Onsdag


ja då var det onsdag hann inte riktigt skriva igår, körde och hämtade upp mamma 05.30 igår morse, sedan körde vi mot köpenhamn.. mamma skulle jobba och jag skulle till syster.
så jag fick äran att köra igenom köpenhamn, från bron in till mammas jobb kör man igenom 37 röd ljusen, så de är typ i centrala kbhm hon jobbar.. och där skulle jag hitta ut ifrån sen.. men jag kan erkänna de gick bra, :D så efter 45min körande efter de jag lämnat av mamma var jag hos syster :)
vi käkade frulle sen så skulle vi köra till IKEA och då sa min gps upp sitt liv, jag blev livrädd jag bara jag kommer aldrig hitta in till min mamma igen.. men till ikea kom vi.. handlade lite möbler till bebbe och lite annat smått och gott :) sen hem hämta upp sebastian i skolan och sen låg jag och tog de lugnt på soffan en timme sen var de dags att köra mot kbhm igen.. och som tur var funkade min älskade gps igen, men lyckades ändå köra vilse :P !! fick även ett bälte för gravida av min syster, sitter som en blöja men är faktiskt ganska skön, spänner inte på magen inte för den gjorde de så mkt innan i vår bil men den rekomenderar jag till gravida:) men lyckades ändå köra vilse :P men jag kom fram efter alla om och men haha !
och iaf hem kom vi igår utan en enda bula lr repa på bilen haha ! när jag kom hem kopplade jag hästtransporten, körde till bollerup hämtade upp samantha och sen vidare till sövestad skulle hämta rikke och lämna släpet, bättre den står inne än ute hehe :) sen vidare till ystad och käkade pizza :D mums ! alltid lika gott !

idag ska jaag tvätta en massa, så slipper det bli det första jag göra i vårt nya hem hehe :P
sen träffa elina en stund sen till ystad och fixa en sak med bilen..sen hem ta de lugnt !! älsklingen är på väg till sthlm igen.. han borde nog snart bli 08a istället :P

men iaf på lördag FLYTTAR vi... kommre helt klart sakna vår fina lägenhet vi bor i nu, men verkligen inte trapporna :O denna lägenheten är stor och bra, men vafan min rygg är redan paj och den har ett par år kvar att bära mig..  men men förhoppningsvis snart gård sen ska vi aldrig mer flytta :D

men nu har jag skrivet ett drygt inlägg så nu ska jag inte dryga mer !

tjingeling :)

v.23+2

då var det en ny vecka, veckorna går fort ! men jag gillar de :D

har fått packat en hel del i helgen fast älsklingen varit sjuk, men har varit duktig ändå :) så på fredag börjar vi förhoppningsvis flytta !! WIIIE !
men fyfan vad man har samlat på sig saker under dessa 14månaderna i denna lägenheten.. jag vill ha en gård nu!
annars har vi inte gjort mkt ihelgen, tagit de lugnt !

idag åkte gucci med rikard till sthlm, saknar min lilla bebis.. helt sjukt vad jobbigt de är att säga hejdå till sin hund, och jag träffar henne imorgon kväll igen :P hur ska jag kunna låta ngn annan passa våran lilla bebis när den kommer till världen ?
vi har iaf bestämt oss tror vi för ett killnamn nu.. men vad de är säger jag inte hehe ;) flicknamn inte riktigt bestämt ngt än, har 3 namn att välja på så de blir ju dom 3 men vilket tilltalsnamn vi gillar bäst är de vet vi inte än.. men har ett par månader kvar ;D

men nu ska jag packa lite så jag blir klar med de idag ! uppdaterar kanske senare !

tjingeling !


fredag


då var det fredag, skönt denna veckan avklarad ;D hehe !
igår så var jag hos elina på dagen en runda, lr ja vi körde till bollerup skulle tvätta hästtransporten, och de var väldigt drygt kan jag ju säga :P men fin blev den, invändigt iaf :P och de var det viktigaste !! :)
efter de körde vi och lämnade den här hemma, sen vidare till henne duscha och lite sånt..sen körde jag ner om på hoppträningen och kollade när natta och samantha hoppade K och Kingen :) gick väldigt bra för dom båda tycker jag!  :) lite otur på vägen dit bara, men det hände inget med pojkarna de var väl det viktigaste :)
iaf efter de så körde jag och hämtade upp elina sen vidare till ystad, skulle käka middag hos andré som var väldans gott, för hungriga var vi efter att fått vänta så länge på mat och innan vi hittade dit så :D

men har tyvärr haft en sjuk pojkvän liggandes bredvid mig inatt :( han har varit stek het, (varm alltså) så jag vakna liksom varje gång jag låg för nära av att jag blev typ skit varm..han måste ju haft skit hög feber :S hoppas inte de är ngt allvarligt bara :/ han har ont i hals och förkyld också, men ändå skulle han iväg och jobba imorse, jag tyckte inte de var en bra idé men han vägrar lyssna på mig.. men han skulle bara en runda till ystad och malmö sa han, så FÖRHOPPNINGSVIS är han snart hemma igen !! <3

idag ska jag på anställningsintervju, hoppas det går bra, och att min graviditet inte har ngn betydelse :/ jag vill verkligen börja jobba lite extra så håll tummarna för mig ;D
men nu ska jag ringa elina och snacka lite skit ! tjingeling !

snöööö?!


det snöar haha helt sjukt :P
jag och gucci var precis ute, men det gillade hon inte så vi gick in igen ! ska snart köra till elina
sen om ngn timme blir det hoppträning sedan middag i ystad :D

så måste kila nu....tjingeling !

v.22+5

blev väckt av en tanta imorse som ringde och sa att vår vagn nu hade kommit..men vi ska inte hämta ut den försten det är dags, att ha den hemma betyder otur ! och de ska vi inte ha :) men skönt iaf att den redan är där så de bara är att hämta den !

idag tänkte jag palla mig ut till elina och rida i det kalla vädret, lär få klä på sig som fan..de blåser nog riktigt kallt idag..blääh !
ikv ska vi på middag i ystad hos rikards kompis...kommer bli trevligt ! hoppas på ngn riktigt god mat ;D
men nu ska jag byta om och käka frulle !

tjingeling..


innan jag lägger mig...

måste jag bara lägga in lite bilder på magen :)


v.22+4


nu ska jag och gucci gå och lägga oss i sängen och ringa älsklingen och säga godnatt :)

så godnatt på er med !

då var det kväll igen...

ja då var det kväll igen.. denna dagen har gått riktigt fort, men det är skönt att dagarna går såfort för då går dagarna snabbt till bebbe tittar ut ;D
ska gå ut en runda med gucci nu innan jag ska duscha, sen kolla på bonde söker fru och sen efterlyst.. gillar egentligen inte att kolla på de när jag är ensam hemma :S hehe är lite mörkrädd ;D

men nu får jag sätta fart om jag ska hinna med en massa innan bonde börjar:)

 min knäppa hund GUCCI :D

packat massor


ja jag har verkligen packat en massa idag. har bara precis det uppe i köket som vi använder och har börjat på garberoberna i datarummet nu.. men de såg inte så farligt ut som jag trodde de skulle göra :P hände mest kläder i dom, och dom sakerna som låg i garberoben var typ bara att kasta ner i en låda..så de går ju faktiskt framåt :D
håller även på att tvättar så de blir en hel del gjort idag, och har haft jenny i luren hela tiden typ så har ju faktiskt haft sällskap :P

älsklingen kommer inte hem idag, ännu en sthlms tur :/ men han får jobba så mkt han vill nu innan bebbe kommer, för då får han vara  hemma lite oftare tycker jag hehe.
men nu måste jag springa ner i källaren igen... tjingeling :)

onsdag


så då var det onsdag igen..dagarna går fort när man har roligt :)
idag står det packning och ridning på schemat..ska börja med att packa lite nu sen köra ut till elina och då blir det en liten runda på polllarna i det härliga vädret ! får nog klä på mig lite mer idag bara ;D

men får uppdatera mera senare ! lite bilder från igår :)




blev inte så många bilder men lite blev de ;D
tillbaka till packningen...
tjingeling !


Tisdag

denna dagen har varit fullspäckad :)

morgonen började med att jenny mouse ringde och väckte mig, så fick palla mig upp ur sängen käkade frulle och körde ut till elina hämtade upp henne och lite häst saker... körde sedan vidare till henne föräldrar, traska ner ihalgen och hittade våra små pojkar ligga ner och sova :) så fört fick dom vara våra fotmodeller sen så reste dom sig och ville följa med hem :)
borstade ganska länge på dom idag, fixade man och svansarna på dom.. så dom blev jätte fina :) sen var det bara ut och ta en skritt tur i det fina höst vädret !! :)
efter de så fick dom flytta hem till elina igen, men går fortfarande ute på natten, dom vill inte in än och så kallt är det inte så dom dör hehe..dom har ju faktiskt ett fodrat regntäcke på sig !

efter att varit hos elina typ hela dagen så körde jag hem till äsperöd hämtade mamma och körde och kikade på vårt nya hem! åååh jag ville bara flytta dit alla mina saker idag ! fick även lite nya saker av min älskade mamma <3 sen hem till päronen igen, mamma gjorde pannkakor, mmmmums :D så snackade vi lite mamma fick se bebis sparka för första gången...så glad hon blev !! vilket leende hon fick på läpparna ! :)
jag och gucci kom nyss hem, men ska köra nu igen ska till sjöbo och hämta älsklingen...äntligen kommer han hem igen ;D

imorgon måste jag packa ner det mesta av köket, lr de vi inte använder iaf... :P suck ! och så ska jag ut till lolle en liten runda, ska väl rida lite :D wiiiee !

men ska kila nu, kommer lite bilder imoren från dagen :)
tjngeliiiing...


JAG ÄLSKAR MIN UNDERBARA MAMMA OCH PAPPA <3 :)

pernilla svar på din fråga :)
ja jag ska försöka rida in i förlossningen hehe, har ju min gamla häst på 22år som inte kräver så mkt och som är världens snällaste, så honom litar jag på...men någon annan häst rider jag nog inte nej :)

måste bara...


tillägga att jag har världens bästa vänner !
väldens bästa familj, som stötar mig i alla lägen !
mina djur, just nu är det bara gucci och lolle...men ni betyder mest för mig !!
och får inte glöma min älskade sambo, pappan till barnet i min mage...jag är världens lyckligaste som träffat dig !kan verkligen inte tänka mig ett liv utan dig.. längtar till februari då kommer våran lilla bebis.. rikard kommer bli världens bästa pappa <3 och världens bästa man :)

mannen i mitt liv.. <3

måndag


jag ville åkte med älsklingen till sthlm idag, men jag och gucci behövs här hemma istället..behöver packa! förhoppningsvis flyttar vi nästa helg !
rent ut sagt, FYFAN VAD SKÖNT DET SKA BLI !

ihelgen åkte tango hem igen, jävla kärring hon är som äger honom rätt ut sagt ! så som hon betede sig i söndags har hon aldrig gjort innan..men som samantha sa hon har ju fått sina nya bästisar nu ! SUCK !
och så jävla taskigt att inte låta henne hoppa sin sista klass, dålig jävla stil ! aaah idag är jag verkligen inte på ngt bra humör direkt, alla bara klagar lr så blir dom sura för man skriver en kommentar som inte passar.. seriöst vad händer med världen !?

var och kollade på gård i fränninge för ngn timme sedan, den var fin, men en del att göra ! men fanns just nu 7boxar och ridhus..så de var ju helt oki så slipper man iaf bygga boxar till att börja med ! men vi får se..ska ge besked idag var vi tyckte..

lolle fick även skor igår så nu ska jag börja rida honom lite lugnt idag ! ska bara få elina med mig också hehe !
men nu ska jag börja packa !

tjingeling..:)

Fredag


jadå var det fredag igen.. och jag har varit riktigt duktig idag :) har plockat undan en massa och damsuget tvättat av golven.. och nu sitter jag och puuustar lite här.. man blir nu för tiden anfåd av absolut ingenting typ :P

var iaf på hoppträning igår, gick bra :) men tango har nog eld i röven lr ngt.. han var verkligen på hopphumöret iaf.. nästan lite farlig men han klarade sig och samantha red honom skit bra fast han blivit så stark! men de är väl ett teckan på att han gillar att hoppa! nu är det bara tråkigt han ska åka hem och säljas. 

ska snart köra hem om till äsperöd och fixa lite sen vidare till ystad ska handla en sak åt mamma :) behöver komma lite hemifrån också känner jag.
på söndag ska lolle få skor igen, ska bli såååå skönt att kunna börja rida igen!  längtar så himla mkt... sen imoren kväll kommer samantha hit och ska antagligen sova här :D så ngt roligt får vi faktiskt göra, ska få med elina också..hon ska inte bara sitta hemma hehe !

men nu ska jag göra klart det sista.. har förresten en mensig man idag..suck !

ha de bra :)


vecka 21 +5
de som jag funderar mkt på just nu är vad det är för kön.. :P jag är jätte nyfiken, vill börja köpa en massa kläder..fast mamma pappa och syster har redan köpt en del, men jag vill köpa klänningar om de är en tjej och massa kläder med bilar lastbilar och sånt på om de är en kille..
namn tänker jag inte så mkt på än, vet inte varför men de är så svårt hehe !

jag längtar efter bebis :) <3

Torsdag


igår kväll när rikard kom hem så berättade han att den ena rödvins flaskan som vi hade i bilen som vi fick av syster ihelgen gick sönder när vägen svängde..hmm... så idag har jag tvättat av bilen, luktade som ett systembolag i den.. :P men nu är dne fin igen !

ikv ska jag och samantha köra saab till hoppträningen, rikard var iväg och fick den trimad igår, och har fixat dumpen på den så nu pysser den ;D jag sa till rikard, vad pinsamt då kommer alla glo, han bara med de är coolt när en tjej kör och de pysser..okeej de kanske jag kan hålla med om :P

igår eftermiddag mådde jag verkligen skit, :S spydde för första gången på flera veckor, så jag hoppas inte det ska börja igen, men magen mår iaf inte riktigt bra idag, inte näsan heller, halsen känns som vanligt så de är väl bara ett virus som drygar sig.. nyser hela tiden.. men de tycker jag är skönt.. konstig ja :P

men nu ska jag ta mig en dusch och sen så kanske laga lite lunch och vila innan jag och gucci ska köra till bollerup :)

ha de bra !

v.21+4


hehe ja här går de undan, fast magen växer inte så fort :) sköönt !
ihelgen var vi på barndop i danmark, systers son skulle döpas, Silas blev hans namn :)
jag och rikard är hans gudmor och gudfar.. hehe.. fick en massa saker till bebis av syster.. hon är världesn bästa syster <3 ska även hem till henne den 20onde vi ska åka och kolla på säng och skötbord..

igår när jag STORSTÄDA så hittade jag lite gamla presentkort som rikke tyckte jag kunde åka och shoppa lite nya kläder för, världens bästa älskling ;) men iaf skickade till samantha om hon ville med till ystad och ja hon var inte svår så vi körde in där.. och blev en del nya kläder till mig.. så jag är nöjd ! :)
vi käkade maud på max och sen gick vi vidare till snuggels och köpte en kaka hehe ! krängen nr1 ;)
sen hem till henne igen, skulle löshoppa tango men de blev inte så, så vi longerade istället..

imoren är det hoppträning för dom igen, och söndag "tävling" :D wiie !!
men nu ska jag packa, VILL FLYTTA IDAG !!!


JAG, RIKARD OCH SILAS :)

TANGO OCH BÄSTA SAMANTHA :) <3

RSS 2.0