mer snö?!


ja tydligen tycker moderjord inte vi fått tillräckligt med snöö..!!

igår så firade vi min mamma som fylla år.. mkt trevligt och god mat :) var där hela kvällen igår så det blev sängen direkt när vi kom hem.
idag ska vi tömma det sista i R lastbil, puuuh...skoja inte att där är saker det kommer ta evigheter :P men men man är ju en snäll flickvän som ställer upp och hjälper till :) men det kommer som sagt nog ta hela dagen.

men ska gå ut med gucci nu får uppdatera lite senare :)


bilden bjuder jag på :P
rikkes kusins lilla frida :)


magont....BLÄÄÄÄ!!

blev ingen diskmaskin igår, dden var inte alls så fin som jag trodde den skulle vara :S så vi får helt enkelt leta vidare.
efter de så körde vi och kollade på rikards nya lastbil som snart är klar, så han får nog den i veckan :) sen hade vi lovat jesper att hämta hans bil i skurup, och påvägen dit och hem snöade det som fan så allt tog lite längre tid än det skulle :S och jag var kissenödig HELA dagen igår, hann typ precis resa mig från toan så kunde jag typ sätta mig ner igen... körde hem och lämnade gucci, skulle med bianca och jesper och kolla på prada igen i kristianstad.
på vägen dit mådde jag bra, men hann bara gå ut ur bilen sen så fick jag några jääävla magkramper, men följde med in i ridhuset iaf, men klarade inte av de mer än typ 10min så fick jag och rikard köra ner till preem och köpa ngt att äta för jag skakade och behövde typ näring, men nej de hjälpte inte.. satt och grät hela vägen till preeem så ont det gjorde.. och det hela gjorde de ju inte bättre med att bebis byggde om i magen hela dagen.. fick tyvärr sitta i bilen medans dom kollade klart när hon red och sånt :( hela kvällen igår och natten har jag haft ont i magen.. just nu känns de helt okej, men dagen är som sagt inte slut!?!?

vi ska köra till mamma om någon timme för hon fyller år idag :) syster kommer som sagt också så de ska bli trevligt.. nu vila en stund, för har verkligen ingen ork i kroppen alls att göra ngt.. sen dusch.


vecka 37+6


bebis <3


2010.01.29

då var det fredag igen...snart bara 2 veckor till BF, men jag hoppas som sagt bebis kommer typ nästa vecka ;)
har sovit väldigt oroligt inatt, kan bero på att jag måste upp och kissa heeeeeela tiden.
idag är älsklingen hemma, inte mkt att göra på jobb förtillfället :/ så vi ska köra och köpa diskmaskin, hade de i vår förra lght så de är väldigt drygt att diska nu, så äntligen har vi hittat en fin :) ska kanske med bianca ikväll och kolla på prada igen, får se hur jag mår och så.. annars blir det en lugn kväll.. ska fira mamma imoren, syster kommer också så de ska bli trevligt :)

men känner inte riktigt att jag har ngt vettigt att skriva så får uppdatera senare om det hänt ngt roligt :D

2010.01.28


vilket härligt väder att vakna till :)
igår kväll fick jag skotta massa snö, och jotack det har jag fått känna på inatt att jag nog inte skulle gjort, varit uppe och kissat varannan timme, vaknat och trott att vattnet skulle gå om jag typ hade rest mig upp, drömt massor om bebis, haft mensvärk hela natten, till och med i mina drömmar.. drömde att jag hittade en lapp? vid min säng där det stod bebis namn, vikt och när det vad född, så har skrivit upp de nu kan va kul och se om det stämmer sen :P
idag blir det en lång runda med gucci, ska posta ett brev och lite sånt, så varför alltid ta bilen när man kan gååå!?! hmmm, jag är ganska lat annars men idag är ju vädret perfekt :)

men först bli det lite frukost, och sen får jag nog starta en maskin tvätt, och plocka undan lite.. har inte vågat kolla ut om jag behöver skotta mer snöö.. men de märker vi om jag inte får upp dörren ;)

tjooo :)

snö, snö, snö....


åååh vad drygt de är när det snöar, men när det snöat klart är det mysigt :) men jag hatar att köra bil i snö, men har inte så stort val behöver ju komma hemifrån lite också. men halt är de, men man får ju köra försiktigt :P alla blir så gnälliga så fort det snöar lite och världen går typ under, men man kan faktiskt köra fast det snöar, som sagt bara man kör försiktigt :)
har varit en runda med mamma i tomelilla idag, har fixat lite små saker och handla hem de vi glömde igår, men nu går det verkligen inte in med i kylen lr frysen helt sjuk haha!!

åhhh bara 18dagar kvar till bf.. räknar ner nu varje dag :P man är som en liten unge som räknar ner dagarna till sin födelsedag lr typ julafton.. men shiit finns inga ord som kan beskriva hur mkt vi längtar <3 senast igår så fick jag höra att det inte såg ut som jag var såå långt gången, lite tråkigt för nu är de ju verkligen nära :P men är samtidigt glad magen inte är större än den är.. om ngn vecka kommer ju magen säkert bara hänga :S usch!! LÅNGA promenader varje dag ;)

nej nu ska jag hämta lite riskakor sen blir det soffan för min del resten av dagen :)

hel dag med älsklingen + BM


började dagen med att hmm gå upp vid 6 för jag inte kunde sova pga mensvärk/samandragningar.
vid 11 körde vi till tomelilla och käkade på B&B, men orkade knappt äta ngt pga magsmärtan... sen hann vi in en liten runda på boan innan det var dags att besöka BM.
mitt sf-mått ligger nu på 35cm och bebis hjärtslag på 150slag/minuten som det gjort hela graviditeten :) annika kände på bebis och den hade sjunkit ännu längre ner nu så hon sa de var inte så konstigt att jag haft såna magsmärtor, mensvärk och ja samandragningar. hon kände även på min mage när jag fick en samandraging och när den släppte, har mkt av de nu. men det kan ju bara vara positivt :)!?
efter de så körde vi och fixade med rikkes mc och sen en runda till sjöbo och dagen avslutades med ett besök på willys, stor handla :P har nog aldrig handlat för så mkt haha :D men nu ska vi nog klara oss ett tag.

nu ska allt bara på sin plats sen blir det sängen, min rygg och mage tar kål på mig. fortsatt trevlig kväll :)

HÄSTAR <3

gud vad jag saknar att rida... att kolla på alla bilder på hästarna, hoppträningarna & terrängträningarna med natta ja allt de gör mig lite deprimerad faktiskt.. en tår i ögat kommer ibland också. men snart är jag tillbaka på hästryggen <3



saknar denna åsanan (tango) fast han var lite cp ibland och förstörde min rygg i ett par veckor så var han annars så snäll i allhantering.. denna bilden är tagen från en film, och detta var även den dagen jag ramla av honom och bröt en kota i ländryggen, 19 april.
alltså snart 1år sedan :O vart har den tiden tagit vägen !?!?!


20 dagar kvar :)<3


igår på dagen var mamma och pappa här ett tag, mamma och jag kollade igenom alla bebis kläderna och vi har faktiskt en hel del :P hehe! hade en jävla mensvärk men de fick gå.
sen så när rikard hade kört snö så körde vi till malmö till rikard kusin och kollade på deras nya lägenhet och lilla bebis, frida :) var där ett par timmar, men hade mkt mensvärk, och ryggen gjorde skit ont men man får hålla masken ;) sen körde vi till sövestad, kollade på johan falk sen hem och sova... har blivit dunder förkld, de är då inte speciellt roligt :( men men.

idag måste jag köra in om lund, lite drygt men måste. sen ska jag bara hem om ta det lugnt. imoren ska jag till BM :) :)
nu frulle.

3 veckor kvar till BF :D


japps nu är de bara 3 veckor kvar tills vår lilla bebis är beräknad att komma till världen :D <3

igår var vi på middag, började med värsta magsmärtorna när vi satte oss i bilen och skulle köra dit, när vi kom dit så fick jag ännu mer ont, och det tryckte neråt.. när vi åt så gjorde de fruktansvärt ont trodde jag skulle börja gråta så ont de gjorde. så när jag ätit upp så fick jag sitta i soffan och bara andas och ta de lugnt. dags för efterrätt och magsmärtan och trycket var kvar. sen kollade vi lite tv, och det ville liksom inte släppa, så vi körde hem efter en stund och var väl hemma vid halv 1.. la mig i sängen så fort vi kom hem och då gick det över till mensvärk. lillebror ringde att hans bil hade gått sönder så jag fick snällt ställa upp och hämta honom och när vi hade hämtat honom så fick jag sånt tryck neråt, typ som jag fick små stötar och det gjorde riktigt jävla ont.. så natten har varit lite sådär, men har sovit lite iaf.. fick ett tips igår att de kanske var dags att packa bb väskan :P och ja det ska jag faktiskt göra idag :D kan ju hoppas det snart är dags <3

min storasyster, lillebror och jag föddes ju alla 3, tre veckor för tidigt, och min syster även fått sina 2 äldsta för tidigt och den minsta den dagen de var bf så man kan ju hoppas jag också föder lite för tidigt för nu kan jag snart inte röra mig mer känns de som :P magen tar emot hela tiden, och speciellt när jag får sådär ont i magen som igår så kan jag knappt resa mig från soffan lr sängen. känner sig som 90år då !

men strax kommer mamma och pappa hit en sväng och hälsar på, sen ska vi till malmö till rikards kusin, om jag inte får ont i magen igen såklart, vill bara ligga i min säng om det kommer tillbaka!
ha en fortsatt trevlig dag :)


mageeen :)

vecka 36+6 (37)


tycker magen har blivit rikigt stor nu, och RUND ! det är min lilla badboll lr ja lilla och lilla den är som sagt ganska stor nu :D
nu känns det verkligen att man växer, har tyvärr :((((( fått lite bristningar på magen under naveln, dock inte mkt men iaf.. trodde jag skulle ha en sådan tur att slippa de, men ikke.. ajaa de är sånt man får ta :)

åååååh vad jag längtar till bebis ligger i min/vår famn och inte inne i magen ;) så spännande och se vad de blir för liten sötnos :)
magkänslan säger fortfarande att de blir en "mini trucker" som sin pappa ;) men man vet aldrig!!

älskade bebis kom snart ut till oss <3


23 januari :)


blev ingen bio igår, ingen av oss orkade så vi körde till tomelilla och åt tacobufe på stora hotellet :) jag fick jätte ont i magen precis när vi skulle börja äta men de försvann ganska fort igen.. satt kvar där ganska länge och bara snackade, mysigt :) sen gick vi bort till filmgiganten och hyrde den nya wallander filmen och köpte godis :) tyckte inte den filmen var jätte bra, jag tycker bättre om johan falk!

idag är älsklingen och hjälper en kompis med att köra några saker, så jag och gucci sitter här i vår ensamhet som vanligt haha.. men ska faktiskt gå en runda snart, fint väder ju :) ikväll ska vi till tomelilla igen, ska på middag hos ett par kompisar.. mkt trevligt :) och så får vi träffa lilla malwina igen, sötaste bebisen ^^,
imoren är det 3veckor kvar till BF.. åååh vad jag hoppas att bebis snart vill komma, får väl börja gå LÅNGA promenader lr ngt för det kanske hjälper det hela lite på traven :P? ska till BM på tisdag, ser som vanligt framemot de, hehe! höra bebis hjärta slå de är så mysigt och man läängtar ännu mer sen när man går därifrån..

nu vill gucci ut :) ha en fortsatt trevlig daag!

fått en massa gjort :)


har fått en massa gjort idag..varit och handlat, tvättat fyra maskiner med tvätt, bytat lakan och sånt, dammsugat, mopppatgolvet, och gjort pannkakor till mig och gucci :D gucci älskar pannkakor med jordgubbs sylt :)

älsklingen har fortfarande inte kommit hem, de var ju de jag sa.. han är segare än segast :P nu skulle han BARA in och kolla på sin nya lastbil, och vet precis hur långtid de kan ta. men jaja han kommer när han kommer!:P
har även mått illa idag, men ändå sitter man inte still utan måste ju städa och skit, lr måste och måste men skönt när det är gjort och så slipper jag göra det i helgen..
men nu ska jag kolla lite tv och ta de lugtn ! tjooosan...


fredag :)


gud vad jag älskar fredagar, fredagar betyder att min älskling äntligen kommer hem och är hemma med min i 2 dagar..(oftast) :) förra helgen blev iofs inte så men denna blir så!!
blir en lugn kväll ikväll, tänkte försöka övertala min man att vi ska gå på bio, snabba casch den vill jag jätte gärna se, men han brukar inte vara svår på bio ;) sen imoren ska vi till johanna och roger på middag.. söndag skulle vi nog till malmö till rikards kusin dom har också fått en liten bebis, lr ja det är nu någon månad sedan men iaf :)

inatt har jag sovit helt okej, varit uppe typ 3 gånger, men drömt jag haft ont i magen så de har jag nog haft.. och mensvärken slår aldrig fel på morgonen.. men men :)

men ska köra till affären nu, behöver frukost :D tjoooo!!

torsdag kväll

har verkligen inte gjort ett skit idag, både skönt men även så himla lååångtråkigt.
hade jätte mkt mensvärk innan idag, men när jag gick en runda med gucci och skottade bort lite snö här ute, jag hade hoppats på att det skulle hjälpa det hela lite så man kanske kunde föda någon ggång men det släppte istället haha :D
men har iaf skrivet om min förlossningsplan idag, kände mig inte riktigt nöjd med den förra så skrev om den och nu är jag riktigt nöjd faktiskt, så nöjd att jag skulle kunna åka in och föda nu !! :D har även kollat egenom en massa gamla bilder idag som jag hade på min mobil, saknar joysan väldigt mkt, :( men hon får komma hem till mig så fort jag hittat en billig och bra stallplats lr till sommarbete :)

som vanligt inget bra på tv, blir så trött. och rikad kommer som sagt inte hem ikv heller :( men imoren skulle han bara tvätta lastbilen sen var det helg, men känner jag rikke rätt så ska han bara fixa tusen andra saker som komemr ta hela dagen :P men aja han får passa på nu att dryga ut tiden haha ! <3

men nu ska jag återvända till tvn, trevlig kväll :)

magbilder från idag...

sötaste gucci som bebis ^^

min snygga 23åring lolle :)

mannen i mitt liv, RIKARD LENNARTSSON !!! jag älskar dig !!


gååård...

längtar som bara den tills vi hittar en gård som passar oss! har egentligen hittat en men den är lite för dyr nu när det bara är rikard som jobbar 100%... men när vi var och kollade på den för ja typ snart 1år sedan så blev jag såå kär i den.. ligger lagom avstånd till tomelilla och rikard kan ha lastbilen hemma och där var stor maskinhall till honom och 2stall till mig om jag nu skulle vilja samla på hästar hehe :P och det bästa av allt, asfalterad gårdsplan ^^ de gillades :D orka med en massa singel som man drar med sig in och skit..
där var ju lite att göra i huset också, byta kök och renovera den ena toaletten var väl viktigast.. annars bara måla men det vill man väl nästan alltid..!?  åååh vad jag vill ha den gården!!!

framsidan...

baksidan


21 januari


har faktiskt gått helt okej av sova utan rikard inatt.. tråkigt är det ju men har sovit helt okej :) varit upp och kissat ett par gånger men somnat om ganska snabbt igen, förutom en gång då vaknade bebis till och hickade och sträckte väl på sig lr ngt :) gucci har inte heller legat och drygat sig inatt, hon har legat på rikards sida hela natten och inte på mig ;) duktig hund!
något som däremot inte är speciellt bra idag är huvudvärken jag vaknade med, får hoppas den försvinner! mensvärken är som vanligt där också när jag vaknar men man börjar bli van nu :P haha!

när jag gick till bm och skrev in mig där i juli, så räknade hon ut att bf för mig var den 21 januari, synd det inte stämde kan ju jag tycka ;) fast jag fortfarande vet jag inte haft mens lr ngt sånt efter denna uträkningen, men som sagt dom säger att ul är rätt så jag får väl tro på de då :)
nu ska jag käka frulle och se vad dagen bjuder på, ut i snön med gucci iaf :)

onsdag kväääll

har varit i malmö hso jenny hela dagen, kom hem för typ 45min sedan, trött och sliten.. egentligen har vi inte gjort mkt idag men kroppen är tröttare än någonsin just nu :P
tycker egentligen inte om att köra när det är snö och skit ute men man kan ju inte bara sitta heemma och glo hela dagarna..

bebis har varit ganska lugn idag, men det får jag igen nu, sparkar som sattan i revbenen och höger sidan.. men det är mysigt fast det gör ont ;) hehe.
men nu ska jag kolla tv, trevlig kväll :)

25dagar till BF <3


mm nu är det bara 25dagar kvar till bebis är beräknad att titta ut.. hoppas såklart på 1vecka tidigare, längtan är så enorm och vill bara ha bebis i famnen nu och se vem det är som gömt sig där inne i 9månader ;) <3

men iaf lite mer snö på det hela varför inte? suck! jag är såå trött på snön nu. ska det nu absolut snöa kan det ju komma rejält med snö så man blir insnöad och inte kommer ngn stanns och sen låta den snön ligga ngn vecka sen försvinna för gott.. lite snö då och då är bara drygt!
min älsklingen fick en sthlms tur idag, så idag fick inte bebis komma sa han, men det är ingenfara med de, har inte känt ngt så det är nog lugnt :D haft lite mer mensvärk än vanligt inatt men inget annat.

men ska käka frukost nu sen får vi se vad dagen bjuder på :) tjooo..


tiiisdag

rikard kom hem sent igår igen så det blev en ensam kväll igår igen för min del, men ajaa fick städat lite då :)

han körde även jäätte tidigt imorse igen, men förhoppningsvis inte hemma alldeles för sent ikv :) ska snart köra en runda till tomelilla, ska handla lite mat och tanka.. finns ju ingen stanns att tanka traktorn i lövestad :P haha! sen blir det nog en lugn dag, kroppen orkar inte speciellt mycket förtillfället.. och den behöver vila upp sig för förlossningen då behöver den sina krafter tror jag ;D

jag hoppas bebis kommer snart, helgen hade varit najs ;D då är jag 3 veckor förtidig som min mamma varit med oss 3... ;) men men vi får allt se. nu vill gucci ut så måste kila, tjingeling :)

godkväll:)

idag har jag suttit lite vid datan, och efter de blev det lite mer sittande vid datan så ja det är typ det enda jag gjort idag haha! men ibland har man sådana dagar!!
men sen så efter lite om och men så bestämde jag och elina oss för att köra en runda till ystad och då blev det donkan en runda på det hela.. just då var det gott, nu känner man sig bara blääh :P efter de hem och då blev det datan lite till och tvn:P svärmor ringde precis och vi snacka om bebis och lite sånt, hon trodde att bebis skulle komma när dom såklart är på skidsemester.. men det tror jag inte, jag tror bebis kommer i feb men tidigare än beräknat :) men vi får helt enkelt se, bebis kommer när han/hon är redo :)

hoppas snart rikard kommer hem!! :) men nu ska jag kolla på halv 8 hos mig.. :) tjooo!

måndag morgon..


hade en jätte mysig kväll med älsklingen igår när han kom hem :) vi kunde inte sova så vi låg och snackade jätte mkt när vi låg i sängen.. såå mysigt :) fast jag mådde JÄTTE illa, helt sjuk.. det bara kommer och sen försvinner det efter ett tag för har inte känt någon illamående inatt och inte nu heller.

bebis sparkade mer någonsin igår kväll, helt sjuk! det såg ut som bebis byggde om där inne så som magen hoppade runder.. och det gjorde ont när h*n sparkade i revben och ja allt vad bebis nu gjordde hehe :P
och imorse när rikard skulle köra så kom han in om och sa hejdå till oss och smekte på magen och bebis blev helt vild då också.. sånt har bebis inte gjort innan utan inte vaknat till när rikard gått upp lr när han sagt hhejdåå..

jag hoppas snart bebis vill ut :D

idag måste jag fixa lite här hemma, och hoppas inte rikard kommer hem försent.. har inte hunnit umgås så mkt denna helgen.. :( men det får vi ta igen det en annan dag :D

namn, efternamn, kön mm...

eftersom rikard jobbar ganska mkt nu igen så hinner vi aldrig snacka så mkt som man vill.. men som tur är finns det mobil ;) och idag snackade vi om namn till bebis, efternamn och kön.
namn är vi ganska så överrens om, samt efternamn.. det blir nog lennartsson eftersom vi ska väl ändå gifta oss någon gång och jag vill heta det sen när vi gifter oss. men sen sa min mamma men tänk nu om det nu skulle ta slut så heter inte du och bebis samma!? sant, men som svar till min mamma sa jag lugn mamma, rikard är mannen i mitt liv så det är ingenfara med de.. och ja det viste hon sa hon :)
idag frågade rikard mig vad jag hoppades att det blev och vad jag trodde... och jag sa hela mitt liv har jag sagt att OM ( har alltid sagt jag inte vill ha barn utan bara vill hålla på med hästar, men så träffade jag rikard och jag ändrade mig ganska fort, man gör nog de när man hittar den rätte ) jag ska ha barn så hoppades jag helt klart det blev en flicka eftersom jag hade tyckt det var roligt om min dotter också börja rida och tävla mm men nu när man är gravid så klart man har sina tankar om vad det är för liten bebbe i magen, men när rikard frågade mig vad jag hoppades att det skulle bli så kände jag inte att jag VILL ha en flicka lr jag VILL ha en pojke utan jag svarade till rikard, bara den är frisk och mår bra så får det vara precis vad det vill.. jag kommer älska den precis lika mycket..!! min önskan är helt klart att vi kommer få en pojke och en flicka.. och denna gången har jag en känsla av att det blir en pojke.. men som sagt man kan aldrig veta.. och jag har inte direkt drömt om pojkar lr flickor så bebis vill nog inte jag ska veta, fast jag varit nyfiken hela graviditeten så är jag nog glad rikard varit hård och sagt vi inte skulle ta reda på det :)

men nu ska jag göra lite kvällsmat till mig och gucci.
tjooo!


älskade lilla bebis,
<3


söndag

älsklingen jobbade hela kvällen igår så jag var hemma hos päronen och käkade good mat :) sen hem och kolla film blev ganska tidigt sängen för min del.. men skönt :)
natten har typ varit hemsk, har varit upp en gång i timmen och varit JÄTTE kissenödig.. så nattsömnen kunde varit bättre..

bianca skickade imorse och frågade om jag ville med och kolla på en häst, och ja vrf inte rikard skulle ändå köra och jobba.. så hon hämtade mig lite i 12.. hann äta frukost med älsklingen ^^hehe.. sen körde vi till kristianstad.. och hästen var jätte fin.. bara 3år men riktigt snygg!  så vi löshoppade den lite och lite sånt som hör till :P så kom precis hem typ.. så nu håller jag på med andra maskinen tvätt..har diskat så ska bara dammsuga och torka golvet.. sen blir det en film på det hela :) bianca tyckte inte jag var jätte rund om magen, alltid lika roligt att höra folks kommentarer nu :) men det är många som säger jag är så snyggt gravid och inte alls så där jätte stor.. och det värmer att höra :) hehe!

men nu ska jag skicka över lite filmer till bianca på prada :) tjooo...



och här har vi då prada sötnosen :)



lööördag!

igår så gjorde jag inte mkt som vanligt, kroppen orkar inte förtillfället.. men var iaf och tog in hästarna för elina jobbade kväll, men så klart stod hästarna längst ner i hagen så det blev en liten promenad i mkt snö och det kändes ju sen kan jag säga, men det var mysigt att vara hos hästarna så det gjorde inte så mkt :) sen så skicka jenny och frågade vad vi skulle göra på kvällen och vi hade inget bestämmt så jenny, ranne och lilla malwina kom hit med pizza :) sen efter det blev det glasstårta, rikard hittade en skit goood så den måste vi köpa fler gånger! när dom hade kört hem blev sen sängen och en film :)

inatt har jag sovit jätte oroligt, och hade jäätte ont i magen och mensvärk när jag vaknade vid 10.. men det gick över efter en stund. sen körde vi in om till sjöbo och köpte goda bullar till frulle :) så vi har precis käkat och sånt, rikard körde precis och jobbade.. tråkigt :( så får se vad jag hittar på med idag då...

gucci börjar nog bli sjuk också.. stackars bebis :(

trötter...

ja det är jag.. jag sover inte alls bra på nätterna längre, inte dom senaste dagarna iaf.. men så fort kl blir 7 så somnar jag och då sover jag verkligen bra.. inatt var jag på toa 6gånger.. men de förstör nog också en del av min sömn! känner mig helt sliten idag.. och sen har jag varit täpt i näsan hela natten och typ inte fått luft så skulle försöka sitta upp och sova, gick ju inge bra. men jag somnade iaf vid 7 och fick en härlig sömn till nu :D
nu är det frulle.. sen tomelilla en sväng till BM och lämna provet sen åka till ridhuset och kolla när natta hoppar :)


skogen

blev en runda i skogen med elina och malte.. svin halt men mysigt var de :)
har precis kommit hem, ligger i sängen nu, fick en jävla mensvärk och ont i magen när jag kom hem.. så ska nog sätta på en film och vila lite :)
hoppas älsklingen kommer hem ikväll så tråkigt att vara ensam hemma.. :(

nu film :)


elina, malte och gucci :)


elina och malte :)


ful bild på mig och söte gucci :)


så här ser magen ut idag, 1månad till BF <3


1 månad till BF <3

idag är det bara en månad kvar till bebis är beräknad att titta ut... och hoppas verkligen han/hon tittar ut tidigare.. är så spänd på att se vad som gömmer sig där inne :) <3

bebis lätt mig sova länge idag, förutom alla toabesök men det är liksom något som hör till natt sömnen nu känns de som hehe :P vaknade för en liten stund sedan att bebis hade hicka, och det ville typ in släppa hehe :P

ajaa idag ska jag köra till tomelilla, ska in om BM och lämna kisseprov, sen så vet jag inte vad som händer, det är ju jätte fint väder kanske skulle gå en runda med gucci i skogen :) ?

fika, BM och bongsering...

dagen började med en fixa med heidi på bullen och bönan.. tiden bara sprang iväg så helt plötsligt var där 5min tills jag skulle vara hos BM..men det var verkligen jätte trevlig fika, kul att snacka lite bebis med någon som också är gravid :) 
hos BM satt vi och snacka lite skit som vanligt, alltid lika trevlig hos annika :) sen frågade hon om jag hade börjat känna ngt och sa att då kanke den snart tittat ut :) men som sagt man vet aldrit. mitt sf mått ligger nu på 33cm och bebis hjärtslag ligger fortfarande på 150slag/minuten och blodtrycket var jätte bra sa hon ! :) eller ja hon sa allt såg bra ut.. följer min kurva som jag ska :)
sen hann jag precis komma till lövestad så ringer lillebror att bilen gått sönder så jag fick köra till sövestad och bongsera(stavningen?) till svärföräldrarna där dom fortfarande håller på med den.. kan ju inte köra hem innan dom kollat om det funkar fall lillebror behöver skytts hem... men hoppas snart dom är klara :)
börjar bli hungrig så får väl äta ngt också.. skönt att för en gångskull vara hungrig!!

jag älskar dig rikard, och läääängtar massor efter bebis <3 


slappe dag :)

har bara legat i soffan hela dagen, blev inte en runda till jenny då jag har haft en massa mensvärk och även haft diarre idag :S inte direkt det mysigaste men man kan ju få de nu i slutet av graviditeten samt innan förlossningen.
men nu kommer snart mitt hjärta hem så vi ska äta sen kvällsmat idag, men jag ville hellre göra honom sällskap än att äta själv :)
har precis varit ute med gucci en runda i slask snön som det nu har blivit, men hon blir så glad bara det är snöö :) imorgon ska jag till BM längtar faktiskt, ska bli roligt att se hur mkt magen växt sedan sist och höra bebis hjärta är såå mysigt.. skönt är iaf att jag inte går upp i vikt mer för tillfället iaf, har stannat på *1kg, men man kommer ju säkert gå upp ngt kilo till den sista veckan men det är sånt man får ta :D
men nu kallar köket på mig... :)


bild sedan vi var på kalas i DK i lördags... tjocka mulla de är jag de :D


mer snööö...suck!

ja nu tycker jag det räcker med snöö.. det är bara drygt och halt ! men gucci gillar det så får vara glad för hennes skull ;)
nu har jag med börjat få masssa sammandragningar och ont gör det .. och efter det kommer den extrema mensvärken.. ajajaj.. har haft jätte mkt hela natten och det sitter fortfarande i.. speciellt menvärken! den ger sig inte :P och vakna av att man har surauppstöttningar/halsbränna inte det mysigaste de heller.. som tur hade jag köpt hem remmie lr vad dom heter så de hjälpte som tur var efter en stund.. :)

idag ska jag till jenny en sväng och snacka lite skit.. och in om tomelilla och lämna lite papper till lss... sen blir det hem och ta det lugnt igen :)
uppdaterar senare ikväll om jag orkar hehe!

magbild och bilstol :)


så här ser magen ut nu...händer inte så mycket mer :)


kommer även en bild på den bilstolen vi har beställt, lr ja köpt :) matchar vår barnvagn lite i färgen :)


hoppas snart att älsklingen kommer hem, har tråkigt......


illamående...

bläääh för illamående... hoppas inte det är något som kommer hålla i nu till bebis tittar ut, för det finns inget värre än att må illa :( precis som jag mår nu hade jag det i drygt 11veckor i början av graviditeten och jag saknar det inte!
och min apetit har inte direkt blivit bättre, snarare värre :S nu äter jag typ bara för jag måste och de är inte heller speciellt trevligt! mat ska vara gott, inte kännas tvunget tycker jag!

ajaa igår fick vi en hel del gjort här hemma, alla julsaker borta och det blev verkligen stor städat och fint :)
och så är det redan måndag igen, händer  inte ett skit i januari tycker jag :S jo onsdag denna veckan, ska fika med heidi och till BM :) så lite har jag att se framemot hehe!

nej nu måste jag lägga mig i soffan en stund,


söndag

jadå var det söndag igen, vilket betyder att jag ävet gått in i en ny vecka och det inte så långt kvar :) har nedräkning hehe ;)

igår morse så ringde mamma och frågade om vi skulle med till dk till min systser, sebastian fyllde 8år.. vi hade inget annat bestämt så det gjorde vi, var även inne om fields och däär köpte mamma som vanligt lite kläder till lillen ;) älskade mamma <3 :) sen så körde vi till syster. hennes minsta påg silas som är snart 10månader är såå himla söt, och han är en sån unge som tycker om alla människor och aldrig gnäller.. så vill jag också att vårt lilla barn ska bli, så det är ngt jag ska jobba på att lilla bebis inte ska bli folkskygg :) vi hade en mkt trevlig dag och kväll körde hem lite över 9 så var hemma vid 11 igår kväll.. och det blåste som fan här hemma :S all snö låg liksom på vägen så det var inte speciellt lätt att ta sig fram men passaten klarar allt ;)

idag tror jag att all julgrajs ska bort, orkar inte glo på den fula grannen längre som liksom bara hänger, den är nog död :P och sen får jag ju passa på när rikard är hemma :) men vi får se.
ajaa nu ska jag käka frulle hungrig som fan :) tjingeling :)


hemma igen :)

ja det blev ett par timmar i ystad med bästa elina :) och mycket trevligt hade vi, men som vanligt handlar vi för mkt ;D elina+camilla=ingen bra shoppings kombination haha :D
men det blev mkt till bebis, typ det sista, fattas bara termometer nu typ sen är allt klart :) var inne om willys och stor handla också, dyrt men det behövdes :)

nu har jag precis duschat, jävligt skönt, nu kallar soffan en stund till älsklingen kommer hem sen ska vi iväg och fira hans gudföräldrars påg som blir 20år.. tur det är ett tag tills vi ska äta, inte hungrig bara törstig, och det som är godast förtillfället är tropisk juice ^^ mums!

ha en trevlig kväll :)

fredag, 37dagar kvar till BF :)

godmorgon lr ngt :)

sovit helt okej inatt, men kan knappt ligga på sidan längre, känns jätte konstigt och hårt!? bebis har börjat bli mer sprallig på nätterna nu, varje gång jag varit på toa som även är oftare än vanligt nu så ska det lekas runder lite, och oftast även ha lite hicka.. men får erkänna det är ganska mysigt ;D men lite svårt att somna om sen bara.

idag blir det ystad en runda med elina, ska handla det sista till bebbe :) sen blir det nog en fika på snuggels! så nu måste jag göra mig i ordning! ha en trevlig dag :)

blää för huvudvärk!

ja varför kan huvudvärken inte bara försvinna!? helt snurrig i hjärnan..
känns som jag börjar bli sjuk också, wiiie varför inte liksom!?
och har inte alls haft ngn appetit alls den senaste tiden, jag som alltid varit glad imat är inte alls sugen på de nu! skumt !
nej nu duscha sen blir det soffan resten av kvällen...


gårdagen och malmö..

igår när vi var på BB och hälsade på mia och linus så fick jag ännu mer längtan efter vår bebis <3 jag kände att jag tillochmed hade kunnat föda igår haha :D deras lille påg bara låg och sov och hade sådana söta ljud för sig, men shiit han var stor de lär ha gjort ont på henne ;) klart de gör ont på alla men han var jäätte stor tyckte jag...
hann inte vara där så länge var tvingen att köra och jobba ett par timmar, men hoppas det var sista gången, skulle egentligen inte mer men aja så kan det bli.. efter de körde jag hem till maria och tommy, rikard var redan där.. maria hade lagat jätte god mat, så de var riktigt najs efter någon timmes sittande i ett kallt ridhus och hungrig var jag.. sen kollade vi lite tv, och shít vilka värker jag fick :S men dom gick över igen efter typ 10min men ont gjorde det...
sen körde vi väl hem därifrån vid 11 och sen var de bara sängen direkt. jag gick upp 6 imorse för skulle köra min lillebror till malmö.. men såklart vid 5 blev jag kissenödig, och sen tyckte inte bebis jag skulle sova mer, h*n hade lite hicka, sen sparka h*n lite, sen var det dags för hicka igen så jag kunde inte direkt somna om..hehe:) men iaf så klarade han sitt körkort så nu är han ute och kör förmodar jag :)

men nu ska jag vila en stund, hjärnan är heeelt off :P

6 Januari

sov helt okej inatt, förutom att jag varit varm som fan! älsklingen kom hem inatt så det är nog mkt därför jag sov bra hehe.
grannarna är lite dryga, tappar massa saker i golvet hela tiden och det hörs ganska bra in till oss, lite små drygt när man försöker sova...suck!!!
älsklingen sover fortfarande, hade inte sovit mer än 2 timmar sedan i måndags, stackare! så jag får roa mig ett tag till själv sen får han minsan vakna så vi får gjort ngt idag.. skulle vilja åka in till bb och hälsa på rikards kompis som fick en liten pojke igår.. men får se vad han vill :)

under hela graviditeten har jag inte känt av bebis så mkt, har moderkakan i framvägg och de gör ju att den tar en del av sparkar osv.. men nu när bebis är stor så kan jag lova att jag känner det, min höger sida är väldigt utsatt, revbenen speciellt.. och något som är mysigt och coolt är när man ser bebis dra ett ben lr arm på sidan och man känner på de! :) <3

men nu måste jag käka frulle, kan inte vänta tills rikard vaknar!! hehe!

hela låånga dagen...

idag har jag inte gjort ett skit, och det är faktiskt ganska skönt. har inte ens orkat köra till tomelilla så får ta det på torsdag istället. har legat i sängen hela dagen med gucci och kollat klart på dom sista avsnitten med veronica mars! jag bara älskar den serien! tur rikard hittade boxern med dom filmerna! kunde inte låta bli att köpa dom hehe!
men ska hem till mamma om en stund och käka kvällsmat orkar inte göra egen. och har inte hört ngt från rikard om han kommer hem ikv :( men som sagt det är inte kvä'll än och han är på väg hem från sthlm så det kan ju ta sin lilla tid.

bebis har sparkat runder hela dagen lång, tyckte väk att jag varit lat idag, men det får man vara ibland, får passa på nu som alla säger..hehe! ajaa nu ska jag ta en dusch innan jag ska köra :)


40 dagar till BF

inte alls sovit bra inatt. kan nog vara för rikard inte varit hemma, blev ju van vid de nu dom 2veckorna han var ledig och så helt plötsligt är man ensam igen och är kanske ensam inatt igen, lagom roligt eller inte.
vakna med såna smärtor i min stackars rygg inatt, precis där jag skadade mig också, men somnade om ganska fort igen, och näsan är täppt hela tiden, kvittar när det är på dygnet och min höger sida, revben och så får sig några rejäla sparkar då och då, speciellt när jag sitter, ligger jag ner är det lugnt.. lille bebis hehe :P <3

idag ska jag in om till tomelilla får se om heidi svarar på mitt sms snart hehe :P annars blir det en lugn dag kanske får åka och ta in pollarna ikväll om vädret blir kasst.. hoppas verkligen på att min älsklingen kommer hem ikväll!! saknar honom massor!!!


idag är det även 40dagar till BF !!! ååååh vad jag längtar efter vår lilla bebis <3

bebis

har börjat fåå sån mensvärk och strammar massor i magen så fort man går lite längre sträckor... och på natten vaknar jag med typ magknipp, de är inte skönt! men det är bara att stå ut ;) 6veckor kvar typ..

idag har jag varit en runda med mamma i ystad, kollade på overall men hittade ingen jag gillade så direkt så mamsen får kolla i DK :) annars så har jag inte gjort så mkt idag, lr vi gick faktiskt en lång runda på stan och det var mysigt men kändes i lilla magen!
men nu har vi precis ätit kvällsmat och rikard körde precis och skulle jobba, ska till sthlm så jag och gucci blir ensamma inatt :( men nu måste vi köra och lämna gpsen till honom som han glömde så han inte kör vilse i sthlm haha, sen blir det en runda till elina den fina :)

tjingeling!


bilden....!!!


bilden talar för hur jag känner mig nu haha !!!


v. 33+5 (34)


2010

nytt år igen, känns som det inte var så länge sedan det blev 2009, men jag vet att 2010 kommer blir det bästa året ever ;)
lite mer än en månad till bebis är beräknad, men jag tror bebis kommer i januari, men man vet ju aldrig :D
vi firade nyår i hedeberga hos frank, och det var mkt trevligt, god mat trevligt sällskap, precis som det ska vara på nyår!

men jag saknar gucci så jag ska köra och hämta henne hos mina föräldrar nu :)


RSS 2.0