någon!!??

någon som kan fixa min blogg :)??


promenad och bvc :)

varit ute på en härlig promenad med heidi och melanie :) äntligen fått se lilla melanie igen, hon är så himla söt! och jätte trevligt att träffa heidi igen, massa baby snack och även lite förlossnings snack..sånt man behöver snacka om ibland hehe :)
efter de gick vi till bvc, dennis väger nu exakt 6kg :) nu går han upp ca 200g iveckan och inte 420g som den första veckan hehe ;D min stora fiiina unge <3
hon sa även att han var väldigt duktig och stabil i nacken och att han är väldigt låång ! :)

han sover lite fortfarande, man blir trött av att vara ute på promenad hehe ;) så nu ska jag passa på att dammsuga !! tjingeling :)


30 mars !! :)

dennis var så duktig igår, han somnade i soffan vid 22, sov till 12 fick lite mat sen sov han till 6 imorse och fick mat, och sen somnade han om igen! de brukar han inte göra... såå stolt över min lille prins... <3 nu ligger han och vilar lite igen.. men de är bara bra, vi ska till bvc i eftermiddag..

igår kväll kom elina och malte förbi och vi lagade mat och snackade massa skit :D hur mysigt som helst. hinner ju tyvärr inte ses så ofta längre :/
imorgon kväll kommer älsklingen ÄNTLIGEN hem igen.. så tråkigt men samtidigt skönt ibland att vara ensam hemma.. men aja man är ganska van nu vid att han sover borta ett par gånger i veckan..

satt och läste heidis blogg, och när jag såg bilden hon lagt in på magen, den sista magbilden...kan inte riktigt fatta att man haft en sån stor mage och i magen har dennis legat.. heelt sjukt :P men var bara tvungen att ta en bild på magen nu och sen jämföra med en magbild när man var gravid !!

                  
sista magbilden hemma                 och så här ser man ut nu... fula bristningar !! BLÄÄ!!

men lite bristningar får man allt leva med, man har ju fått en underbar son ;)
men nu ska jag käka lite frukost.. tjoooo :)


så här roligt har vi på morgonen :D
<3


gooddag...


har haft en väldigt mysig helg med familjen :) har även fått iväg inbjudningarna till dopet denna helgen.. !

dennis den lilla busen har börjat skratta och leee JÄTTE mycket till en nu, han har gjort det innan också men inte alls lika mycket som han gör nu.. och han har blivit jätte duktig i nacken, behöver typ inte hålla huvudet på honom längre ( bara när han är jätte trött ;) )

denna veckan händer inte allt för mkt :S
imoren ska vi till bvc,
tosdag ska vi på mamma-bebis fika hos jenny och malwina :)
lördag till jenny, ranne och malwina :)

ja och eftersom det är påsklov nu så är det inget öppethus på onsdag.. tråkigt !
snart börjar även babymassage, de ser jag fram emot.. men kan bli mkt intressant :P lilla dennis är kittlen över allt på sin lilla kropp hehe !!

men nu ska han strax ha mat sen ska vi köra till apoteket en sväng, sen hem och ta de lugnt igen så förkylningen kan försvinna..




älsklingen kommer inte hem försen på onsdag såå jävla tråkigt :(

underbart väder :)


vilket underbart väder det är idag !!!
morgonen började för min del vid 6 imorse, dennis ville inte sova mer då.. *gäsp* hehe ! så vi låg kvar en stund i sängen och han snackade för fullt med mig, tror han sa ngt i stil med nu vill jag inte ligga här mer :P sen så gick vi in kollade lite tv och han satt i sin babysitter och kollade vad jag gjorde.. sen blev det ett bad för honom, sen fick han sina nya nalle puh kläder på sig som han fått av mormor och morfar :) efter de blev det lite käk för honom och nu har vi precis kommit hem från en liten runda till affären :) han sover just nu, vaknar säkert när som helst, så får passa på att käka frukost nu hehe ! sen efter middag ska vi till tomelilla på mamma-bebis fika.. :) men nu ska jag passa på att äta... trevlig dag :)


<3

gud vad det är skönt att dennis bara äter en gång på natten nu, vi går och lägger oss mellan 21 och 23.. och sen sover han till 3-4 och då är det dags för en ny blöja och mat och efter de somnar han direkt och vaknar vid 6-7 och då går vi upp så jag är jätte nöjd :)
han har blivit väldigt förkyld, så han är lite hängig.. tycker så synd om honom.. men de borde ju bara bli bättre nu tycker man.  han spydde ner sig själv innan idag så han fick sig ett bad och nu sover han gott i sin vagn... för ovanlighetens skull så sover han faktiskt själv han brukar vilja ligga på mig och sova, men när det är natt går det att lägga honom ifrån sig utan att han vaknar, men han är väl bara en nyfiken bebbe ;)

nu ska jag passa på att vila lite jag med :) tjingeling...


älskar min familj <3


stor kille :)

varit på bvc idag.. dennis väger nu 5810g så han ökar väldigt bra i vikt.. :) men jag älskar honom lika mkt för de :) <3

nu ska jag käka frukost innan han vaknar.. tjooo!!!

äntligen helg igen....


då var det helg igen, dagarna bara springer iväg... men helgerna är ändå bäst, för då är pappa rikke hemma :) igår så var jag hos birgitta och hon kollade när jag ammade dennis för han äter högst 15min och sen blir han hungrig efter typ en timme igen. men han suger som han ska han är bara ett sånt barn som äter lite snabbare än andra barn och vill äta lite oftare istället.. men han äter inte en gång i timmen utan var tredje timme för annars hänger han ju i patten på mig hela tiden :P men det kändes skönt att veta att han suger som han ska och att det är normalt att just han äter så :) på vägen hem från henne körde jag och köpte pizza till mig rikard och elina :) låååång vänte tid bara.. körde där efter upp till jesper och bianca och käkade där och kollade på lets dance.. sen var de hem och sova för oss :) dennis äter bara 2 gånger per natt nu så de går på rätt håll hehe.. men eftersom han bara äter max 15min så är de ingenfara med sömnen :) kroppen är van nu hehe.

idag ska jag köra en runda till apoteket och köpa nässpray, jag och rikard har lycktas bli förkylda.. suck! ajaa nu ska lillkillen ha mat sen ska vi köra... tjooo :)


<3

åååh vad jag älskar min son... de är de jag har att säga idag typ hehe :) och att jag varit och hälsat på elina idag, och lolle såklart ;) <3






2010.03.16


idag har jag dennis och mamma/mormor varit i ystad och gått en lång runda för bilen var på verkstad.. de var jätte mysigt :) sen åkte vi och handla lite mat och sen hämta vi gucci och nu sitter jag eller vi hos mamma/mormor :) ska käka här ikväll sen ska vi köra in till malmö med älsklingen och handla ett mc ställ till rikard :) dennis har sovit jätte bra inatt, inte för han brukar sova dåligt, han vet när det är mörkt ska man sova och så har det varit sedan vi kom hem.. han äter 1-2 gånger på natten nu, beror på när han går och lägger sig på kvällen. jag är väldigt glad att han är så duktig på natten :)

vi har världens snällaste och underbaraste pojke, är så glad att vi fick en sån snäll bebis :) han är alltid så snäll.. har nog aldrig vrål skriket bara varit lite missnöjd när han tex inte fått mat fort nog hehe ;) jag älskar dig dennis...
finns inget bättre än dig och rikard <3


kärlek <3

kärleken till denna lilla människan är otrolig... älskar dig mer och mer för var dag som går dennis <3


1 månad :)

japps igår blev dennis 1månad, tiden bara springer iväg när man har roligt :P hehe.. man märker på honom att han blir större och äldre för varje dag som går.. vår lilla älskling är såååå dukitg <3

helgen har varit jätte mysig, har bara varit med familjen :) vi var vid stranden i ystad i lördags och gick i det fina vädret.. de var riktigt härligt.. men resulterade i att jag hade ännu mer ont i ryggen när vi kom hem.. men men smällar man får ta. hoppas snart jag får svar från röntgen :)
idag får jag se vad vi ska göra, han var väldigt gnällig igår och kommer han vara de idag med så åker jag ingentanns :P hehe..

ajaa nu ska jag käka frukost ! tjooo!

stooor kille :) <3


japps dennis växer på som bara den :D var på bvc idag och han väger nu så mkt som 5350g och är 59cm lång.. så de har hänt lite på den månaden han har varit hos oss hehe. han har gått upp 420g på en vecka så min mjölk är bra sa hon :)

men nu vakna lillkillen så nu är de dags för en ny blöja sen blir de lite mys i soffan :) ikväll blir det taco buffe med ett par vänner på stora hotellet i tomelilla :) ha en trevlig kväll !!

tankar...


sitter och kollar på bilder sedan jag var gravid, minns knappt hur det kändes att ha den stora magen.. och sen känns de så overkligt att man haft en sådan mage, och att dennis legat där inne är ännu svårare att fatta!! kollade på bilder sedan förlossningen, minns inte känslan rikitgt heller, bara att de gjorde svin ont ;) att man ka glömma ngt så fort är sjukt, fast klart nu har man ju annat att tänka på. på söndag är dennis en hel månad gammal, vart tog den tiden vägen? minns när man var gravid, en månad gick såååå sakta, men nu när han är här går tiden sjukt fort!!! tur det finns kamra så man iaf har minnena på bild.. :)


här är han 1dag gammal :)


en nöjd dennis :) <3

nu sover dennis i soffan :) och han verkar äntligen lite nöjd. <3

ringde och snackade med en på bvc och frågade om dom tyckte jag skulle prova ge honom lite ersättning, men dom sa att där var näring och så i min mat men han kan vara inne i en period nu när han växer att han vill ha mat lite oftare för att få brösten att producera(stavning:S) mer mjölk så de kunde gå över ikväll igen eller imorgon under dagen de med gnälleriet och hängande i tutten hela tiden. så jag litar på henne och väntar och ser :)

maten står i ugnen och jag är vrål hungrig!!! så nu tillbaka till köket, ska göra mos :) tjooo!!



10 mars!!!!


har haft en väldigt gnällig son sedan 22 igår kväll... han verkar inte få i sig den näringen han behöver.. han är hungrig hela tiden.. så får börja med lite ersättning nu. om de kan få honom glad igen så är de det viktigaste <3

har även varit på röntgen idag, så nu väntar jag på svar från dom. annars har vi varit hos mamma hela dagen.. och handlat hem lite mat. rikard är i sthlm idag igen så de blir den andra ensamma natten denna veckan men jag klarar mig. :)

nu tv och mys med en gnällig dennis ;) tjooo...

16kg mindre :P


då får man på sig sina gammla byxor igen :D fast dom första mamma byxorna jag köpte är dö härliga så dom används också fortdarande hehe.. har gått ner 16kg så nu börjar man få tillbaka sin gammla kropp igen :)

annars går allt bra med gullungen.. sover bra på natten vaken mkt på dagen för han missar inget hehe.. nu ska jag käka frulle när dennis vilar lite :) tjoo...


grattis johanna, äntligen har albin kommit :)




massa kärlek till världens finaste pojke <3


<3

allt går så bra med dennis, jag älskar livet som mamma!! :)

i torsdags var vi hos annika, anders och julia och hälsade på, käkade mat där och så :) och igår var vi hos jenny, ranne och malwina och käkade mkt trevligt :)
bvc var även här hemma igår och gjorde hembesök, han väger nu 4900g så jag har bra mjöölk sa sig-britt :P
idag får vi se vad som händer, orkar inte bara sitta hemma det gör jag alla andra dagar så får passa på när rikard är hemma att åka iväg och göra saker. :)

nu ska jag tvätta lillkillen och klä på honom sen får vi se vad som händer, en promenad blir de iaf !!
tjooo...


jag älskar dig dennis...världens finaste unge <3


2010.03.03

dennis har varit så duktig inatt.. rikard sov ju som sagt i lastbilen i sthlm tror jag.. hehe!

idag blev det en tidig morgon, gick upp vid 7 för att duscha medans han fortfarande sov och när jag går ut ur duschen så vaknar han så jag hade lite tur där ;) sen så klä på lillkillen och mata honom och sen klä på mig själv och sen vid halv 8 kom mamma.. hon följde med till sjöbo då jag skulle till doktorn med ryggen.. blev skickad till röntgen IGEN.. men blev glad att han skicka ditt mig igen så nu väntar jag bara på en tid och hoppas inte att det blivit en ny fraktur under förlossningen :(
sen blev det en runda på anderssons konditori för frukost.. sen netto en runda och ica för att handla lite mat :)
nu vilar han lite och de ska jag också göra sen träffa natta en liten stund.. och snart kommer älsklingen hem LÄNGTAR massor hehe :)


lite bilder :)




massa kärlek till vår fina lilla dennis <3


2010.03.02

idag har dennis varit typ gnällig hela dagen.. han har bara velat ligga i min famn och har man sagt honom i vagnen eller i soffan så har han sovit typ 15min sen har inte de passat längre..
annars har vi varit i tomelilla en runda idag med mamma, var inne på boan och inne och handlade mat på ica.. då sov han :) sen när vi kom hem gick vi en runda med gucci :)
inatt blir första natten hela ensamma, ingen rikard och ingen mamma som sover med oss.. men det ska nog gå bra :) den där maskinen som ska ta bort torr luft har hjälpt jätte mkt.. så de är jätte skönt..

imorgon ska jag till doktorn med mig rygg ÄNTLIGEN!!!
nu vill han ha mat igen... tjooooo....


trevlig helg :)

man märker att man inte har lika mkt tid för att blogga nu när lilleman har kommit till världen.. finns så mkt man skulle vilja skriva och berätta om honom men man har aldrig tid och så..

iaf helgen har varit riktigt trevlig fast han varit förkyld och så.. men har även kommit på att det är luften i vår lägenhet som kan göra honom täpt i näsan för de är bara när vi är hemma typ.. vår luft är för torr.. så ska fixa en sån graj idag som ska ta bort den torra luften lr ngt sånt.. fatta mig inte riktigt på den saken men får hoppas de hjälper!!
iaf i fredags så kom jenny, ranne, malwina, emelie, david, johanna och roger hit för att kolla på lillkillen :) så vi käkade pizza och hade allmänt trevligt :)
lördags så var vi först hos martina för att rikard skulle klippas och jag egentligen färga håret men hon sa de inte var så bra när mna amma så jag ska vänta ngn vecka till med de :) fikade där och sen körde vi till kävlinge och snacka med lena och christer sen blev det en runda till novalund innan dom stängde.. hittade inget, jag som behövde skor..suck!! hemma så gjorde rikard pizza till oss :) mums.. och såklart när maten typ är klar så ska lilleman spy ner hela mig och sig själv så de blev ett bad för honom och en dusch för mig.. pappa rikke fick bada honom och det gick jätte bra :) de är ju typ den enda tiden dom har tillsammans, annars sover han ju bara lr så får han mat så de tyckte dom båda var trevligt :) annars blev det tidigt i säng för oss trötta föräldrar ;D
söndag var vi uppe vid 7 eller jag var iaf för att de skulle duschas och sånt innan lillen vakna. vid 11 var det dags för malwinas dop.. :) dennis sov hela timmen i kyrkan..jag som trodde han skulle vara med vild än tam den timmen :P så stolt över honom <3 sen efter kyrkan blev det mat och tårta i kverrestad, jätte god mat och jäätte fin tårta och god såklart ;) körde nog därifrån vid halv 4, hem hämta gucci och sen till ystad till rikards farmor som skulle fira sin födelsedag med mat och så.. :) körde hem vid 9 tiden alla 3 var jääätte trötta efter en låång dag med massa trevligheter :) så blev sängen direkt för oss, och dennis har sovit JÄTTTTTE bra inatt.. känns inte ens som man varit vaken för att ge honom mat... najs :)

idag ska vi inte göra mer än åka till sjöbo och fixa den dära saken för luften.. städa lite om han kan sova ensam, han ska helst sova på mamma på dagen för då missar man ju inget ;) <3



JAG ÄLSKAR MINA FINA POJKAR !! <3


RSS 2.0