hemma igen..

då var vi hemma igen efter en runda till ystad.
men lillkillen tyckte inte det var så roligt, tyckte inte alls det var roligt att vara inne i affärer, då blev han ledsen och arg. så det blev inte så mkt handlande utan fick gå en längre runda för att han skulle sova.

sen när vi kom hem så gick vi en liten runda till för gucci ville också ut på en promenad så de har blivit mkt promenerande idag :) men nu är jag trött, ska föröska vila en stund som lillekillen. och snart ska han få ett namn jag lovat ;D

massor med kärlek till min familj <3


duuuuktig bebbe :)

så stolt över lillkillen! från de vi gick och la oss vid 22 igår och till 8 imorse så har han varit vaken 3 gånger... :) SÅÅ DUKTIG !! <3

men sen började han morgonen med att spy ner mig...mindre trevligt speciellt när man inte kan gå och duscha direkt.. men han somnar väl om en stund så får jag passa på :)
ikväll kommer det hit lite folk som ska kolla på vårt mirakel annars blir det lugnt imorgon och på söndag ska vi på malwinas dop :) ska bli intressant och se vad bebbe tycker om de :P men de ska nog gå bra.

men nu ska jag försöka få bebbe att sova lite så jag kan duscha och dammsuga :) tjingeling!

tråkigt inlägg, och dryg dag!!


åååh vad irriterad jag blir. vrf ska ni lägga till mig på fb? jag vill inte snacka mer er, ni har redan snackat så mkt skit om mig till rikard!! orka ert skit snack...  sådana saker stör mig fruktansvärt mkt..
-SUUUUCK-

nu ska jag, lillkillen och gucci snart köra till sjöbo, ska in om på apoteket, orkar egentligen inte köra men det är typ ett måste. men kan vara ganska skönt att komma lite hemifrån.
är förresten första dagen jag är helt ensam hemma, rikard jobbar och jag tyckte inte mamma skulle behöva sitta här och glo en dag till fast hon tycker de är så mysigt att ta hand om lillen.. :) sen ikkväll ska rikard åka och hämta en diskmaskin, förhoppningsvis är denna finare än den andra vi kollade på.. så blir väl att vi åker hem till mamma och käkar middag.. orkar inte stå och laga mat till mig själv..

denna dagen är verkligen inte min dag, man borde vara lycklig och glad...men istället är man deppig och typ ledsen..

usch nej, hejdå!!




världens vackraste <3


2010.02.24

lilleman har varit ganska täpt inäsan inatt igen, men dom näsdropparna jag fått som han ska ha innan jag ammar honom verkar göra det hela lite bättre iaf. så hoppas snart han är bra igen.

jag mår mkt bättre idag, magen är lite öm idag men får äta bra idag så snart mår man väl bra igen :) är snart nere i min normala vikt, har gått ner 13kg nu.. men känner mig smalare och klennare än någonsin :S helt sjukt.
aja nu ska jag släppa ut gucci sen kolla lite tv och kanske försöka vila en stund innan lilleman vaknar.

tjoo..


sjuk...


lillkillen har varit jätte duktig inatt fast han blivit lite förkyld, men såklart har jag spenderat det mesta av natten på toa. tur mamma sov här inatt så hon kunde ta honom ibland.

annars har dagen varit lugn, jag har sovit det mesta av dagen och mamma har passat lillkillen. tur man har världens bästa mamma <3
snart kommer älsklingen hem, längtar efter honom. men nu ska jag vara lite sociall med mammsen. tjoo!


...


världens finaste älskling <3


2010.02.22

igår blev lillkillen 1 vecka, shit vad tiden gått fort.. och det går hur bra som helst, äter som han ska, sover helt okej så ja allt känns jätte bra :)
idag är första dagen vi är ensamma, rikard fick ta en sthlms tur så vi ska även sova ensamma inatt men de ska nog gå bra, sover 2-3 timmar när han fått mat och ny blöja så de är skönt :)

har tillochmed fått städat lite idag, för de behövdes. tycker det enda jag gör annars är att tvätta!! jag tyckte jag tvättade mkt innan men nu är det dubbelt så mkt :P
han har fortfarande inte fått ngt namn men vi jobbar på det, har två namn det står mellan nu, så nu ska vi bara komma fram till vilket.. nu ligger han i mitt knä och kollar på gucci och försöker nå henne, hon är faktiskt jätte snäll mot honom så de är skönt, trodde hon skulle bli en sur tant men de är hon inte, hon skyddar sin lillebror :)

nej nu ska han ha lite mat sen ska jag käka frukost :)


jag älskar min familj <3


förlossningen...

allting började lördagen den 13februari med att jag hade jätte mkt mensvärk och kroppen kändes inte som vanligt. men som vanligt så när det snöat så skottade jag bort snö och sen gick jag en runda med gucci, ingen lång runda utan den jag brukar gå med henne på morgonen. men den rundan kändes som jag hade sprungit 1mil ungefär.
men tänkte inte mer på de utan dagen gick och det gjorde mer ont ju mer av dagen som gick. på kvällen skulle vi till jenny och ranne och kolla på melodifestivalen och käka pizza. men på vägen ditt så satte vi oss i snön mitt ute i ingen stanns, då började det verkligen kännas i ryggen och magen konstigt nog. efter en stund kom en bil och hjälpte oss och vi körde till bollerup. hemma hos dom började de göra riktigt ont, men vi var kvar där tills 12 typ. väl hemma så somnade jag men vaknade av värkarna som kom lite då och då, men vid 3 kunde jag inte somna om mellan dom längre. vid 05.20 ringde jag bb och sa hur allt stod till och att de bara var 9-7 min mellan värkarna, och dom sa jag fick komma in om jag ville men tyckte de var alldeles för tidigt så jag sa jag hör av mig senare. så jag och gucci låg i soffan och kollade tv och försökte sova mellan värkarna men de kunde jag ju bara glömma . vid 7 började jag även må jätte dåligt och spy och värkarna kom allt oftare men fortfarande kändes de inte som jag var tvungen att åka in. vid 9 tiden så ringde jag bb för då gjorde det verkligen ont, och dom sa käka frukost och kom sedan in, så vi åt frukost och sen packade vi dom sista sakerna sen körde vi och lämnade gucci så vid 10.00 skrev Sandra Martin in mig och satte på CTG på magen för att kolla bebis hjärtljud som slog så fint och även för att kolla mina värkar. efter de så kände hon hur mkt jag var öppen och de var bara 4cm. vid tolv fick vi lunch men kunde inte sitta ner och käka i lugn och ro, fick ta en tugga sen gå en runda i rummet när värken kom och sen kunde jag ta en bit till och så höll det på. så när jag hade ätit så badade jag, riktigt skönt var de, då gjorde värkarna inte alls ont, så badade nog i 2 timmar. sen vid 2 så var det dags för skift byte och då ville jag inte bada mer så karin ehde åkesson (barnmorskan) och susanna henriques (BM studerande) hjälpte mig upp ut badet för så fort vattnet var borta så kom smärtan tillbaka. efter många om och men så var jag tillbaka i sängen och då var jag öppen 7cm. fick ha CTG igen, allt var bra med bebis, och värkarna var som sagt allt stärkare och kom ofta nu. 16.30 hoppade jag ner i ett bad igen och låg där 2 timmar sen så hjälpte inte de längre så vid 18.30 fick jag 2st sterila kvaddlar i ryggen dom hade jätte bra effekt.
19.10 var jag öppen 9cm och då tog dom även håll på hinnorna för att se om det kunde skynda på det hela lite. rikard är jätte bra stöd hela dagen och andas med mig när det gör riktigt ont <3
20.45 börjar jag krysta men det händer inget känns det som, så vid 21.20 får jag drop för att se om det kan skynda på det hela lite och det hjälper efter en stund. jag tyckte inte om att ligga ner och krysta så provade stå på knä vilket inte heller var någon bra ställning så vid 22.00 bytar jag till pallen som jag hela tiden sagt jag inte ville prova men den var bäst, rikard satt bakom mig höll om mig och var världens gulligaste, de hjälpte jätte mycket. 22.43 föds en underbar liten kille med ena handen bredvid huvudet och som skricker massor. dom lade honom på mitt bröst och jag ser att han tittar på mig och jag lyfter upp honom och kollar könet och det första jag säger till rikard är -jag sa ju det skulle bli en pojke <3 hehe !!
efter de får jag lägga mig i sängen och han får ligga kvar hos mig, och rikard fotar massor och plopp så kom moderkakan också. sen var det dags för pappa rikard att klippa navel strängen:) och efter lite tvättningen mm så fick vi in en bricka med goda mackor och varm oboy och lillkillen ammar redan jätte bra. vid 03.00 fick vi vårat föräldra rum och somnade gott alla 3 :)

förlossningen kunde inte gått bättre, fast det tog 12 timmar och 45min så var det värt var enda minut! jag ska ha fler barn de är en sak som är säker :) <3


världens finaste pojke, och en väldigt lycklig och trött mamma :)


ÄNTLIGEN :)


då var han här, han föddes i söndags kväll 22.43 vägde 4215g och var 53cm :) såå de var en stor kille!

får skriva om förlossningen en dag då det finns lite mer tid övet.


ONT!


shiit nu gör det rikitgt ont när värkarna kommer !
ringde bb vid 5.20 och hon sa jag fick komma in då men sa att jag ville stanna hemma så länge som möjligt.. men dom värkarna som kommer nu, de är så man skulle kunna börja gråta!!!! och spyr nu också, är de normalt när de är på gång lr?
har även försökt sova men inte så lätt när värkarna kommer med 6-7minuters mellanrum.. puuh! jag vill föda nu !

blir nog snart ringa bb och se vad dom säger. så håll nu tummarna för mig att det är på gång!!

<3

förvirrad!!??


är det värkar jag haft sedan igår kväll vid 8 typ?
vi åkte till jenny, ranne och malwina igår kväll och hos dom började det verkligen göra ont när värkarna? kom, jätte ont i ländryggen och magen, det tryckte neråt.
och dom har liksom blivit värre och tajtare. vi var väl i säng vid 1 och då hade jag det fortfarande, och har vaknat varje gång jag haft en värk men har bara kunnat sova tills typ 3 sen hann jag inte somna om mellan värkarna?. klockade smärtan innan och en gång var det 9 min mellan dom och sista gången 7min och varar i typ 45 sek. och skoja inte det gör ont. vissa får man andas igenom och vissa bara slappna av typ...

är det värkar lr är de bara ngt annat?

1 dag till BF !!


nu är det riktigt jobbigt att vänta, man har ju verkligen stirrat sig blind på den 14 FEBRUARI sedan man blev gravid att bebis skulle varit ute innan dess eller komma den dagen, iofs dagen är inte slut och det har inte varit den 14onde än, men jag lovar den jobbigaste tiden att vänta är nu! 

har haft magknipp och mensvärk hela natten så förhoppningsvis händer det snart ngt, får gå extra mkt med gucci idag hehe ;) kanske skotta lite snö :P? men de får jag inte för rikard så kanske ska passa på medans han sover? ;) annars händer det inte mkt idag, håller mig hemma nu fallifall som sagt.. vill kunna åka och lämna gucci hos mamma och pappa innan det blir bb.. känns snällast så istället för att dom ska hämta henne, inte för hon inte gillar mamma och pappa men jag vill också hinna säga hejdå till henne.. :)

nej nu måste jag käka frukost..bebis är nog hungrig sparkar och har sig, lr så vill h*n bara ut ;D

Vecka 39+5 :)


tjocka mulla ;)


gucci myser lr ngt med lillebror/lillasyster :P

längtan efter bebis är enorm idag! låt det hända ngt ikväll lr inatt...!!!
<3


seeeg fredag

har verkligen ingenting att göra idag, och jag orkar nog inte heller göra ngt men shit vad seg dag!! nu hålller jag på att laga mat till mig och gucci bara för att göra ngt, får se om de blir gott :P rikard kommer inte hem försen vid 6, sa han iaf men som vanligt kan de ta lite tiden för rikke att komma hem, ska bara :P
har haft en del mensvärk idag, så hoppas det håller i nu och utvecklas till riktiga värkar !! ;) men nu måste jag tillbaka till matlagningen! tjingeliiing !!


2 dagar till BF!!


nej ingen bebis inatt iheller, men jag kunde somna igår utan problem och har sovit hela natten, om man bortser från att varit på toa 2 gånger ;D
rikard körde kvart i 6 så sedan dess har jag legat vaken i sängen, så får vila lite senare idag istället. nu ska jag alldeles strax käka frulle sen ut med gucci innan mamma hämtar mig, vi ska till bm och lämna lite prover igen.. känns inte direkt som jag vill på att köra bil själv just nu.. idag kör rikard bara till falkenberg så skulle det hända ngt så är han inte jätte långt hemifrån :)

får uppdatera mera senare. tjooo!!!

bm igen.

har varit hos bm idag igen, ringde henne imorse för att höra vad som kunde vara fel pga huvudvärken. så vi gjorde kissprov och kollade blodtrycket som var lite lågt. så jag fick ligga och vila en stund så kollade hon igen och då var det helt normalt, vilket det varit hela graviditeten! fick även lyssna på bebis hjärta och de slog som det skulle så allt var bra. så hon trodde att min huvudvärk och de berodde på att kroppen höll på att ställa in sig till förlossning. så de var ju positivt att det inte var ngt allvarligt med mig lr bebbe.

har precis varit ute på en långrunda med gucci, sköönt men kallt! ska försöka ta igen dom timmarna sömn nu som jag missade  inatt och hoppas på att bebbe snart vill ploppa ut :)

sova, vad är de ?


denna natten har verkligen varit den drygaste på jag vet inte hur länge. har sovit typ 1 timme, sen varit vaken en timme och så har det hållt på hela natten. inte direkt haft några värkar heller, tyvärr! har bara den dryga huvudvärken igen SUCK!

har legat i soffan också typ hela natten, kunde inte rikitgt komma till ro i sängen, minsta lilla ljud rikke gör så stör de mig liksom och vill inte att han ska behöva lida för att inte jag kan sova.
men men tänkte ta en dusch nu sen gå ut med gucci bara för att göra något. tjooooo....

2010.02.10

just nu mår jag helt okej.. har sovit det mesta av dagen, annars bara tagit det lugnt..
rikard kommer snart hem så det känns skönt, så kan jag liksom slappna av på ett helt annat sätt.. så när han kommer hem ska vi käka lite fast min appetit är helt borta igen, och sen blir det nog en liten runda med gucci behöver ju även komma ut och få lite frisk luft..

ajaa mer finns de väl inte att säga, nu blir det nog en dusch innan rikke kommer hem :)

börjar det bli dags ?


haft JÄTTE ont i magen inatt, och en massa mensvärk och det sitter fortfarande kvar ! och fy katten vad ont det gör i underlivet när man gjort sina behov... aaaah vad jag gnäller.. snälla säg att det snart händer ngt! åker gärna in ikväll, vill inte föda idag för min stora syster fyller år!! och det snöar och rikard är i falkenberg.. vill gärna han ska hinna hem!!

mamma kommer snart hit och går en runda med gucci, jag kan inte :( sen ska hon handla hem lite mat till mig.. snäll mamma man har <3
nej nu måste jag lägga mig ner igen! ha en trevlig dag :)

ont de gör ont....

ont i mitt underliv, ajajaja.. vill knappt gå på toa så ont gör de... men fick höra innan att de är positivt :) och känns absolut inte som bebis har sovit ngt alls sedan igår natt.. sparkar och har sig. huvudvärken vill inte släppa heller. ååh vad allt är jobbbigt och gör ont :P lr så är man bara lite gnällig och känslig? men hoppas snart det är över vill inte ha ont mer...

idag fyller gucci år :D hon blir 2 år min lilla söta vovvve.. och snart blir hon stora syster, tror inte hon är så road av de direkt, men det ska nog gå bra.. :) så snart ska jag göra lite pannkakor och försöka få lite mat i magen, pannkakor blir det ikväll för att gucci älskar pannkakor med jordgubbs sylt :) men innan det blir pannkakor så ska min halsbränna och dom surauppstöttningarna försvinna..

här är gucci 12 veckor <3
grattis till min bebis...


gissa datum och kön :D ( Bf 14februari )


när tror ni bebis kommer och tror ni de blir en pojke lr flicka :) ????

fortfarande ingen bebis....

kunde inte somna igår kväll, alla ljud störde mig och ja de var väldigt drygt.. till slut somnade jag, har drömt konstigt inatt igen, att vattnet ska gå när som lr att det har gjort det.. vet inte om jag drömt detta eller om jag hade ont, drömde iaf att jag hade jätte ont och lite sånt men om de var en dröm lr på riktigt har jag inte riktigt fattat. vaknade iaf med världens jävla huvudvärk, hmm varför inte liksom? suck!
idag är rikard i vimmerby igen så han har inte jätte lång hem om det skulle hända ngt idag, men tror knappt det gör de. men hade ju varit najs :)

annars ska jag inte göra mkt idag, måste ut med gucci snart och käka frukost, men gucci får nöja sig med att gå ut i trädgården medan jag käkar frulle... så nu ska jag käka :)


hemma igen....

då var jag hemma från bm. allt såg bra ut, men min mensvärk är verkligen inte att leka med gör ont som tusan.. hon kunde inte ens känna efter huvudet idag så ont har jag, och magen har inte växt ngt sedan förra gången så den ligger fortfarande på 35cm, och så har magen sjunkit ganska mkt sa hon. bebis hjärtljud låg på 155slag/minuten idag. och mitt blodvärde hade blivit jätte bra fast jag varit lite slarvig med järntabletterna så de var en bra nyhet :) bokade en ny tid till den 22 februari men ingen av oss trodde vi skulle ses då ;) hehe.

kroppen överlag idag känns inte som den brukar, jag var precis ute och gick med gucci, och fy katten vad ont det gör i underlivet, men jag måste ju gå ut med hunden så de var bara att bita ihopa.
har precis varit ute en runda hos elina och hälsat på lolle :) han ser ut som en mammut :D fick gå in i stallet och pilla lite i alla hästsakerna, gud vad jag saknar det, men snart är det dags att börja rida igen.. har även börjat kolla lite efter gård igen, finns faktiskt ganska många fina nu som är rätt intressanta, så vi ska kolla på dom så fort vi får tid över :) hade varit najs att flytta till gård till sommaren...

men nu ska jag fixa lite lunch sen blir det sängen en stund är mega trött idag..


ajajaj...


har haft riktigt mkt mensvärk inatt, och det är fortfarande kvar.. rikard ville knappt köra och jobba idag eftersom jag hade ont för han vill hinna hem fall det är dags och så.
ska till bm 11.30 idag så får se vad hon säger om det, hade varit skönt om det var ngt positivt att jag har så mkt mensvärk. ingen av oss har sovit bra inatt, jag har varit uppe varje timme och kissat och sen när jag lagt mig ner har jag har så jävla ont..

känns inte som bebis heller har sovit ngt inatt, lr på hela dagen igår. sparkar och sparkar hela tiden, ser när h*n drar foten på höger sida hela tiden typ, och trycker jag tillbaka så sparkar bebis tillbaka, såå mysigt ;) <3

måste göra mig i ordning nu och gå ut med gucci, måste köra om en timme och känner mig redan stressad. uppdaterar senare.. tjooo!!

1 VECKA TILL BF <3


shit nu är det verkligen nära, 7 dagar lr ja 1 vecka till bf.. kan man längta mer än jag gör ? <3
innan vi somnade igår låg vi och snackade om förlossningen, klart man är lite nervös men vi klarar detta, bara vi har varandra och det har vi.. :)
undra om det kommer någon bebis i veckan, jag tror de men nu får vi se :)

idag blir det storstädning när rikard är iväg, sen blir det en lång runda med gucci.. :)

vecka 39    (40) <3


malmö idag igen..

har varit i malmö hela dagen med mamma, pappa och rikard...så nej heidi jag har tyvärr inte varit på BB idag hehe ;D
men vist hade det varit trevligt att åka in till bb ikv lr natt.. imorgon är det även 7dagar kvar till BF lääängtar massor !

annars har det inte hänt ngt, lr jag har nog inte mkt att skriva... så uppdaterar imoren lr ngt :)


tjockis fika i malmö :)


sov som sagt typ ingenting inatt, har inte haft ont men kroppen har nog inte varit trött.. så när rikard körde 05.45 immorse blev jag sugen på glass så de käkade jag då sedan försökte jag sova igen, och somnade och sov en timme i sträck sen var de dags att gå upp och kissa..små drygt!
helt täppt i näsan var jag också imorse så egentligen skulle jag bara vara hemma och ta de lugnt hela dagen men my ringde och sa hon skulle på tjockisfika så jag blev också lite sugen men sa jag fick hänga med nästa gång.. men sen så ångrade jag mig och liksom vrf inte åka in istället för att sitta hemma och glo.. så de gjorde jag :) när jag snackade med my så sa jag att jag fortfarande inte hade några direkt värkar lr ngt, men när vi lagt på luren så kom de, en jävla mensvärk som har hållt i sig hela dagen , och magen är helt hård hela tiden.. så inatt hade det gärna fått komma en bebis ;)

men nu ska jag köra hem om till mamma och pappa och käka middag :) tjiiingeling.

2010.02.04

kom hem inatt, och guuuud vad skönt att sova i sin egen säng! har faktiskt sovit rikitgt bra, inte behövt kissa inatt..och då tror jag faktiskt att min kropp varit rikitgt trött så den inte orkar vakna :P 
precis käkat frukost, lite sent men men vi är inte så snabba hehe! har även varit ute och gått en runda, får riktigt ont i magen när vi är ute och går, vrf kan de liksom inte bara sätta igång det istället för att bara göra ont ett tag och sen försvinna!? men men bebis kommer när h*n känner sig redo och har byggt klart de den nu håller på med imagen för de är inte nådigt vad den sparkar hårt och trycker på över allt nu..speciellt på revbenen.. faktiskt glad det snart är över, ska bli skönt att kunna använda sina vanliga kläder sen, kunna ta på sig skorna utan att man flåsar som ett ånglok, kunna gå en runda utan att känna sig som 90år när man kommer hem...men det som kommer bli det bästa med att inte ha den stora magen är att vi har bebis i famnen istället för magen!! :)  <3

nu ska vi snart köra till ystad en runda, så måste duscha :) tjooo!


på väg hem..+ huvudvärk...

mitt stackars huvud, har haft huvudvärk sedan inatt..och det vägrar släppa!! :( och min matlust är ingen höjdare idag, är inte alls hungrig :S och bebis bygger om i magen för fullt idag..

vill bara hem till min säng....lr vrf inte bb?

2010.02.03

då har vi nästan precis vaknat, gick och la oss vid 5 imorse, lr ja jag somnade lite tidigare när vi körde men man sover inte direkt bra i en lastbil känns som man ska trilla av sängen :P men annars sov man bra i den nya lastbilen, gucci har inte tagit så stor plats som hon brukar lr inte vad jag märkt iaf, det dryga med att sova i lastbilen när man är gravid/höggravid är att det inte finns ngn toalett, och jag som behöver toan flera gånger om natten, har ju fått sätta mig ute under lastbilen, inte direkt det trevligaste men har faktiskt somnat om efteråt..

så nu håller rikard på att lossa vin, och jag intog toan när han backade till, och så stod där två chafförer som väntade på att de skulle bli lossade, ganska unga.. och så fråga dom mig om jag tyckte de var roligt att åka lastbil, hmm mitt svar var faktiskt njää :P bara roligt att åka med för det är ny lastbil ^^ dom bara jasså när är det dags för bebis då..!? ja bara ehmm ja nästa helg är det beräknat till... dom bara och du vågar åka så långt iväg :P hehe mm... (A) dom bara de är vågat :P men aajjaa bebis kommer inte nu idag iaf, kan ju komma i helgen men annars kan den vänta tills vi är hemma!! :)

gucci är helt galen i snön...så roligt att se henne springa runder och rulla sig och hoppa upp i dom stora driverna :P lilla vovveeen <3
kommer lite bilder på den nya lastbilen och den gammla :)


old! + passaten :P



nya :)


åååh nu börjar jag bli hungrig, sega jävla människor som jobbar på detta stället...SUCK!


på väg till sthlm...

jadåå var vi på väg till sthlm.. har inte kommit speciellt långt eftersom det är svin halt och snöar.. succk!
man börjar bli ganska trött på detta vädret, lr ja när det väl ligger är det mysigt men det behöver ju inte komma mer. ajaa...

enligt min känsla, så säger min kropp mig att det inte blir någon bebis denna veckan heller...men nästa skulle det nog kunna hända ngt! och gud vad trevligt om det hade gjort de... längtan är enorm!!! <3

men nu ska jag kolla lite tv... uppdaterar kanske senare om jag är uttråkad :) tjoo!

då rullar den nya lastbilen :)


fortfarande ingen bebis.. :( hehe!

har precis kommit hem från tomelilla har fixat i rikards nya lastbil så nu är den ute på vägarna :D mamma hämtar mig om en stund så ska hon skytsa mig till brösarp så hämtar rikke upp mig och gucci där så vi kan följa med en runda till sthlm.. så skulle inte förvåna mig att det är just ikväll lr inatt som bebis vill ut.. men tur finns det sjukhus i sthlm också :D haha !! nej men h*n kan ju faktiskt vänta tills torsdag ;)

nu ska jag packa ihopa lite saker så jag har ngt att göra iu alla dessa timmar, men det finns faktiskt tv och boxer och dvd i den nya lastbilen och så ska datan med så jag har nog lite att göra ! hehe!
uppdaterar från lastbilen sen !


2010.02.01

ojoj vad tiden går fort..redan den 1 februari!! jag som trodde januari skulle gå jääääätte sakta, men nej den har faktiskt gått fort, vilket är skönt ;)
igår fixade vi med lastbilen tog ett litet tag, han hade ganska mkt saker, efter de körde vi till ystad och käkade på hammngatan och sen en runda in på hemmakväll och köpte godis och hyrde filmer :) så vi har jätte mysigt hela kvällen igår!!

inatt har jag haft lite ont i magen igen, men har ändå kunnat sova. men kan inte sova speciellt länge längre, men de känns som jag fått sova länge så der räcker så nu får bebis gärna komma känner mig mer än redo ;)
enligt min hjärna, och vad jag tror så kommer jag inte gå över tiden, men sen om de blir denna veckan lr nästa de är frågan...och har även börjat tänka på förlossningen, lite nervös kanske? mamma och pappa sa i lördags att de kommer kännas konstigt att se mig utan magen sen, för istället för att växa mer och mer för varje gång kommer jag förhoppningsvis bli smalare för varje gång jag träffar dom :P träffas iofs ganska ofta men pappa tycker jag blir större för varje gång, kan bero på att han aldrig är hemma jobbar en massa :S :/ ajaa, idag ska jag faktiskt inte göra ngt, tvätta lite men de sköter sig själv ju så de blir nog en massa film tittande och håller tummarna för att bebis vill ut :D ;D


RSS 2.0