jag är glad :D


jag är riktigt glad, denna kvällen var en av dom bästa på mycket länge !!! :)
nej nu ska jag sova, kommer sova gott... vet ni hur bra de känns !!?!?!

godnatt på er :)


:)



har fått lite inflamation i dom 3 nedersta stjärnorna, ridbyxorna har skavt lite :( så nu får jag rida i mjukisbyxor :P

idag ska jag rida min get, han vilade igår. men gick däremot hårt i måndags.. annars så händer det nog inte allt för mkt. betala räkningar, jippi de som är så roligt :D suck.
hörs kanske senare :)


komplicerat....


ja mitt liv har verkligen blivit de :S  ?? vad händer liksom ? vad har jag nu gjort för fel ???



jag älskar min underbara son, DENNIS <3


helgen...


ja vad har jag/vi gjort i helgen?

fredags var vi hos jenny och dennis, dennis tatuerade mig... riktigt snyggt blev det och ont gjorde de haha ! men men jag gillar tatueringar och detta var inte min sista :P denna är inte riktigt klar men den ska läka lite sen så ska vi göra klart den :) annars hände det inte mkt den fredagen! 

lördag så var jag och nadja iväg med churre hon fick rida lite, och ja jag med ju men iaf :P sen så blev lilla saga 1år så vi var där på kalas :) mkt god mat och dennis och saga busade massa och somnade gott sen :P hehe ! sen så körde jag och therese in till malmö, skulle hämta jenny på slakt men bestämde oss för att gå in en runda, lr ja in kom vi aldrig, stod i kö i 1,5 timme :S sen gav vi upp, hade typ frusit fast i marken.. så det blev sent man kom i säng och tidig söndags morgon...

söndag började med att jag och dennis gick en runda :) sen hälsa vi på mamma/mormor... och sen middag i sövestad, sen efter de tog jag en runda till ridhuset med churre... lite läskigt att vara där själv men de var väldigt skönt också :) annars har kvällen varit lugn ! nu ut och gå en liten runda med gucci sen blir det sängen :)

ska iväg och hoppa lite med churre imoren :)

natti natti :)


nya tatto :D



nya tatto, inte riktigt klar ska fylla i stjärnoran och göra någon stjärna till :D


Kärlek?


Riktig kärlek????

Tror man på kärlek? Sådan där galen sprudlande megakärlek som får en att nästan bli galen? Finns det folk som känner så för varandra hela livet? Ett par som hållt ihop i femtio år och ändå känner den där tokiga kärleken för varandra. Inte bara att man älskar varandra på rutin. Finns sådant?

Jag tror att det är så jäkla sällsynt.
Visst att man kan vara kär och älska någon. Att man kan leva ett lyckligt liv med varandra och ha det bra. Men jag vill ha den där nykära känslan hela livet. Kan man få det? Är det möjligt? Kan man hitta någon som det inte svalnar med? Självklart har alla sina upp och nedgångar, men det måste ju gå.

Jag har lovat mig själv att aldrig leva med någon bara för rutinens skull. Om känslorna har svalnat så har dom. Även om man älskar varandra och trivs så hjälper det inte om det inte är riktig kärlek. Nej, så vill i alla fall inte jag leva. Jag vill efter fyrtio år fortfarande känna att jag längtar tills min man kommer hem från jobbet, och dessutom veta att han känner detsamma för mig.


Läste detta i en tjejs blogg och tyckte det var såå sant. Kunde inte sagt det bättre själv.

Men nu ska jag sova.... Dennis har redan gnällt ett par gånger nu så de kan nog bli en trevlig natt... Godnatt på er !



förvirrad :S

jag är förvirrad.... jag vet inte vad jag vill !
hatar att det är så här.. men förhoppningsvis kommer det väl bli bra till slut..


behövde nog vila....


igår så blev ännu en sväng till ridhuset... när vi skulle åka dit så behövde inte jenny vifta med kvasten speciellt mkt utan han gick på utan problem... och han var faktiskt väldigt lugn att göra i ordning när vi väl kom till ridhuset så jag longerade bara lite innan jag hoppade upp men nej inga utbrått lr så.. så jag hoppade upp och han kändes sååå fin ! sen kunde jag lasta honom helt själv ! han gick på och stod kvar där inne när jag stängde och hade mig :) såå stolt ;) jag tror faktiskt han behövde denna vinter vilan, han är så mkt finare att rida nu... lr jag har ridit honom 2dagar men det känns redan skit bra.. ska bli roligt att börja hoppa honom igen.. och i april blir det terräng träning :D de ser jag verkligen fram emot.. så får vi se vad churre mannen går för ;)

så tänkte faktiskt ta honom till ridhuset idag igen sen hoppas så mkt snö som möjligt har smält bort snart så man kan rida hemma... blir dyrt om man ska behöva köra till ridhuset 7dagar i veckan...
sen på torsdag kommer kusin nadja och mormor... då kommer jag ha nadja med mig till stallet och ridhuset så hon får rida lite på churre :) kommer bli så trevligt att dom kommer och hälsar på..

dennis börjar redan bli trött, bara varit vaken 2 timmar, och hans mamma 1 timme ;) han kan roa sig ganska bra i sin säng en timmes tid :P  så han får väl vila en stund...
pappa rikke har fått maginfluensa, härligt ! bara inte han smittar oss... förresten första gången han har det i sitt liv... tror också jag typ bara haft de 2 gånger... men men hoppas dennis slipper de... :S



jag och min pluttis :)


godmorgon söndag!!


då var helgen snart slut igen.. har inte gjort allt för mkt ihelgen tycker jag, mkt av tiden har gått åt att hjälpa min mamma, pappa och lillebrorn att flytta... fyfan med saker :P jag har en miljon saker kvar hos dom som jag inte ens trodde jag ägde haha ! så de gjorde vi hela dagen igår, och på kvällen var jag hos min lilla polle , therese gjorde mig sällskap :) sen körde jag ner och beställde mat och passade på att sola lite medans vi väntade på maten... nu börjar man faktiskt bli lite brun ;) och sen är de så skönt att bara lägga sig där en stund och bara slappna av !
idag ska jag försöka få med rikard till stallet och sen få med honom och hästen till ridhuset, jag vill rida !!!
så de är väl de som händer idag...

dags för frukost.

godkväll....


idag har jag och dennis varit hemma hos stina och lo en runda... jessica&isak och jenny&malwina var också där :) mkt trevligt, var länge sedan jag träffade dom ! så det fick ngn timme där med de, sen körde jag och fixade ett par saker och sen till mamma och pappa och kolla in deras nya lya :) ska bli kul att dom ska flytta till lovetown :)

ikväll ska jag köra lite taxi åt jenny och dennis så nu kom rikke hem så nu ska jag köra :)

11 månader gammal....


idag är det EXAKT en månad till prinsen blir 1år :D
shiit vad tiden har sprungit iväg, men roligt har vi haft jag och dennis :)


älskar dig min lilla pojke <3


såå sant !!



Vi kvinnor förväntas ha: rådjursögon, smultronläppar, äppelkinder, persikohy, getingmidja, pianofingrar, ben som ett föl, hållning som ett fullblod.Dessutom ska man dofta som en sommaräng, äta som en mus, va trogen som en hund, glad som en lärka, snabb som en vessla, spännande som en tiger o kåt som en kanin. Inte konstigt man e trött...!!!!!




massa bil körande...


då var vi uppe, tidigare än vanligt faktiskt hehe ! dennis har börjat bli riktigt duktig på natten, sover nästan hela natten utan mat, men att han äter lite välling vid 6-7 gör inte så mkt, för han somnar ju om igen, tycker de är drygare när han vill ha mat vid 3 för då sover hans mamma som bäst hehe ;)
han har även börjat gå :D igår kom han gåendes med guccis vattenskål in i vardagsrummet, han går inte fort, och han kryper oftast hellre än gå, men iaf han går när han känner för de :D duktiga unge !! <3

igår var jag och jenny typ halva skåne runt, först en runda till churre och mocka lite bajs, jag som skulle börja rida nu får nog vänta ett tag till, is över hela gårdsplanen och känns taskigt att lasta honom på ren is, han är ju fortfarande lite cp att lasta.. sen så körde vi in om bilia i lund och hälsade på jennys pojke och så :) sen vidare till helsingborg för att hälsa på lolle polle. han var inte sig själv :( jag hatar att se honom sådär..... han börjar bli gammal jag vet, och jag vet att denna dagen skulle komma där jag står med ett svårt beslut, men att det skulle gå så här fort det trodde jag inte ;( han mår ju som sagt inte bra, och han kan inte ridas mer pga sina dåliga ben, och han orkar knappt resa sig när han legat ner, så åldern verkar ju ha tagit över det hela! ska ringa till helsingborgs djursjukhus och snacka med dom om dom kan kolla på honom och säga vad dom tycker jag ska göra. men måste tyvärr även vänta lite, dom hade verkligen IS på hela gårdsplanen, jag kom inte ens in med passaten den bara gled. och jag vill inte att lolle ska behöva gå över den isen :( men hoppas det blir bra med min lilla gubbe... bara han har det bra så gör jag allt för honom <3

idag ska jag ta in hästarna så jag får anpassa dagen efter de, så jävla drygt. jag ska iaf hinna sola idag, de är så skönt och avkopplande. skulle även färga mitt hår igår, och hmm jag är inte så bra på de så det blev lite rött haha :D men ska väl kanske lägga i en brun färg en dag jag känner för de. blir kanske en runda till jessica och isak, några andra mammor skulle också dit och jag har inte träffat dom på länge.. så de kan nog behövas för både min och dennis del :) rikard är på väg till sthlm så ikväll blir jag och dennis ensamma men de har ju varit lyx resten av veckan, då har pappa rikke varit hemma ju varje kväll och kunnat vara med och lägga dennis :D

nej nu blir det lite frukost för vår del !! ha en trevlig dag !


jag älskar dig lolle <3


bajs

när ska detta bli bra igen? jag är trött på att ha ont i magen och skit... men en dag vänder de kanske ?

idag har jag och dennis varit med jenny en stund. vi var hos churre och mockade lite bajs sen körde vi en runda till donkan.. som vanligt ;)
och nu är vi hemma.. väntar på att rikke ska komma hem, sen ska jag köra och hjälpa therese med att hämta hennes bil.. så går kvällen med de iaf :) ville egentligen till ridhuset idag igen men det får bli en annan dag.

dennis dansar hela tiden :D sååå söt !!! tur mamma har dig<3

har tråkigt.....

Mitt 2010

1 Gjorde du något i år som du inte gjort tidigare?? Jag blev mamma <3

2 Höll du några av dina nyårslöften?? jag har aldrig några nyårslöften, vet ja inte kan hålla de ändå :P

3 Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?? Ja :)

4 Dog någon som stod dig nära??  Nej              

5 Vilka länder besökte du?? Danmark :P

6 Är det något du saknat 2010 som du vill ha 2011? ett jobb, semester med familjen, tävla med churre :)

7  Vilket datum från 2010 kommer du alltid att minnas?? 14 februari, bästa dennis föddes då !

8 Vad var din största framgång 2010?? att vara mammi

9 Största misstaget? hmm, har jag ngt sådant ?

10 Har du varit sjuk eller skadat dig? nopp, :D

11 Bästa köpet? min häst CHURRE !

12 Vad spenderade du mest pengar på??  kläder till dennis, mig själv och pollen....

13 Gjorde nånting dig riktigt glad? Min familj

14 Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? jag vet faktiskt inte...

15 Var du gladare eller ledsnare i år än tidigare år?? Glader

16 Vad önskar du att du gjort mer?? ridit :)

17 Vad önskar du att gjort mindre? ätit massa kakaor och skit :P haha

18 Blev du kär i år? nej, lr räknas churre :P

19 Favoritprogram på tv? idol haha

20 Bästa boken du läste i år?? läser aldrig böcker :S

21 Något du önskade dig och fick när du fyllde år?? minns jag inte nu... men alldeles säkert fick ja de jag önskade mig :)
 
22 Något du önskade dig men inte fick??
ja en hund :P

23 Vad gjorde du på din födelsedag 2010??? var med mina älsklingar en runda i malmö och shoppade om jag inte minns helt fel...
 
24 Finns det någonting som skulle gjort ditt liv ännu bättre 2010?? alldeles säkert, men inget jag kommer på nu..

25 Hur skulle du beskriva din stil 2010?? milf, enligt rikard... :P ?

26 Vad fick dig att må bra? Min familj och mina vänner

27 Vilken kändis var du mest sugen på? rikard lennartsson ?

28 Vem saknade du? lolle

29 Den bästa nya människorna du träffade? träffat en massa nya mammor, men får nog säga denise :)

30 Planer för 2011? fixa ett jobb, kanske resa ? och tävla och träna massor med churre :)




förkyld och skit....

har lyckats blir riktigt jävla förkyld... jag hatar de ! man kan inte sova mm... suck !

men jag pallade mig ändå iväg till hästarna imorse och tog ut dom, så de var skönt att faktiskt fixat pollen på morgonen.... fast ja inte varit helt kry idag har jenny och dennis varit och hälsat på oss :) hade köpt lite extra mat igår så dom stannade här och åt med oss... jenny är så glad för dennis, och han gillar henne med.. så roligt :)
så pga av förkylning så får det bli en lugn hemma kväll...


för snäll ?


jag bjöd med ett par vänner till lee och niklas på förfest i lördags... men en av dom hära börjar typ direkt hålla på med MIN POJKVÄN :O
varför gör man så ? jag brydde mig inte direkt just då, men jag märkte de ju helt klart flera gånger.. och sen får jag reda på att hon alltid gör de när hon träffar R.... vad är felet liksom i hennes huvud ? sånt gör mig så jävla förbanad.. tur man har en trogen pojkvän som inte bryr sig om sådana sär.

sry, tråkigt inlägg, men vafan vrf beter man sig så? jag var ju snäll och bjöd med henne/dom för dom inte hade ngn annan stanns att åka...
ska sluta vara snäll till folk jag inte gillar egentligen.


natt


jag kan inte sova... mår inte riktigt bra efter gårdagens utekväll..  men som sagt har bara mig själv att skylla.

men iaf, somnade för ngn timme sedan, och nu vakna jag igen och mår basj :( håller nog på att bli sjuk, nyser hela tiden, och näsan kliar så de är väl ngt sånt på ingång. varför inte liksom...

dennis sover hos sin farmor och farfar inatt, dom tycker så mkt om att ha honom så de är faktiskt ganska skönt för mig att få sova ut och städa ordentligt :) men imorgon kommer prinsen hem igen !!

nej ja måste faktiskt sova nu.. godnatt


skjut mig, slippa alla problem !


älskade churre har nya skor, igen :)


idag har min häst fått nya gympa dojjor igen :P dom dära 8 veckorna går allt fort! men han var snäll att lasta när vi skulle ditt men hem, ikke han skulle med hem ! ÅÅÅÅH ÅSNA !! han rörde sig inte ur fläcken, han var som fast frusen på stället....men efter alla om och men så gav åsnan sig och ångrade sig väl och ville hem :P måste träna LASTNING så fort det inte är bajs väder ! jag SKA kunna lasta honom själv ! så vi har lite att träna på! ngn som har ngt bra tips ? han är inte rädd, bara töntig.. och nej jag vill inte lina in honom... ! så tips JATACK :)

annars var vi bara en runda i lund, gjorde inget speciellt. och nu ikv har jag och dennis bara myst !! :)
imorgon ska jag se om jag orkar köra upp och hälsa på lolle :) var så länge sedan. och den måste jag hinna ut till elina, sen lämna dennis hos mamma och vara hos lee vid 7 tiden... hur ska detta gå ?? :P

så för att hinna med allt imorgon ska jag faktiskt sova NU :) natti natti !!!!



mina grabbar,
lolle och churre :)
<3


2011 !

då var nyår också över... och vi hade ett mkt trevligt nyårs firande hos denise,tim och saga... mkt god mat, och efterätt :D mums !! skulle lätt kunna äta en sådan nu ;)

annars var det lugnt och skönt tycker jag, barnen somnade vid 21 och då satt vi bara och snackade och hade de mysigt med godis :) vid 12 var nästa alla ute och kollade på raketerna, jag stannade då inne de var kallat och så sova dennis... han vaknade till en gång, men de var nog bara för han var varm inte för raketerna.
vi gick hem vid 1 tiden och då körde jag till sjöbo för att hämta ett par vänner, mötes tyvärr av polisen på den festen så det hade nog ballat ut lite :S men men... men jag var iaf inte i säng försen vid 4 tiden... sliten ! och så sov dennis även inte så bra denna natt då han var genom förkyld, men de har blivit mkt bättre nu så nu sover han ganska bra igen :D
annars har det inte hänt mkt efter nyår, jo min häst har tappat en sko, IGEN :O börjar bli lite trött på de. det är tredje gången sedan han skoddes senast, fast de är dags på måndag igen men han blir så öm i tassarna så jag får nog åka dit nu i veckan. kanske tar de imoren när jag ändå ska på de hållet...!?
marlen ville se min nya kamra och så... hmm de är en samsung, kosta, ja pengar ;) hehe...
nej nu ska jag klä på mig och sedan kör jag och dennis nog en runda till sjöbo till jenny :) och ikv kanske de blir kolla på vovve ;) skulle gjort de i lördags men tanten kunde inte då iaf.... så jag hoppas vi kan idag :D


tjingeling !!



jag på nyår :D


RSS 2.0