit lite bättre nu så de går på rätt håll iaf.

idag är det ju även valborg, men vad ska jag göra ikväll? ingenting! suck! rikard jobbar är nog hemma ganska sent ikväll så jag får roa mig själv. skulle varit med elina på en fest, för fick jag komma, sen fick jag inte för där var bara plats för 10st och vi blev 11 med mig..vrf inte bara säga att sin flickvän inte riktigt gillar oss istället för att dra en sådan pinsam lögn?? aja orka med sådana mongon.

aja ska vara lite social med min mamma innan vi beger oss hemåt igen..

Dennis har morgon snack, trevligt kl 7 på ...

Dennis har morgon snack, trevligt kl 7 på morgonen ;)


Då var det dags att lägga sig igen..kän...

Då var det dags att lägga sig igen..känns som jag kommer vara förkyld imorgon när jag vaknar, suck! Dennis sover redan sen 2timmar tillbaka, har fått in rutin på de nu han lägger sig 8 halv9 varje kväll sen sover han till 2-3 får lite mat sen klarar han sig till 7-8 :) duktigt pojke vi har :) nu ikväll körde vi och kollade på natta när hon hoppade fürmann,gick jätte bra för dom :) sen blev det mys resten av kvällen för mig och dennis :) men nu ska jag sova, NattiNatti :)


Godmorgon :) har kommit på hur man blogag...

Godmorgon :) har kommit på hur man blogagar från mobilen, roligt för då kan jag blogga precis när jag vill :-D imorse så prövade jag att duscha med och dennis 4 famnen och sen satt jag på golvet med honom i knäet och han gilla de.. Det måste vi kunna tills nästa fredag då babysim börjar :) nu är vi på väg till tomelilla ska träffa elina, blir en fika på bullen och bönan :) sen vid 13 ska vi på återträff med föräldragruppen.. Inte den gruppen jag gick med från början, för den jag gick med hade åter träff någon dag efter dennis födsel.. Men de så nog bli trevligt :) aja får uppdatera mer senare! :)


Hej Blogg!

Hej Blogg!


dennis gudmor :)



ja detta är då elina, dennis blivande gudmor.
tänkte berätta varför jag just valde henne. vi har känt varandra i många år, och hon är min absolut bästa vän, har alltid så himla roligt med henne, och jag vet att elina henne kan man lita på! elina är även en sådan vän man kan ringa mitt i natten om man skulle behöva det, hon ställer alltid upp för en, hon finns där i alla lägen kan man väl säga! och det är precis en sådan gudmor jag vill att min son ska ha ! 
elina och jag blev nog så bra vänner för vi båda håller på med hästar, det var iaf så det började, sen när vi blev äldre fick vi även andra intressen som killar och fest :D mig och elina på en fest kan inte sluta mer än galet, har aldrig så roligt ute som när jag är med henne, har vi våran tequila rose så är våran kväll räddad haha! när jag nu sitter och ska skriva detta så kommer det upp så himla många minnen upp i min hjärna som gör mig så glad !
men de jag skulle komma till är att elina är den bästa vännen/gudmor man kan önska sig <3


hej tisdag

morgonen började med att lämna dennis hos mamma/mormor, jag skulle klippa och färga håret så kändes inte speciellt roligt för honom att vara med hos frisören... men iaf det blev jätte fint, såå nöjd :)
sen så körde jag och handla frulle och tog med hem till mamma så jag käkade där innan vi körde hem igen..

dennis vill inte äta från mitt vänstra bröst mer, så han har inte ätit på de sedan igår! så ja jag hade väldigt ont när jag körde till frisöern men tänkte han kan äta de när jag kommer tillbaka, men ikke ! så jag fick sitta ocg trycka ut en hel del i ett glas sen gav mamma han de i flaska, sen hem och pumpade ut ännu mer, 110ml blev de och de åt han upp alltihop! så han var nog väldigt hungrig, han har ju ätit på det högra sedan igår kväll vid 20 så inte konstigt de är tomt.. :S hoppas han tar brösten sen igen så jag slipper pumpa ut de och sedan ge honom de :/

ska iaf försöka komma iväg och rida lite senare, blir nog att dennis får följa med till häastarna idag.. nattas mamma är snäll och passar honom när vi rider :) han ligger ju i vagnen så han gör inte så mkt mer än ligger och slår lite på sina pingviner :)
men ska passa på att vila lite nu när han också gör de.. tjooo !!

heej tisdag

tjoo!

blev ingen runda till gärds igår utan en kvälls runda till stranden med hästarna, såå mysigt :) fürmann var verkligen taggad igår, riktigt roligt ! dom har lite "hinder" på haväng så det blev några skutt där så det blev ju lite terräng träning iaf :D

ví tog lite sovmorgon idag, till 9 hehe! sen så busade vi lite och han fick mat och sover lite till nu, så jag har passat på att töma bilen på skit och dammsuget den och tvättat av den invändigt så nu är den som ny, nästan haha! vet iaf en som blir glad när han kommer hem och ser jag gjort de, + fyllt på spolarvätska ;)
idag ska jag och mamma åka och handla in lite saker till dopet så de blir gjort..och så ska jag upp på bvc och svara på några frågor, så vi får se om jag är en deprimerad mamma, men de tror jag knappast, mår bättre än jag någonsin gjort :)

igår bestälde vi även dennis present som han ska få av oss i dop present :)
nej nu blir det frukost, sen kommer väl mamma snart..


gammal bild på mig och joysan, och gucci som liten valp :) <3


måndag

igår så blev lille dennis 10veckor så det firade vi med att köra till malmö en runda hela familjen :) blev en hel dag på entré och vi handlade kläder till dopet, lr ja till rikard jag har redan fixat :) sen blev det presenter till min syster och hennes pojkvän och vårt lilla gudbarn silas som vi ska till på lördag... längtar massor, ska äntligen få visa upp vårt lilla undervärk <3

idag blir det en runda till tomelilla byta en mobil som rikard bestälde sen så i eftermiddag blir det förhoppningsvis en runda till gärds och rida lite terräng :D

men nu ska jag städa undan lite när han sover. tjooo !!



dk och shopping :D

igår morse så körde jag dennis och mamma till dk för lite shopping och in om och hälsa på gamla jobbet. blev en hel del nya kläder till dennis, och jag fick också lite nya kläder, 2 par skor, väska mm :D alltid najs, tur man har världens bästa mamma/mormor <3

hade faktiskt ingen träningsvärk efter torsdagens hoppträning, så helt otränad kan man ju inte vara ;) hehe ! får se om det blir ngn ridning i helgen annars får natta rida fürisen lite :)
ajaa de var väl de som fanns att berätta idag :D
tjooo !!


hoppträning :D


dagen började med morgonmys, HELA familjen ;) myspys!
sen så körde jag till tomelilla skulle till jessica på ngt party, kan inte stava till de hahah :D men de var jätte trevligt och väldigt god mat :) sen så blev det hem och bytade om till ridkläder skulle med natta på hoppträning och rida lite bommar, men nejnej de blev till och med en bana vi hoppade :D så stolt över mig själv och fürmann!! han har hoppat 4gånger i sitt liv och jag rider för typ 6e gången sedan dennis kom i februari, och jag orkade rida runt honom på en 70bana och han tog det som om det var de enda han gjort i sitt liv! klapp på lilla hjärnan :D haha !

nej nu ska jag duscha innan min man och son kommer hem med mat :)



kossan fürmann :D


onsdag

måndes missade vi som sagt babymassagen pga dennis var förkyld och hostig. :( så de blev en lugn hemma kväll för oss, jag bakade morotskaka så mamma kom förbi på kvällen och hade myskväll med oss :)

tisdag, igår, så började vi dagen med att ja vi var hemma, dennis badade och sen sov han ganska länge efter de :P blir trött av att bada hehe ;) sen så körde vi till ystad skulle träffa svärmor/farmor skulle handla lite kläder :) och det blev lite nya kläder till både mig och dennis :) aldrig fel hehe! sen skulle jag åka och rida men ja det snö regnade ju så det blev tyvärr inget :( blev en mysig hemma kväll, och rikke var hemma tidigt så de var alltså hela familjen samlad <3

idag ska jag förhoppningsvis rida om vädret tillåter de, suck! himlen är väldigt SVART i lövestad :S men men. ska väcka dennis alldeles strax så han hinner få lite mat innan vi ska till öppethus i tomelilla :) men får uppdatera senare... tjingeling :)


måndag

blev ingen ridning igår, men fick mycket gjort här hemma :) svärmor/farmor kom hit och skulle fixa till våra gardiner och lite sånt, så vi körde ner om till tomelilla till boan, hade en hel del annat än gardiner med oss hem :P men alltid roligt med nya saker. så vi höll på här hela dagen ochn kvällen så nu är här riktigt fint :)

idag ska jag iväg och rida med natta igen, och mamma ska umgås med dennis lite då :) sen blir det babymassage.. men nu ska jag duscha och äta frulle...:)



besviken !?!?!

blir så besviken på R när han inte tar sig tid att umgårs med sin son när han väl är ledig från jobbet.. för när R är ledig ska han göra så jävla mkt annat och ja jag får sitta hemma och glo som vanligt.. jag vill rida som jag gjorde innan, och när jag rider så har jag dennis med mig lr så är han hos sin mormor ett par timmar. som igår, då skulle han umgås lite med dennis när jag var och red, men hur slutade de? jo att min mamma hade dennis dom 3 timmarna jag var borta! och idag hur blir det då, jo att jag antagligen får ta med mig dennis till stallet, han har definitivt inget emot de men han har en pappa också!?! men hans mc verkar vara viktigare.

blir så trött på de, på honom! men det är hans problem han missar så mkt med dennis...

ifredags när vi satt och kollade på talang jag och elina ( R jobbade SOM VANLIGT ) så låg dennis i sitt gym och helt plötsligt låg han på mage :D han vände sig alltså för första gången! åååh såå duktig lilla dennis är, mammas lilla hjärta <3

igår så åkte vi till ridhuset med hästarna och elina kom dit med veechio :) gick jätte bra att rida igår, red över boommar så "lilla" furmann ska lyfta på sina små ben :P sen hoppade natta honom lite, jag kände mig inte riktigt redo för att börja hoppa än :P ska även åka till gärds en dag, där jag ramla av och slog ryggen :S imorgon är de faktiskt 1år sedan jag ramla av åsnan tango..
har även fått tid till ortopeden, dom ska ju kolla min rygg om de går att göra ngt åt saken, hoppas de men risken var inte stor sa dom.. så jag får väl leva med en kass rygg.

nej nu orkar jag inte skriva mer, har inget intressant att skriva. nu ska jag mysa lite med dennis <3


viiiilken dag :D

morgonen började med att vi körde in till ystad och träffade jenny och malwina... gick lite i affärer och sen så gick vi in på snuggels och fikade lite.. :) efter de så gick vi en runda till hemmakväll och köpte lite godis, lite näring till kvällen ;D
sen var klockan mycket och det var dags att köra till tomelilla igen då vi skulle på babymassage. snackade i tele från ystad till tomelilla och tänkte inte riktigt på att släcka dimmljusena på bilen så jag traska upp till bvc och var 30min tidig så jag fortsatte snacka tele och sen så vid 15 så var de dags för massage.. kollade mobilen när vi var klara och hade fått sms av lillebror att jag hade glömt släcka dimmljusena, hmm tänkte jag undra om bilen startar nu.. men snackade klart med heidi och så.. sen när jag väl hade fått in dennis i bilen och väska mm och skulle köra så mycket riktigt så startar inte bilen!! åååh drygt! ringde rikard och ja han kunde inte göra så mkt då han skulle köra till falkenberg och var i malmö då så fick ringa lillebror som då kom och hjälpte oss :) :) körde därefter en runda hem till mamma och snackade lite skit och käkade lite, orka inte laga mat idag ;) hehe.. sen hem till en liten gucci som ville ut..och nu är vi hemma, dennis har precis fått mat så nu ligger han i sitt gym och busar :) snart kommer elina hit och gör oss sällskap ikv! 
furmann har vilat idag så jag har också vilat från ridningen :D men imorgon ska jag på det igen, blir nog en runda till ridhuset och rida över bommar :) och mamma,pappa ochdennis får också följa med ! :)

men nu ska jag plocka undan lite och så innan hon kommer. men vilken härlig dag det varit :)


mörkrädd, igen :S

sen den natten gucci skällde som fan precis som där var ngn där ute har jag nog blivit LITE mörkrädd igen.. kände mig inte alls mörkrädd när vi flyttade hit eller ngt sånt när inte rikard är hemma, men nu har jag blivit de igen, som jag var när vi bodde i tomelilla. ganska jobbigt faktiskt. går och lägger mig mellan 21 och 22 och helst tidigare, tycker inte om att gå igenom lägenheten när de är mörkt ute, känns som ngn står och glor på mig :S usch hopps de blir bättre snart ! de är ju bara läskigt när inte rikard sover hemma, det är nu man önskar sig att han sov hemma varje natt!!

 annars ska vi inte göra allt för mkt idag, ska en runda till elina och ska hämta ett bett och så kanske vi ska gå en runda, ska även kolla om lolle blivit bättre i benet! sen ska vi till bvc vid 15.30 och rikard hinner hem till dess så han ska faktiskt också med :) sen ska vi till stallet (nattas stall) ska rida idag med :D man märker att jag är på mkt bättre humör nu om dagarna bara för att jag fått rida lite! helt sjukt att de kan göra en på så mkt bättre humör! och känner även sen efter graviditeten har mina humörsvängningar blivit så mkt bättre, klart i graviditeten var jag hemsk, stackars rikard! men innan jag blev gravid var de inte heller någno höjdare men nu så, nu är de väl ganska bra :D
men nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, dennis ska bada sen ska vi köra till elina :)



* mina 2 pojkar betyder mest av allt, älskar er såååååå *


ridit idag med :D


dagen började med öppethus i tomelilla... massa bebisar var där idag :D efter de blev det en runda till mamma och sen så körde hon med hem till oss.. så bestämde jag mig för att köra och rida med natta idag igen, verkligen helt underbar häst den dära furmann ;) hoppade över lite vatten i skogen och jag fick galopppeera på en äng, som jag har saknat de!! hoppas papparikke kommer hem tidigt imoren så han kan följa med ut till stallet lr passa dennis :) mamma har precis kört hem och dennis vilar lite efter all bus med mormor :) sen ska vi gå till affären så vi kan få lite kvällsmat även ikv! nu kallar dennis på mig... :)




dennis 2 månader idag <3


japps tiden går fort, lille dennis är redan 2 MÅNDER :O !! men shit vad livet som mamma är undrbart, älskar den lilla människan mer och mer för var dag som går! <3
mamma&pappas lilla älskling <3

idag blir det öppethus en runda, sen så ska vi nog hem om till mamma och säga hej och hoppas på ridning med natta i eftermidag :) har inte ens träningsvärk i kroppen idag, iofs jag red inte så länge men ändå har inte ridit så på 1år :O men man har väl lite muskoler kvar ngn stanns under fettet och den hängande magen ;D haha!

nu ska min lilla älskling ha lite mat sen så ska vi köra :)


härlig tisdag :)

vilken härlig dag det har varit :)
dagen började med att vi åka till elina för hovis skulle komma och sko om våra pojkar... dennis sov hela tiden så de var sköönt.. :) efter de så gick vi in och käka lite frukost och kladdkaka..jag har blivit helt förälskad i kladdkaka med mandel i... :D sen så begav vi oss vidare till natta skulle kolla på hennes häst furmann, såå himla fin var han! sen så fick jag rida lite, ojoj vad ringrostig man var...men men de får man vara efter att varit gravid ;D hehe! men snart är jag tillbaka!! ska natta inte ha kvar honom är det väl tänkt jag ska ha honom, och de har jag mer än gärna så himla god och snäll :)
efter de körde vi hem till elina igen, och blev typ jätte trött så ja nu är jag hemma och dennis umgås med sin pappa :) men nu ska jag också vara lite sociall med dom.. är sugen på pizza så kanske kör och handlar de ;)





myspys :)

igår innan det var dags för babymassage så köra jag till onslunda och hälsade på jenny och hennes mamma..dom ville även träffa dennis :) jätte trevligt.
efter de körde jag jenny till stationen i tomelilla och sen vidare till bvc för lite babymassage...vi var 7 mammor och barn födda i januari och februari. dennis snackade på som bara den och stirra även ut heidi direkt, ;) helt plötsligt börja typ alla barn skrika förutom dennis och melanie :) duuktiga barn vi har ;D dennis protestera lite i slutet när vi skulle hem för han var hungrig och varm, men somnade gott när han fått mat :) sen träffa jag elina och vi bestämde oss för pizza så vi köpte med de hem till henne, och sen så snackade vi lite skit och sen gick vi ut i stallet så dennis fick hälsa på "sin" häst lolle<3 :) såg även att lolle är lite halt :( hoppas de hjälper med nya gympa dojjeer.. sen så gick vi in och kollade på top model och marlen och jocke kom också förbi en runda :) tyckte vi hade väldigt trevligt, sköönt att komma iväg och träffa lite kompis !!

idag blir de nog en hel dag hos elina, ska alldeles strax köra dit för hovis kommer. hoppas jag kan åka och rida hos natta idag ! :) men nu ska jag ta mig ridkläderna och pysa :) tjoooo!!

helgen :)

helgen har varit toppen! fredagen var vi ju i ystad på ystadsträffen och där träffade man en del man kände :) sen lördag kollade vi på gård och lite sånt.. igår söndag gick vi en runda på marknaden med mina föräldrar och jesper och bianca.. sen så hem göra sig i ordning och sen var det dags att köra på "dop" ( namngivning ) och de var jääätte trevligt, mkt god mat och tårta :) sen efter de körde vi hem till pontus och marika. pontus fylla 25 så de var mat och tårta där med :) så dennis var vaken i stort sätt hela dagen igår, och då hade vi en väldigt trött påg vid 20 tiden igår kväll..så han decka direkt i bilen igår på vägen hem och vaknade inte försen vid 1 och ville ha lite nattamaud ;D sen somnade han gott igen.. :)

idag ska jag försöka hinna åka och rida innan det är dags för babymassage... de är väl de som händer idag! men nu ska vi vinka hejdå till papparikke som ska köra till sthlm... tjooo!!

gooddag :)


åkte en runda till ystad igår kväll med angelica, johan och lille busungen hugo.. var väldigt mkr folk där och massa bilar.. men dennis sov hela tiden så ju mer ljud ju bättre sover han :D så var väl i säng till 23 och dennis somnade även då direkt.

idag ska vi köra en runda till tomelilla ska köpa dop present, och i eftermiddag ska vi kolla på gård :) men nu ska jag käka lite nuddlar sen köra. tjooo !


världens duktigaste unge ;) <3


9 april

idag är det exakt en månad till lille dennis ska döpas :) läängtar massor hehe!
har även fått besked från dom i ystad på saltan så vi börjar på babysim den 7maj, 10.00 :D kom i samma grupp som jenny och malwina och denise och saga..jäätte roligt :) ska plaskas massor ;D

idag ska jag umgås lite med min mamma hon ville åka till svedala marknad en runda så blir nog de.. jag ville rida imorse men elina litade inte riktigt på vädret så de får bli en annan dag.. hoppas helgen !!
men nu ska vi strax köra och dennis är trött så han kommer sova gott i bilen :)

8 april

så då har dennis badat och fått mat så un vilar han lite innan vi ska köra och fixa lite saker idag när rikard är hemma :)
han hade nog väldigt ont i magen igår kväll, jag slutade ju med dropparna för jag inte trodde han behövde dom mer, men joo han behöver dom fortfarande !! så får hoppas de är bättre idag..
 
men ska käka frullle nu... :)

fiiiint väder :)

så då var vi hemma igen efter en heldag i tomelilla :)
var ju först på bvc och vägde lilleman, han väger nu 6200g så fast han bara äter 5min så går han ju upp i vikt och de är ju det viktigaste :) sen var vi inne på mvc på efterkontroll... sen körde vi ner till bullen och bönan och träffade camilla där, så vi tog en fika :) dennis tyckte inte de var jätte kul, eller han var varm så han blev lite sur :P hehe.. men efter lite mat och en ny blöja så somnade han igen..
sen körde vi till sjöbo skull byta till sommardäck, blev inte igår för där var för lång kö orkade inte vänta, och mkt riktigt var där lika lång kö idag.. så får ta de en annan dag :)
tänkte att vi snart skulle ut och gå en runda men får inte riktigt tummarns loss, eller jag orkar inte gå själv det är så tråkigt..

har även anmält mig till babysim i ystad nu, så vi får se när det är plats för oss :)
imorgon är rikard ledig så hoppas på att vi åker iväg och gör ngt roligt och inte bara sitter hemma och glor..
nu SKA jag gå ut i det fina vädret :D tjooooo !!

7 april

uppe med tuppen idag, dennis ville inte sova till mer än halv 7...GÄSP !!! men sen la jag honom bredvid mig och så låg han och snackade med mig så kunde jag halv sova lite ;) men nu är vi uppe iaf och dennis ska snart ha mat sen ska vi köra till tomelilla ska först till bvc sen ska vi till mvc och sen blir det fika med camilla :)

åååh vad jag älskar lady gagas nya låt!! det är den enda låten jag lyssnar på, på hennes nya skiva! :D snart är det även en månad till vi ska ha dop, tiden går skit fort, men jag längtar faktiskt, ska bli kul :D träffa min släkt och så.. min halv syster kommer inte, men de gör inget hon är lite speciell... och hoppas vi slipper hennes unge också....!!!! men nu ska lilleman ha mat sen sen är de dags att bege sig!!!! tjooohooo :D


tjooo....

natten inatt har varit lite små dryg.. dennis vakna vid 3 och ville inte sova mer! så har han aldrig gjort! till slut efter många om och men somnade han igen! men shit vad jobbigt när man inte är van vid de, men han somnade ju faktiskt vid 20tiden igår så de kanske var därför.
har fått för sig att även bara äta i 5min?! och försöker jag ge honom mer så skriker han tills jag tar bort honom från bröstet!? men de var helt normalt sa dom på bvc.. det betyde att han inte var hungrig längre sa dom...tycker de är skumt.. han fick mat vid 20 igår och klarade sig till 4 inatt och då åt han också 5min!? så han kan ju inte vara jätte hungrig... men men de blir nog snart bra igen, hoppas jag :P
har annars haft en rikitgt trevlig påsk.. igår körde jag mamma och pappa och köpte ett babygym till dennis.. med mumintroll :) han älskar de redan! kan ligga jätte länge och slå på dom, och till slut somnar han :P så de kanske tar lite på krafterna att boxas med dom haha ! nu ligger han i min famn och kollar på mig när jag skriver, han tycker nog jag är lite tråkig så får skriva mer senare lr en annan dag :))


lite bilder tagna i påsk :)

            


trötter.


var så sjukt trött igår hela dagen typ.. men hade liksom inte tid att sova så igår gick vi och la oss vid 22 hela familjen.. skönt! och dennis tog lite sovmorgon idag, till halv 9 ;) nu sitter han i sin babysitter och snackar med sig själv.. och slår och på leksakerna som är på den, och sparkar gör han också, han kommer nog bli fotbolls spelare som sin mamma var en gång i tiden :D de var tider de, då hade man en fiin kropp och jag älskar verkligen att spela fotboll, men inte mina knä och inte ryggen nu heller... suck!!!

aja idag ska vi iaf köpa ett babygym till dennis :) och ikväll blir det middag hos svärmor/farmor och svärfar/farfar...


regnig dag..

igår så blev det en runda till malmö med elina för att kika på lite kläder.. hittade dock inget intressant, elina gjorde som vanligt ;) hehe. efter de blev det hem snabbt in en runda i duschen och sedan vänta in älsklingen som kom som vanligt hem typ när vi ska köra.. men efter många om och men så blev han också klar och så körde vi till jenny, ranne och mawlina som bjöd på påskmat :) rikitgt gott var de, dennis sov sig igenom hela kvällen, som vanligt när vi är borta hehe ;)
vid halv 12 körde vi hem, jag var sjukt trött och sliten efter en låång dag.. och ville ha lite sömn man vet ju aldrig hur natten blir, fast vi har faktiskt bara haft bra nätter ;D när vi kom hem fick han lite mat och somnade om direkt efter de!
får se vad som händer idag, det regnar ju så man är ju inte så sugen på att göra ngt :S ska iaf en runda till sjöbo när dennis vaknar.. ajaa mer finns de inte att skriva idag..

3 april :)

godmorgon :)
blev ingen sovmorgon idag inte, men han åt vid 21 igår och vaknade inte försen 3 inatt och ville ha mat..sen så vakna han vid 7 igen och ville ha mat, och så somna vi om en liten stund sen var det snacke stund för dennis så då kunde vi lika bra gå upp :) älsklingen sover fortfarande hehe..

igår så red jag för första gången sedan jag blev gravid typ..sååå härligt:D så jag och elina red och rikard gick med barnvagnen och hundarna...;D ååh jag vill rida idag igen, men som sagt lolle är inte 5år längre :/ hans ben är inte vad dom har varit.. men bara han inte har ont så får han stanna hos mig, för den dagen jag märker han har ont av det så kommer han få somna in, han ska inte lida min fina pojke <3 har ju även börjat kolla lite efter ny häst, hoppas snart hitta ngt intressant :D helst skulle jag vilja ha en ny som är som lolle, världens bästa personlighet och gudasnäll.. men där får jag nog drömma vidare, ingen kommer någonsin kunna ta lolles plats!!

dennis sov för första gången i sin egen säng igår natt, trodde inte de skulle gå, men till slut vände jag mig bara bort från sängen och fick liksom intala mig själv han kommer somna snart du behöver inte kolla hela tiden, och vad gjorde han joo SOMNA :D åååh såå stolt jag är! och även inatt sov han i sin egen säng, så nu är det slut på att ligga mellan mamma och pappa ;) istället får han ligga i sin egen säng upp till vår säng på min sida.. men de verkar han inte ha ngt emot, måste vara skönare att ha en egen säng :)

fick även städat i förrådet igår, massa skit som kastades, och ute möblerna kom ut.. tvättade bilarna och tvättade av ute möblerna och lite sånt. gud vad härligt de är att slippa bo på tredje våningen och liksom ha trädgård att pilla lite i och bara de att kunna sitta ute i sin EGEN trädgård...mm najs :D har även börjat leta gård lite mer seriöst nu, har letat länge men nu så vill vi ha ngt eget.. större. och jag vill ha mitt eget stall och hästarna hemma :)

nej nu ska dennis ha en ny blöja, bajsat för andra gången idag redan :P sen ska vi baka morotskaka... :) tjingeliiiing....


.

Det sorgligaste med att bli ovän med en kompis är sin egen reaktion. Plötsligt glömmer man bort allt människan gjort för en, hur mycket den hjälpt en och hur mycket den betytt. För man är så självupptagen med sina sårade känslor över vad han/hon gjort.





saknar den tiden...
kan man inte få saker ogjort??



förlåt.....


godmorgon (:

vilket härligt väder det var igår kväll. när jag gick till affären vid 19 tiden så ville man typ inte gå hem eller ja in igen för de var så härligt ute..

älsklingen kom iaf hem igår kväll, ÄNTLIGEN :) så vi gjorde lite mat och hade mysigt resten av kvällen... dennis sover hela nätterna nu, vill inte ha mat försen typ 5-6 tiden.. såå skönt! och sen somnar han om igen, de hade han ju en period som han inte gjorde. så stolt över honom ^^
han har badat idag, och alltid efter han badat så somnar han.. så väntar på att han ska vakna så vi kan köra en runda till tomelilla sen ska vi till jenny och malwina på fika :)
men nu ska jag käka lite frukost :)


RSS 2.0