gucci :(


gucci verkar inte vilja ha valpar, hon kommer iaf inte i höglöp. hon har varit hos milton(hanen) hela dagen och dom är inte ett dugg intresserade av varandra!! men hon har börjat få lite mens igen så förhoppningsvis när de slutat blöda så kanske hon kommer in i höglöp.. håller tummarna :)

nu ska jag och elina köra och hämta henne, och på vägen hem blir de in om på hemmakväll för lite godis :)



måååndag


godmorgon!

har haft en riktigt trevlig helg med familjen faktiskt ! jimmy(dennis gudfar) och linn kom hit i lördags och vi käkade pizza och snackade skit hela lååånga kvällen, men trevligt var de :) men jag fick lämna sällskapet vid 00 för jag skulle orka gå upp och ge dennis mat när han skulle behöva de liksom.. 
igår (morsdag) fick jag faktiskt lite sovmorgon, älsklingen tog dennis vid 8 tiden, och jag sov väl till 10! sen var jag inte direkt trött mer... men såå skönt de var :)
sen vid 2 skulle vi vara i simrishamn och käka på restaurang med svärmor, rikkes farmor och hans syster+pojkvän och de var jäääätte god mat :) efter de körde vi till min mammi och gav henne blommor och choklad och stannade där hela kvällen, åt kvällsmat och så där.. alltid trevligt att vara hemma hos mamma&pappa :) <3

men nej jag fick ingen present lr ngt sånt av dennis (rikke)... :( tråkigt, men ajjaa då ska han inte få ngn farsdag present heller!

idag ska jag köra ännu en gång till hanen med gucci, hon verkar inte vilja bli riktigt mogen! men idag ska jag faktiskt lämna henne där så får jag hämta henne onsdag kväll lr ngt! så ikväll har jag och dennis ingen rikke lr gucci hemma... :(

och nu är de bestämt, jag ska till tingvalla på lördag :D ska bli såå roligt. och dennis ska sova hos sin mormor och morfar... dom längtade sa dom igår och då känns de ännu lättare att ha tanken med att han ska sova borta.. :) men jag vet att de kommer gå bra, dennis är så snäll, alltid :)

nu frukost sen en sväng till hammenhööög.. tjoooo !!!


Dagens inköp till lille dennis :) ser inte...

dsc04111 (MMS)

Dagens inköp till lille dennis :) ser inte så bra på bilden men det blev en hel del som vanligt ;) Blev även en bikini till mig :)


fredaaaags och toooorsdags mys :)

igår så körde jag, dennis och therese in till my och edin och var där hela dagen :) var på stan hela dagen sen åt vi lite kines mat... alltid gott :) hade en väldigt trevlig dag så de tackar vi för :) :)

idag så blev de en tidig morgon, var uppe redan halv 8, dennis tyckte inte vi behövde sova mer och nej de gjorde vi inte, skulle ju på babysim så vi skulle hämta upp mamma 9.15 i tomelilla på ica. dennis gillade verkligen att bada idag, han leer hela tiden, så glad man blir dåå !! underbara lilla pojke <3 sen efter babysim körde vi till guccis lilla hane, men neej inte idag heller var hon riktigt mogen, men snart så, blir bättre för varje gång.. så på söndag ska jag lämna henne där till tisdag kväll, hur ska de gå om rikke ska till sthlm på måndag? ingen som vaktar oss, inte för hon är så farlig direkt men hon skäller och de kanske skrämmer lite ;) ? men hoppas iaf de blir några barn, lr valpar :P sen efter de så körde vi och handlade lite, och efter de var de föräldra träff på bvc, helt okej var de.. gillar mer öppethus, där blir man inte idiot förklarad.. ajaa.. sen så kom rikke till tomelilla och vi körde in till willys och handla lite mat och så.. dennis fick prov sitta i en vagn på väg ut till bilen, de gilla han, missa iaf inget haha :D
grillade lite korv när vi kom hem.. och nu myser vi lite alla tre, blir strax sängen för mig och dennis iaf, jag är sjukt trött.. 

måste vara utvilad för vet ju inte vad morgondagen bjuder på :)
nattinatti...

älskar mina pojkar ;)




26.05.2010


jadå var de redan onsdag, veckan bara springer iväg, men skönt då är de snart helg igen och rikard är hemma :D idag har jag som sagt varit hos hanen med gucci igen, och de gick ganska bra tycker jag, han var sugen men gucci kände sig inte riktigt mogen än, men det är nog dags ihelgen sa ann så de är najs :D ska dit på fredag igen så om hon är mogen då så ska hon stanna till lördag kväll lr söndag.. jobbigt kommer sakna lilla gucci.. :(

men imorgon ska jag till malmö till mysan och edin med therese :) de ska bli mkt trevligt, de var länge sedan vi tre umgicks tillsammans :)

men nu ska jag och elina gå och handla mat så vi kan käka lite kvällsmaud är cp hungirg :D


Finaste dennis har blivit så duktig :) <3

dsc04057 (MMS)

Finaste dennis har blivit så duktig :) <3


happppy :)


ååh vad bra jag mår idag :) efter igår kväll mår jag som sagt heeeelt underbart. var nämnligen hos tessan en runda, första gången vi ses och snackar på typ 1 ½år, så vi hade en del att snacka om.. men trevligt var de :)

annars så rullar allt på som vanligt, idag var jag med mamma och handlade, och nu sover lillkillen, och ja rikard kommer inte hem så sent idag, så kan de blir bättre ? :)
imrogon ska jag köra gucci till hanen, hon är nog redo nu tror jag lr ja de är de vi ska ta reda på imoren.. jag hoppas verkligen hon tar sig så vi kan få små valpar :) fast de kanske kommer bli lite jobbigt men ajaa de får man ta, jag vill ju så gärna ha en bebis efter gucci !! så är de ngn som är intresserad av en liten valp sen i höst så är de bara att säga till :D

snart kommer mamma nog hit en runda, så nu ska jag städa undan lite !! tjooo....



länge sedan sist....


ja det var länge sedan jag skrev, men har nog inte haft ngt vettigt att skriva... men har funderat mkt på de där med valpar och ja det blir valpar, om hon nu släpper till förstås. jag hoppas inte jag kommit på det för sent, för jag vill verkligen ha valpar i slutet av juli början av augusti.

ajaa idag ska vi till malmö en runda, ska in till my och edin :) så nu måste dennis bada och sen käka lite innan vi kör :)

tjingeling..


valpar?

ja jag har funderat mkt på att ta valpar på gucci, och nu har jag nog bestämt mig för att göra det, fast de är mycket jobb med det men de är det värt.
gucci kanske kan bli lite snällare till andra hundar om hon får valpar och de hade varit jätte skönt om hon hade blivit de. men det är inte jätte lätt att hitta en hane bara sådär har jag märkt. har mejlat till två stycken, en i malmö och en i helsingborg så får se vad som svarar för de börjar bli dags snart, när hon inte blöder längre. dom var iaf vita dom två jag hittade så de kan nog bli fint med guccis färg ::)
så om någon har en chihuahua hane på lager så hör av er ;D


till ett annat problem, varför mår jag så sattans illa varje kväll? fattar verkligen inte varför. suck. har även fått tillbaka de där röda dryga skitet som kommer en gång i månaden, jag som tyckte de kunde stanna borta 1år till typ men neej 3månader efter förlossningen tyckte skitet att de ville börja igen, suck. aja finns inte så mkt att göra åt de.. de var väl en sak som var positivt med att vara gravid, man slapp de ;D haha.

nej nu ska jag gå och lägga mig, dennis sover redan.. och gucci hehe :P nattinatti !!


gucci som valp, vist skulle hon få söta små bebisar ;) ?


<3

Den dagen du bestämmer dig för att skaffa barn
är också den dagen du bestämmer dig
att ha hjärtat springades utanför kroppen för resten av livet.



Dagens inköp :)

dsc03978 (MMS)

Dagens inköp :)


En bild på mig och joysan som rikard tydli...

dsc00118 (MMS)

En bild på mig och joysan som rikard tydligen hade tagit idag :p därför man ser helt mongo ut :p


Fina joysan :) varit ute på vår första rid...

dsc03976 (MMS)

Fina joysan :) varit ute på vår första ridtur idag, och hon var väldigt pigg ;) men de är roligt :-D


Idag ska jag rida en liten runda på joysan...

dsc03970 (MMS)

Idag ska jag rida en liten runda på joysan och så ska rikke gå med dennis i vagnen :) hoppas inte det börjar regna ännu mer bara :( så innan vi ska till joysan ska vi till lolle och hämta ett ländtäcke så hon inte blir jätte blöt på ridturen.. Sen ikväll ska vi en runda till jenny, ranne och malwina ska planera vår semester :)


Håller flaskan själv, inte så länge men de...

dsc03954 (MMS)

Håller flaskan själv, inte så länge men de är det lilla som räknas Hehe :-D


babysim :)


Nya hästen :)


Är lite glad efter vaccinet, var en liten ...

dsc03948 (MMS)

Är lite glad efter vaccinet, var en liten stund innan då han bara grät, men blev lite gladare när leksakerna kom fram :) har förresten bestämt mig för vart jag vill göra min tatto med dennis namn :) så tråkiga ni läsare blivit, ni kommenterar aldrig :(


Lille dennis blir 3månader idag <3 och ida...

dsc03944 (MMS)

Lille dennis blir 3månader idag <3 och idag blir det babysim, se om han sover 6timmar igen efter de ;) sen vid tolv ska vi på tre månaders kontroll, och då ska han även vaccineras :( mindre kul!


Dennis kollar tv ;)

dsc03932 (MMS)

Dennis kollar tv ;)


joysan

japp då är joysan hemma igen, var och hämtade henne igår eftermiddag så nu står hon hos jesper och bianca på bete :)


hej tisdag


riktigt slappe dag igår för mig och dennis, sov typ igenom hela dagen ;D hehe men de behövdes efter helgen. natta och hennes mamma kom förbi på en fika på eftermiddagen och marika och lena kom också förbi och hade med sig pasta sallad, mums säger jag bara ^^,
sen på kvällen körde jag och dennis ut om till nattas stall och hämtade min sadel och lite sånt, och tog även med hästtransporten hem, joysan ska nog med hem idag :D <3 annars händer det inte mkt idag, har dammsuget och lite sånt.. så nu blir det lugnt till rikard kommer hem innan vi ska köra till munka ljungby :)

tjooo


Dennis dop 9Maj 2010 <3

då var dennis dop över, allt gick jätte bra. han var snäll i kyrkan och sen sov han väldigt gott efter de hehe. massa underbara gäster och maten och tårtorna var jäääätte goda :) lagt upp bilderna på fb så kolla gärna där, och kommentera ;)

dennis fick väldigt mkt fina presenter, tänkte skriva vad han fick av alla :)

Mamma,Pappa - halsband med namn och födelsedatum
Mormor,Morfar - kläder, tavla, karusel med musik, servis
Farmor,Farfar - sparkonto, nalle, haklapp, lastbil, spargris
Gudmor Elina - muminservise
Gudfar Jimmy, Linn - gunghäst med namn på
Morbror Ricko, Josse - barnstol så nu kan han få mat ;D
Björn, Ann-Catrin + barn - barnböcker
Morbror Ronnie, Moster Heidi + barn - pengar
Lizette,Kenneth - spargris och pengar
Djuren - nalle ;D
Johanna,Roger,Emelie,David - laban talrik, laban mugg, laban haklapp, laban bitring
Jenny,Ranne,Malwina - födelsedagståg
Marika,Pontus,Fredrik - hoppegunga
Marlen,Martina - halsband, ett D
Dorthe,Folke,Nadja,Simon,Maria,Karina,Rene - kläder och en fin rulle man ska gravera in kyrka, dopdag och namn på och lägga in dopbeviset i
Morten,Tine + barn - kläder
Natta,Ann-Catrin - kläder, halsband, armband
Gammel Mormor - haklapp med text, gammelmormors guldklump, "talrik" att gravera in namn, födelsedag, tid, längd, vikt mm
Claus,Tina + barn - pengar
Gammel Farmor - spargris, pengar till sparkontot, nalle
Moster, Kim, + barn - filt med namn, födelsedatum, längd, vikt, tid. blå ram.
Tommy,Maria,Mathilda - flagga
Helle,Stephanie,Stefan - Spargris, pengar


som sagt det blev en hel del presenter, och är jätte nöjda med allt :)
en dag att minnas för livet <3

tack för all hjälp mormor hanne och farmor lena <3<3


babysim

imorse ville dennis inte upp så tidigt som vi var tvungna till, hatar att väcka honom :/ men men lika glad var han för de :) han låg även lite i babygymmet och försökte få tag på mumintrollen :) det är ngt nytt han börjat med,  han ha väl börjat fatta att han har händer :)
men iaf nu är vi hemma från vårt första babysim, dennis orkade knappt 20min men det är sjukt jobbigt för dom så de var bar gjort av honom :) han tyckte de var jätte mysigt att flytta runder, men när han skulle ligga på mage så doppade han typ hela ansiktet ;) men då hade han börjat bli lite trött så de får vi göra mer nästa gång..

han somnade gott när vi hade duschat och nu ligger han i sängen och sover, tänkte också passa på att vila lite så uppdaterar kanske senare :)


trevlig torsdag :)

ååh har skickat in två sms-blogg inlägg idag men dom har inte kommit upp på bloggen så de är ngt fel på de lr så hittar dom inte blggen så dom kanske kommer en en annan dag :P?!

idag har prästen varit här, riktigt trevlig var hon.. hon snackade mer om allt annat än barndop men en trevlig tant att snacka med, så de drog ut ganska mkt på min tidsplan idag så blev lite sen till jenny och alla dom andra mammorna men ja till slut så var jag och dennis också på plats :) efter god fika och massa snack så skulle jenny åka och hämta sin bil så jag stannade kvar och passa malwina en liten stund och det gick jätte bra..:) sen så körde jag och dennis hem till mamma/mormor och käkade kvällsmat där och sen hem och bara ta de lugnt. nu sover dennis och de borde jag med, ska upp tidigt imoren ska hämta denise och saga vid 9 sen ska vi på vårt första babysim :) de ser vi fram emot, lr jag iaf :P

idag har vi även köpt biljetter till lady gagas konsär i malmö den 19november, jag och älsklingen ska dit så nu har man ngt att se fram emot :D och så har jag snackat med åsa idag om joysan, och om allt går som de är planerat ska jag hämta hem henne så fort jag får tid och ngn som vill följa med :D så just nu känns det som allt går framåt igen!! men nu måste jag gå och lägga mig :)

godnatt !!


finaste joysaaaan :)
den hästen är så underbar, förstår inte hur jag kunde lämna dig... men snart är du tillbaka, där du hör hemma <3


idag har jag och rikard 2års dag <3

tjoo!

skulle egentligen inte på öppethus idag, kände att jag behövde fixa saker till dopet, men sen vid 08.45 kom jag på att jag ska ju ändå till tomelilla och fixa sakerna så varför inte åka på öppethus då också... så vi blev lite sena då de börjar 9.00 men vi är ganska snabba jag och dennis så vi var där till 9.30 iaf ;)
men blev inget handlande innan jag körde hem, orkade inte och dennis var hungrig så körde hem istället och nu vilar han lite och jag borde städa lite men istället sitter jag här :S seg som tusan idag..

men men nu får jag väl ta tag i städningen..
idag har jag och rikard förresten varit tsm i 2år, 2år :O shit tiden har verkligen gått jääätte fort! men dessa 2åren är några av dom bästa i mitt liv <3
älskar dig rikard <3



tänk vi 2 har skapat en liten människa, världens finaste lilla människa
Dennis Lennartsson <3


Idag skulle ju kossan fürmann starta sin ...

Idag skulle ju kossan fürmann starta sin första hopptävling, och ja jag och natta körde dit och det gick väl sådär i första klassen men men det jag vill komma till är att fürmanns ägare påstod att han var halt? Men nej de är han inte och har aldrig varit så därför tyckte hon inte han skulle tävla.. Så hon fick typ mens och då skulle hon ta med honom hem. Jaja fine typ sa vi, men så stod hon där med en häst, ingen stallplats, ingen transport nej ingenting! Men hon bara fittade och hade sig så vi körde tillbaka till stallet.. Så hon stod där som ett pucko när vi körde! Tyckte inte det minsta synd om henne, synd hon inte står kvar där fortfarande.. Men men dressyr ryttare är inte kända för att vara smarta lr något sånt haha :p men nu ska vi sova, sov gott :) ska drömma om lilla fürmann som jag aldrig mer kommer träffa :(:(


Lolito Eden <3



min älskade lolle polle <3
hehe snart blir denna mannen 23år, syns inte ;)


hej tisdag !!!!!!

idag är dennis inte på sitt bästa humör, suck! men men finns liksom inget att göra åt saken :P

idag ska vi hämta nyckeln till lokalen så vi kan börja duka om ngn dag så de blir gjort, sen så ska vi kolla på natta när hon ska tävla min lille fürmann :D men de kommer nog gå bra ! de är som sagt hans första hopptävling :) sen blir det mys med älsklingen om han inte kommer hem försent, som vanligt :P

igår var elina med mig ute hos kingkong och fürmann när jag mockade och så, sen körde vi hem hit igen och så kom lena/svärmor/farmor och marika/faster med pizza till oss och så kollade vi bonde söker get och hade det allmänt trevligt :D
men nu ska jag faktiskt städa undan lite när han äntligen vilar... ;)




denna gjorde jag till elina igår :P tycker sånt är ganska roligt att sitta och göra :)


tjoo måndad

då var de måndag igen, helgerna går för fort!

men helgen har iaf varit heelt okej tycker jag :) en runda till malmö fixade rikkes mobil, träffade my, daniel och lille edin, varit ute och käkat med jesper och bianca, kollat gård och lite sånt trevligt.
idag har jag varit hos ortopeden i ystad, jävla stolpskotttt de puckot jag var inne hos! hans sa typ gå till sjukgymnast! ja pucko de har jag ju gjort och de hjälper inte, men rida fick jag och de var ju positivt :)
sen körde jag och mamma och fixade lite mer dricka och sånt till dopet på söndag så nu är de klart! nu väntar vi på att elina ska komma hit så vi kan köra till hästarna mocka lite bajs och så :P sen kommer lena förbi med våra gardiner som hon fixat till !

nu ska jag och dennis lägga oss lite på soffan innan elina kommer :)


Hade ont i magen igår, inatt och hela förm...

dsc03871 (MMS)

Hade ont i magen igår, inatt och hela förmiddagen, sen blev jag bättre tyckte jag och kände att jag klarar nog följa med rikard till malmö för han hade ärenden dit.. Och ja de gick bra, magen var snäll haha.. Fixade rikkes mobil, sen så käka vi lite mat och sen träffade vi my+familj en liten stund :) deras lilla edin är så himla söt och go :) dennis sov mest så dom såg inte så mkt av honom så de får vi ta igen en dag! Sen innan vi körde hem från malmö handlade vi lite sen när vi kom hem så kom jesper ner hit en runda och körde även precis hem igen så nu blir det sängen för vår del :) NattiNatti..


RSS 2.0