080505 <3


imorgon för 3år sedan blev jag och rikard tsm.. tänk så mkt vi gått igenom på dessa åren, och ja jag trodde faktiskt det skulle vara han och jag föralltid och det hade jag hoppats på. men nu vet jag inte vad som kommer hända och det är jätte jobbigt..
sitter på jobbet nu och tänker tillbaka på dom 3 åren vi hade, det är så det kommer en liten tår.. vi har flyttat ett par gånger, fått en frisk son, och köpt massa saker tillsammans, ja allt har vi gjort tillsammans !! så egentligen vad väntar vi på??? ja de kan man undra.. hehe.

nej nu har det bara blivit en massa dep inlägg den senaste tiden...
till något roligt, var på tävling i lördags och det slutade på 16fel, mitt fel ! suck !  och ihelgen ska vi till löddeköpinge och hoppa en liten bana som vi hoppas på bättre resultat !! :)
ska ut och träna lite terräng en dag tänkte jag, ska bara hitta lite plats i schemat... :P churre har även flyttat till therese, han ska ju som sagt inte ut på ngt bete mer än på dagen.. efter jobb idag blir det en runda och fixa lite hö sen hämta hem mitt lilla hjärta från dagis :))))

nej tillbaka till jobbet... puss på er :)



jag älskar er <3


RSS 2.0