21 mars..... :)


då var denna helgen över... vad har vi gjort ?? hmm, jo köpt en ny erstättare för bettan !!! :) en ny passat ;) hehe ! annars blev det en runda till lund lördag kväll med jenny, sen hem till mina pojkar :)
söndag var jag och churre på våran första klubb tävling... inte ridit på typ en vecka utan bara longerat pga olyckan så var han väldigt fin... jag trodde ju han skulle vara helt cp och att jag skulle typ hoppa ngt hinder själv lr så men ikke han tog sig runt banan, men det var ju typ bara lite gympa för honom dom små hinderna ;)
så jag var ritkgit stolt över min pojke :) och på kvällen grillade vi och hade lite myspys.

idag måndag åkte dennis på dagis, jag och rikard skulle ta alla dom sista sakerna i passaten, man samlar på sig ganska mkt på 3år :$ det kändes jätte jobbigt att plocka ihop alla sina saker bland alla delar och skit...:( och när jag kör från michelsen så kör en bil ut framför mig typ precis som den kärringen gjorde... och gubb jävlen bara satt och skrattade :O rövhål ! aja det blir nog bättre snart, är inte rädd för att köra, det är mer alla andra idioter i trafiken som man inte riktigt kan lita på ju...
iaf, idag har vi även varit en runda hos denise och saga och busat och fikat lite :) dennis är redan trött så hoppas det blir en tidig kväll för honom, skönt för hans mamma ;) hehe. nej nu ska jag plocka undan lite till... sen blir det soffläge igen och försöka fixa ihop en liten "bok" till dennis som han ska ha på dagis :)

trevlig kväll !


olycka och graviditet...


japp i söndags händet det man minst ville skulle hända, att bli påkörd! jag klarade mig väl helt okej, lite ont i nacken och ryggen har jag men blev röntgad och dom såg inget så får verkligen hoppas det försvinner så det inte är ngt jag kommer få leva med. ryyggen är redan kass men usch låt mig slippa nacken också... har även fått sådan huvudvärk och yrsel :/ nu när hästen är frisk så vill jag ju rida inte ligga och ta det lugnt.
och iaf, vår fina bil kommer bli skrot ;( det är verkligen hemskt... den bilen strejkade aldrig! men men vi får väl köpa en ny, ska titta på ny ihelgen man blir helt handikapad utan bil.


och alla är gravida, jag saknar min bebis mage.. jag som INTE skulle ha fler barn är faktiskt inte så negativ längre, jag vill ha en liten till :) kanske inte just nu fast jag längtar väldigt mkt! mysigt med den stora magen man får, alla BM besök, UL ja allt som tillhör en graviditet. hade ju en väldigt lätt graviditet sist, förutom mitt illamående i ett antal veckor annars var det liksom inga problem inte ont ngn stanns lr så !! :) och bara för de kommer jag säker ha en väldigt jobbig graviditet nästa gång :P aja de återstår att de... jag längtar iaf :) och som ni alla kanske förstår så är det bara en jag vill ska bli pappa till mina barn och det är dennis pappa, rikard :) vi kommer fixa detta... kan inte leva utan mitt hjärta <3

ikväll har jag och dennis varit hos mormor / mamma :) mycket trevligt.. blev bjudna på mat och så. orkar inte laga mat till oss så vi bjöd in oss till mamma ;) så nu sover dennis gott efter all bus med morbror, mormor och josse :)
och strax dör min data så jag får väl också lägga mig nu... natti natti !!

r.i.p bettan :(
saknar min bebis mage :)


een lördag natt på jobb


det finns mycket konstiga människor alltså... och shit vad man kan bli avundsjuk lätt!!! :O nu snackar jag inte om mig själv! att man bara orkar liksom.. aja inte mitt problem :)

inatt jobbar jag, och det finns inte mkt att göra så man är ju ganska trött så då tänkte jag för att hålla mig vaken så fick jag slänga in ett inlägg :D snällt av mig va ?? blir jobb imorgon också, börjar 18 och jobbar till 06 ! härligt, lr not. imorgon ska jag ha med mig en massa redbull.. får köra in om statoil också och köpa ett par när jag kör hem också..

annars så händer det inte mkt, lr jo var ju hos kiropraktorn med churre här om dagen och det såg jätte bra ut och han har lugnat sig jätte mkt :) sen har jag planerat in en terräng träning nästa helg för att kiropraktorn sa att det var bara att köra igång så fort som möjligt så de ska jag göra.. ska longera imorgon också sen ska jag försöka hoppa upp ;)

nej nu måste jag återgå till mitt jobb haha :P 
 
trevlig natt på er alla läsare ;)

måndag



så nu sover lilla dennis efter mkt bus :)

idag är vi bara hemma och tar det lugnt, orkar inte göra ngt och ibland behöver man faktiskt bara vara hemma. vi ska upp till hästarna ikväll och ta in dom och mocka lite bajs... sen ska vi hem till rikard och käka lite middag..

helgen var helt okej! nej nu finns det inte mkt mer att skriva.

läääääänge sedan !!


ojoj mycket har hänt sedan jag skrev sist... vart ska jag börja ??

kan ju börja med mig och rikard.
vi har gjort slut som ingen nog har missat ? men vi är fortfarande väldigt bra vänner och gör saker tillsammans med dennis och får helt enkelt vänta och se vad som kommer hända och ske !! :) rikard flyttar även också snart till tomelilla så det kommer bli skönt.

ja och sen har jag ju flyttat till en egen lägenhet i tomelilla. en 2a som är väldigt fin och mysig :) inga möbler bara så har du några möbler över som du inte använder hör gärna av dig ;)

sen har jag börjat jobba... härligt som tusan !! jobbar på G4S i malmö. mycket trevligt ställe med trevliga människor. trivs jätte bra...  ska förresten jobba min första natt nästa helg, ,kan ju bli spännande.. :P

dennis har börjat på dagis, tyckte det var lite jobbigt i början att han skulle lämnas ensam, han kändes så liten jämfört med dom andra barnen hehe men det ska nog bli bra :)

ja och hästen, churre alltså ! han skulle ju sättas igång nu efter mkt vila ! men var lite halv galen att rida så jag bestämde mig för att kolla upp hans rygg och tänder. och fick tid samma dag som jag ringde. åkte då till löberöds hästklinik ! mycket trevlig personal där och dom tyckte jag hade en fin kossa :) iaf, han var typ helt låst vid manken, höger sida av halsen och käken.. kul ! nej ! men han blev behandlad och vi ska dit på onsdag igen och efter de hoppas jag att jag får rida honom igen. han har haft boxvila nu 2 dagar så han var lagom vild idag när han kom ut hehe.

aja de är väl de senaste som hänt i mitt liv. nu ska jag ta tag i dagen !

ha en trevlig dag :)


RSS 2.0