äntligen är han hemma <3


då var äntlign churre hemma :)
för att aldrig åkt hästtransport innan så var han verkligen skit duktig igår...tyckte de var lite läskigt att gå ut men de klarade han bra :) ( han har alltid åkt lastbil )
och idag på vår lilla skritt runda så var han lite pigg men de förstår man ju, nytt ställe och allt ju... skulle även klippa honomm idag, men när jag öppnar lådan med maskinen i så är mina sär borta, faaan !! och jag vet dom ligger ngn stanns men vart, ja de är frågan.. har vänt upp och ner på lghten och stallet men dom är bort. så jag får ner och köpa nya imoren, väldigt roligt när ja vet där ligger 2par ngn stanns här hemma.

nej nu ska jag kolla lite tv och vänta på att rikard och dennis kommer hem :)

kungarna....


godmorgon.

dennis har börjat klödda lite på nätterna nu, han fattar inte att när man rullar till mage kan man rulla tillbaka igen om det inte är skönt att ligga på mage... så lilla mamma får vända lilla barnet 15gånger på natten typ. men han somnar om sen igen när man vänt honom... så de är inte de jobbiga, det jobbiga är att dennis mamma är behöver sova ett vist antal timmar per natt annars är dagen förstörd, dåligt humör, ja you name it. men helt klart har det blivit bättre sedan dennis kom till världen, men de är ändå jobbigt, jag äääääälskar verkligen att sova :P men men jag får väl sova när jag blir gammal ;)


var riktigt trött igår vid 21 tiden, men kunde inte gå och lägga mig...var tvungen att se sista avsnittet av kungarna av tylösand...så jävla tråkigt de var sista avsnittet !!! nemo och jockiboi är så jävla härliga :D många klagade ju på de prgramet, men jag älskar de :D varje onsdag, taggad som tusan för att se de.... haha helt stört ! lika beroende av kungarna av tylösand som jag är av facebook :P ? haha nej inte riktigt så illa är de, men jag hoppas iaf dom gör fler avsnitt.

idag ska jag till stallet, ska köra alla mina hästsaker dit, fixa spån till transorten och sen kanske köra och handla mat till åsnana mm. nästa helg är det dags att rida hubertusjakt igen, de har jag inte gjort sedan 08, och då ramla jag av efter typ 15min :P så de hade jag inte tänkt göra denna gången hehe.

men nu ska mitt lillabarn ha frukost, :)



jag och lolle hubertusjakt 2006 i klippan :)
<3


dennis min lilla älskling :)


lite segt...

mm det går lite segt med uppdateringen. men tycker inte riktigt jag känt mig motiverad, lr haft ngt roligt att skriva.

dennis växer på som bara den, nya framsteg hela tiden.. :)

nu står det stilla igen, har inget att skriva så ska leka vidare med dennis nu sen ska vi väcka pappa rikke ;)

Vi har världens sötaste lilla tomte :) äls...

20101020764 (MMS)

Vi har världens sötaste lilla tomte :) älskar dig gubben !


boel test


godmorgon !


igår så var jag och dennis och fikade med erica och johnna, ett par gamla klasskompisar, var bara så där 3,5år sedan jag träffade erica :O måste verkligen ses oftare !
efter de så skulle vi till BVC, det var dags för BOEL test, dennis han hörde och såg bra :D han väger nu 8500g, och är 73cm :) stor kille, men som även alltid legat väldigt långt över kurvan nu är under kurvan, så han får börja äta mer om han så vill eller inte :P

idag kommer denise och saga på besök, :)

nej nu ska dennis ha frukost !


underbara dennis och mamma/mormor <3


då var det måndag igen..


helgerna går för fort, hinner inte riktigt med :P hehe.

jag och dennis ska strax köra till tomelilla ska fika med johnna och erica :) blir ingen babymusik för oss idag, ska till bvc kl2 och känns inte lönt att vara där knappt en timme...men nästa vecka måste vi dit, var ju inte där förra veckan iheller då dennis var dålig.

men nu måste vi kila :) heej !

fredagsmys


dennis sover och jag kollar på IDOL. jag tycker minnah och jay är dom bästa, vem tycker ni ??

tråkigt att sitta hemma och glo ensam en fredag kväll... fast det känns som vilken annan dag som heslt när vi är ensamma, idag är det nog tråkigare för det är fredag, och på fredagar ska man mysa med sin familj. ajja de kommer vi väl också göra någon gång.

hade en JÄTTE trevlig dag med mammorna på BVC så jag ångrar inte att jag åka dit... :) men nu ikväll är jag inte alls på riktigt lika bra humör... :/ jag vill , vill, vill....... suck.

nej tillbaka till soffan sedan blir det sängen för min del, natti natti !!

brrrr...


finns verkligen ingen värme i denna kylan ;P brrr...

idag blir det föräldra träff på BVC, inte alls sugen :S vill mycket hellre till stallet och fixa tills pojken kommer :) men det blir inget hemmabakat, pallar inte baka, och kan inte baka...så de får bli köbe kaga :P

älsklingen kommer hem sent ikv, suck.. hoppas det blir en tur till malmö imorgon så jag kan köpa lite nya häst saker :D men nu vakna lilla dennis :)

vi ses vid 1 ni mammor som läser min blogg som också ska dit idag ;)


Churrasco Palta :)


han gick igenom vetrinär besiktningen :D
fyfan vad jag är glad :D !!!!

nu blir det paj och tv mys med elina :)


vilken natt.....


ja det var länge sedan jag sov så här dåligt.. dennis har hostat JÄTTE mycket, så han har inte heller sovit så mycket. så nu håller jag på att få tag i någon doktor så dom kan kolla honom, är rädd för det utvecklas till lugninflamation lr ngt sånt :S
jag har även själv ringt vårdcentralen, jag har ju varit förkyld i dryga 2 månader, nässpray är min bästa vän för tillfället, nyser hela tiden...drygt som fan är de ! men dom sa iaf att jag kunde vara allergisk mot ngt, hoppas bara inte de är djur :S aja de återstår att se, doktorn skulle ringa mig vid middagstid.

ååååh jag vill sova !!!!!!!!!!!!


R.i.p.


läste precis en hemsk sak, en häst jag haft på foder har gått bort :(

jag och joysan började vårt "liv tillsammans" den 23 juli 2007...vi gjorde allt tillsammans, hon var helt underbar den hästen...jag hade inte kunnat föreställa mig med någon annan häst än henne !
vi var ute och hoppade i skogen, var på en hubertusjakt och då ramlade jag av hehe, men upp igen och vi tog oss igenom jakten ändå...och även några klubbtävlingar som gick bra :D sen kom det en dag, hon fick ont i benen, var hos vetrinären några gången och dom hittade inget så direkt, men iaf så sa vet till mig, du kommer aldrig kunna hoppa henne igen! och då rasade min värld, jag älska den hästen mer än ngt annat ! men jag ville ju hoppa så jag fick ju till slut inse att jag inte kunde ha kvar henne om det var de jag ville ! och lämna henne, tror ni de var lätt lr ? NEJ ! jag grät och grät och grät... hela vägen hem, hela kvällen...  fick till slut tag i en annan häst, och ja den var pucko, jag ramla av och bröt en kota i ryggen, blev gravid och ville börja rida igen...lite lugnt efter skadan och så... så jag tog åter igen hem joysan, hon var inte som innan, ngt var fel men jag viste inte vad.. hon var väldigt knäpp att rida, ibland kändes det som om hon ville ha av mig... så jag beslutade mig för att köra hem henne ännu en gång...ville inte riskera att ramla av igen och skada mig med tanke på dennis och så..

men joysan, hon har alltid haft en stor plats i mitt hjärta, det har hon haft från dag 1 ! men nu finns hon inte mer, men hon kommer få de bra där hon är nu... hoppas aldrig hon glömmer mig, jag kommer iaf aldrig glömma henne <3





underbara joy`s anyway, i mitt hjärta kommer du och lolle alltid vara nr1 <3


förkylda och snorriga...


dennis är fortfarande dålig :/ vi som ville till denise och saga idag... men men det kommer fler gången :)
så idag blir det en inne dag för mig och dennis, lr ja till affären måste vi ! handla lite mat och så.. pappa rikke ska köra och jobba vid 1 idag så då blir vi ensamma igen :( tråkigt !

på tosdag är det dags för vet.bes :D wiiiiie ! håller tummarna för att han går igenom !

nej nu måste jag kila upp till affären, hungrig :P hehe !! trevlig dag gott folk :)


dennis.


lilla barnet har blivit sjuk :/ men hoppas snart han blir bra igen ! <3



ifredags var jag ju och prov red en häst, och ja jag gilla honom :)
7år, 1.64, valack, fullblod, tävlat 1.10 ! underbart snäll häst, tillochmed rikard sa de... så han ska vet.bes i veckan så vi får se hur de går ! :)

nej nu ska jag passa på att sova när dennis gör de fall han vaknar inatt :/  nattinatti !!


känns inte riktigt bra.


nej de gör de inte.. jag har ångrat mig, jag och iza bella kommer nog aldrig riktigt passa ihopa :/ dels är hon arab och väldigt liten. jag vill inte ha en liten häst... och henne kan jag inte köpa om jag en dag nu vill de. så nej det blir nog inget med henne iaf.

så idag har jag, rikard, therese och lille dennis varit i bromölla och kollat på ett fullblod. :D så snäll och trevlig häst de. även till salu så honom kunde man ju liksom se en framtid med lr vad man ska säga. men vi får se. ska diskutera det lite ikväll..

men nu ska vi göra oss i ordning för att köra till tomelilla och käka tacos på hotellet med therese och jimmi :)


tjooheeej, och trevlig helg på er :)

förresten, volbeat dom ÄGDE igår... skiiit bra är dom :)


volbeat !!!!



ikväll ska vi se VOLBEAT i malmö jag och älsklingen :D
nu blir det frukost och mys med mina pojkar <3


äntligen hemma...

hemma igen efter en mycket trevlig dag med denise&saga, och såklart alla andra mammorna på öppethus :) de var ju ett tag sedan man var där så de var jätte kul att träffa alla igen.
har öven jobbat lite, och ja de gick bra, dennis tycker däremot inte de är så jätte roligt men de är som sagt inte så länge :) nu ska jag laga lite mat sen blir det bara lat i soffan...




jag älskar dig min underbara dennis <3


Onsdag


sovmorgon som vanligt för oss :)

idag ska vi till felicia och skriva kontrakt på izabella, sen till denise och saga, vid 1 blir det öppethus och kl4 ska jag jobba lite :)
de är väl de som händer idag. nu ge dennis frukost :) tjooo !!


IMOGON VOLBEAT MED ÄLSKLINGEN :D <3


vi på swedenrock 2009 :)


halloweeen !! :D


japp då var halloween helgen typ planerad, ja jag vet de är en månad kvar men vafan halloween är skit najs :D

jag har kollat lite kostymer och har hittat en jag vill ha !!




hur häftig är inte denna :D ???


måndag....


idag har vi varit på babymusik för första gången :) de var faktiskt jätte trevligt ! så de ska vi lätt fortsätta med. dennis blev även jätte trött efter de så nu sover han så gott så.
vi ska hem till mamma/mormor ikväll och käka middag då pappa rikke inte kommer hem ikväll... så vi får underhålla oss själva :)

imorgon ska vi åka och kolla på gård igen, eller ja denna har vi kollat på en gång men nu ska vi ditt igen och se om det verkligen är ngt för oss och så kanske vi lägger ett bud. de är som sagt mkt pengar det handlar om.. men jag är ganska så säker på att jag skulle kunna leva resten av mitt liv där... ;D hehe !
 
kollar ju lite efter häst, jag gilla verkligen araben, men åååh jag vill egentligen hellre ha ett halvblod eller fullblod ! men sen samtidigt araben var verkligen hinderklok och hoppade bra fast den var så liten.. jag vet inte vad jag vill.. jag vill ha min egna häst, har ju hittat en 3åring som är helt under, men har inte riktigt 110 000 så där att lägga på en häst :(
så har någon ett jobb över så tar jag gärna de ;D haha.... nej nu ska jag plocka undan lite innan liten vaknar och vi ska köra till äsperöd.


tjoooheeej !


IKEA !



japps idag blir det en runda in till IKEA med elina, therese och björn :)
tänkte jag skulle hitta en HM affär också så dennis kan få den västen jag velat ha nu skit länge till honom.. älsklingen kommer även hem tidigt idag så tänkte inte att allt detta skulle ta hela dagen, men men de återstår och se ;)

nu lite smink i fejan sen packa ner dennis saker :) tjooo hej !

RSS 2.0