v.20+3 :)


jadå har man gått över halva tiden och det känns underbart :)
har precis varit hos barnmorskan och lyssnat på bebbes hjärta och lite sånt! jag längtar alltid massor till att få åka dit, få snacka av sig lite och lyssna på hjärtat och sånt :)
då börjar föräldra grupperna i november, de ser jag faktiskt fram emot, fast pappa rikke inte kan vara med på dom alla tyvärr :/ men jag klarar det nog själv hehe !
sen snart vattengympa också, ska antagligen börja på de tidigare för att jag har problem med ryggen, men de är bara skönt för den behöver träning den med !

iiiiih idag är en bra dag :)
läängtar till bebis kommer <3


denna bilden är tagen v.20 + 1

torsdag..

mysan tyckte jag skulle börja blogg igen.. och kom på att jag hade denna bloggen som jag har skrivit i 2 gånger tror jag det är...!?
jag vet inte om jag orkar skriva blogg igen, det är ganska drygt att göra det varje dag.. så mycket händer det inte i mitt liv tycker jag! jag gör inte så mycket om dagarna, försöker gå en hel del med gucci bara för att komma ut, och sen är jag hos samantha i bollerup och gör henne sällskap när hon rider eller bara umgås.. sen torsdagar så är vi på hoppträning :) och på kvällen vattengympa, förutom idag då för elina jobbar och då hoppar jag också :P så torsdagen är väl den dagen i veckan som det händer ngt på..

usch vilket tråkigt inlägg det blev.. som vanligt ?! jag är nog ingen blogg människa..

vad händer idag?


vad ska man göra en lördag som denna :)?

älsklingen åkte och jobbade för ngn timme sedan och kommer väl hem sent ikv, så alltså får jag roa mig själv denna dagen..
tango har åkt till bollerup så honom kan jag inte göra ngt med, och lolle han vill bara äta gräs haha ! så de är bara gucci kvar, och hon vill bara ut och kissa :P
jag skulle vilja åka till aquakul en runda idag, bara för att göra ngt liksom.. orkar inte göra ngt för avancerat.. ska antagligen ut och hjälpa samantha och hennes kusin hoppa på bollerup imorgon så då har jag iaf ngt att göra hehe ! sen så har samantha börjat hoppträna med tango för helena, gick verkligen skit bra ! dom passar så bra ihopa ! :)

men nu hinner jag inte skriva mer ska springa ner på ica till mamma :D

tjingeling..



vår lillabebis fötter :)


bebis lilla huvud :)

längtar efter dig <3


tillbaka i blogg världen igen ? :)

ja nu kanske jag kan behålla denna ?

jag har inte känt att jag har orkat att skriva varje dag som alla andra gör, men ibland kan det vara skönt att få skriva av sig lite iaf ? :)
magen vill inte alls samarbeta idag, så har mest tagit det lugnt idag !

men får skriva mer sen.. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0