magont



mm magen är fortfarande inte riktigt bra... så det får bli cola för mig på nyår, men de gör inget ska kanske köra lite taxi efter tolv... vi ska iaf hem till denise, tim och saga så de ska nog bli jätte trevligt :)
annars har de inte hänt mkt, dennis han röjer här hemma, han tycker nog vi behöver bygga om lr ngt.. usch och blä på min mage alltså, jag hoppas snart det försvinner...vill inte behöva gå till doktorn.

aja får väl sluta skriva har ett mensbarn till pojkvän som bara bölar.


älskar min nya kamra :D


suck :P



att man alltid ska vara med på massa bilder när man får alkohol i blodet, kan tänka mig att de finns fler bilder, men neejtack jag vill nog inte se dom haha :D
men roligt hade vi !!

igår köpte jag nya ridskor, och idag nya shaps? :) churre mannen fick även lite ny mat så får hoppas jag går upp lite i vikt nu :)


underbar julhelg...


då var julhelgen över. vi skulle firat jul i sövestad, men hmm de kunde vi inte.... kom efter alla om och men till sövestad men sen så var dom helt inne snöade, dom bor ju ute på landet ;) så vi fick köra tillbaka till äsperöd, och tur var väl de att vi körde då för vägarna höll på att blåsa igen, igen !!
men vi hade en super mysig kväll i äsperöd med min familj ! fick massa fina presenter, även dennis ! vi kunde faktiskt ta oss hem på kvällen så de var skönt att komma hem till sin egen säng.
lördag skulle vi försöka ta oss till sövestad, men satte oss precis innan vi var framme hos dom ;) men christer kom och drog loss oss... :D så det blev ännu mer julmat och julklappar :) dennis stannade där över natten då jag och R skulle ute och dansa lite ;D så de var bara hem och byta om sen vidare till tomelilla på förfest med therese och jimmy !! :) efter en mkt trevlig förfest så var de dags för tingvalla, och jag har alltid så jäkla roligt med therese, dansa nog hela kvällen :D
sen blev det söndag, vi skulle vara i ystad vid 1, och nej jag mådde inte bra ;P men ska inte dricka mer när man kommer in på tingvalla men shota är så gott ^^ men efter förrätten så mådde jag faktiskt mkt bättre skulle bara ner lite mat i magen :P sen gick vi en runda till elgiganten, och det blev äntligen en ny kamra, systemkamra så nu ska det fotas massor :D churre får vara fotomodell i dag ;D

nej nu ska jag busa lite med dennis innan de är dags för lunch :)
god fortsättning allihopa !! :)


snökaos...


men inte stoppade de mig och therese.... envisa som vi är skulle vi inte till ystad och köpa de sista, jag hade egentligen bara saga att handla till men hittade en skit god parfym ( hoppas inte rikard läser min blogg ) till rikard, han har haft samma sedan vi blev tillsammans så nu är det dags för en ny ! köpte en diesel så den kosta lite, så därför hoppas jag absolut han gillar den :)
ska köra och hämta min pappa sen också faktiskt, så ska jag byta julklappar med mamma och pappa ifall vi inte kan göra det imorgon.. och undra när jag ska kunna ta mig ut till min häst :( bajs väder... han bor ju i tomelilla, övraby och där blåser det ALLTID...
aja...
nu ska jag kolla på nyheterna :P tjingeling !!


inte gluten..


godmorgon !
då har vi snackat med doktorn, och nej de var inte gluten :/ skönt men samtidigt jobbigt vi vet fortfarande inte vad som är fel :( han äter ganska okej nu, jag ger honom mat med mjölk i igen för jag vet att de inte är de. men han doktorn jag snackade med sa att ifall det kom tillbaka så fick jag ringa och så fick vi ta bort mjölken, men så sa jag till honom att de är inte de, så svarade han bara jajaja?!? seriöst vad är de för svar.... blir så arg och besviken att dom inte kan ta detta på allvar. dom kanske ser mig som en ung och dum mamma för jag inte är äldre, men jag ska väl inte behöva ta med min mamma lr svärmor för dom är äldre än mig för att det ska hända ngt ?? så vi får väl se vad som händer nästa gång det kommer tillbaka... kommer väl om typ ngn vecka !


nej nu ska jag ge dennis lite gröt.



21 December


snart är det äntligen julafton :D jag längtar faktiskt galet mkt iår.... vi ska fira jul i sövestad hos rikards föräldrar, det är första gången jag ska vara utan mina föräldrar på julafton :( kommer kännas konstigt men det ska nog gå bra...hoppas jag ;) hehe !
vi är äntligen klarar med alla julklappar, jag handlade de sista till rikke igår. så svårt att handla till honom för han önskar sig aldrig ngt..så man får typ själv tänka efter vad han behöver och så..

doktorn skulle ringt mig nu mellan 8-9 men han har fortfarande inte ringt, ? ska man ringa ditt själv ? :S dålig stil iaf. dennis äter typ ingenting, så han går ju inte upp i vikt. han brukar äta 2 flaskor välling på en dag och de kan ju inte riktigt vara bra, men de är ingen som verkar bry sig så jag vet snart inte vad jag ska ge honom :(

igår var jag och malin ute och red en runda i snön, min häst är super pigg nu när han inte blir riden varje dag pga vädret... han lyckades bocka ganska rejält i den höga snön då är man pigg... :p tänkte kolla vädret om det går att köra till ridhuset han behöver motioneras ordentligt så dom dära bock sprången kan försvinna :P blir även iväg och köpa lite hästmat idag, tycker han börjar gå ner lite i vikt... :/ ngn häst människa som vet ngn bra mat för fullblod som inte riktigt håller hullet på vintern ??

men nu ska jag försöka få i mitt barn lite frukost, försöka ;) men ha en fortsatt trevlig dag !!



så här kan det gå när man ramlar av hästen.....


17 december


massa snö har nu kommit , igen !
igår snöade de ju massor, men fick äntligen en tid till en doktor som skulle kolla på dennis så jag var tvungen att köra till ystad. och det gick helt okej, tur man har traktor....(volvo) :P doktor trodde de kunde vara gluten, för så som dennis var i sitt sätt och magen var lite uppblåst på honom, mörk runt ögonen så tyckte han det var ett tecken på gluten alldergi. men nu har vi iaf gjort några prover så vi får se vad dom visar, ska in med bajsprov idag till dom. på tisdag får vi svar om vi ska in till kristianstad med honom. <3

annars gör vi inte mkt i snö skitet, spelar lite data är väl de jag gör haha ! nu kanske man kan börja rida igen när de kommit normal snö och inte is skit.
nej nu ska jag passa på att vila lite när dennis gör de :)) tjingeling !

14 december


idag blir DENNIS 10månader...... stora killen :) <3




tänk att han har varit sååå liten.......... :)
älskar dig!


13 december, lucia :)

hej :)

fick lite klagomål på att jag inte uppdaterat på ett tag.. jag vet ! men vet inte vad jag ska skriva :P
det händer inte allt för mkt för tillfället, dennis har blivit lite dålig igen, klöks och har sig och vill inte äta. var inne i lunde igår på akuten, satt där i 6 timmar och fick bara veta att de nog inte var så farligt. jaha? men vrf är de då som de är men de viste han inte.  suck ! så jag får väl se vad som händer :S?
idag har jag varit i ridhuset, natta och hennes häsar var också där... churre var jätte pigg :D men de är roligt ! ska försöka rida varje dag nu så jag kan hoppa på torsdag :) ja de är väl de som hänt.. nu ska jag fortsätta kolla lite tv innan det är dags att sova :)

nattinatti !!

tisdag kväll

äntligen kväll....
dennis somnade faktiskt vid 20 idag, och det brukar han inte göra ! fast jag somnade också till en liten stund, anna anka var dryg så jag somnade :P men nu kommer jag inte somna ikväll när de väl är dags att sova... aja smällar man får ta.
sitter nu och kollar på tv och snackar med ett par vänner på msn, sen ska jag kolla på finalen av bartenderskolan... :)

nu tillbaka till soffan :)) tjingeling.....


10.12.07


jadå var det tisdag.... idag har vi varit hos denise och saga, sedan blev det en runda till jessica och isak på meandi party....handlade faktiskt en pyjamas till dennis :) efter de körde jag och dennis till churre, dennis sov så jag kunde mocka ifred hehe...sen körde vi en runda till mamma.
nu sitter vi hemma och glor, funderar på att köra till tomelilla igen och rida churre lite på ridbanan, nu får man vara glad för det lilla man kan rida :S saknar det så jäkla mkt, det är värre nu att inte kunna rida när man har en häst som står i stallet och vill motioneras... :(
ajaa...nej nu plocka undan kvällsmaten.


6 december


min älskade lilla son gav mig lite sovmorgon idag, härligt ! :) han tyckte nog att hans mamma behövde de!

idag är det babymusik och en liten runda på boan med denise och saga...kanske rikke också men han är så seg så han hinner väl inte som vanligt. annars händer det inte mkt idag, ska till min häst och motionera honom de är väl de. rikard ska köra till sthlm i eftermiddag så vi blir ensamma ikv :( aja nu har han typ varit hemma en vecka, är inte riktigt van att ha honom hemma så mkt.... aja :)
nej nu ska jag fixa håret sen är de nog snart dags att köra... ha en fortsatt trevlig dag :)




min fina fina churre <3


mycket tankar


mmm mycket tankar har jag i mitt huvud för tillfället. det är väldigt jobbigt. kan inte gå in på några detaljer men det ska nog bli bra igen..
igår var jag och josse på tingvalla, väldigt roligt hade jag!  har inte haft så roligt på länge, lr varit så glad ! var på förfest här i lövestad hos roger, och den människan han kan verkligen också göra mig glad! vi känner inte varandra så bra egentligen men han har sådan energi när man festar med honom så de är trevligt... men iaf idag skulle jag motionera min häst, och rensa lite tankar, men blev ingen ridning pga vädret så det blev bara ännu mer tankar så jag sket i allt och körde hem.  nu är jag hemma och ska lägga mig på soffan och vila, hoppas älsklingen och dennis kommer hem snart med mat..... dom två är mitt allt <3
'




min finaste....

CHURRE !!
jag saknar att rida varje dag........kan inte ens ta mig till stallet varje dag pga vädret :(



längtar till våren, då ska det tränas och tävlas :)

<3


mycket snö !


ja shit vad det har snöat inatt !! och det gör iofs det fortfarande... nu är det inte jäätte roligt att bo ute på landet... men vafan de är samtidigt ganska mysigt :) ska försöka ta mig ut sen så dennis kan åka lite pulka! och få väl även skota fram bilen en gång till, inte för jag ska köra ngn stanns men man vet ju aldrig vad som händer, lr kan hända.
lilla elina ligger fortfarande på sjukan :/ stackaren ! men hon har de nog bättre där just nu när de är sånt här skit väder.
blir kanske tingvalla på lördag för vår del, om inte mamma ska till dk förstås, dennis ska ju såfall vara där :)
nej får skriva mer senare, är jäätte hungrig !

tjingeling !!


RSS 2.0